Keha

Diabeediravimite nappuses on süüdi paksud? Ülekaaluga võitlev naine: „Kas ma pean ootama, et tervis oleks täiesti vussis?“ (13)

LISA KOMMENTAAR

Elsa3. juuni 2023, 09:33
Tänapäeva noored kasutavad ärevushäirete ja depressiooni tõttu ( pead ju kogu aeg tubli olema ja ennast igal pool tõestama) antidepressante ja muid ravimeid, mis teevad samuti paksuks, ainuüksi stress paneb mõne inimese sööma. Maal elades, õppides ja tulevikus töötades oleksid nad tervemad, aga toimub ju maaelu välja suretamine, väikesed koolid kinni jne. Maatööd tehes põletad kaloreid, liikumine vähendab stressi , värske õhk kosutab ja ehk ei vaadata siis kogu aeg ka nutitelefoni.
On arusaam ikka3. juuni 2023, 09:28
Diabeediravimite nappuses on süüdi tarnija,mitte paksud.Kui kaup saab otsa,siis tuleb seda vastavalt nõudlusele tellida.
mailill2. juuni 2023, 00:02
Mõni idamaa tark ütleks, et inimene on kõigis oma haigustes ise süüdi. Isegi kui tellis pähe kukub. Universumi poolt antud õppetund. Ka südamehaigus, astma, diabeet, jalaluumurd, pimedus, kurtus, vähk - kõik. Kõlab jaburalt ja ajab vihale, kuid ka viha on paljude tõbede algpõhjus.
Suhkruhaige lähedane1. juuni 2023, 18:38
Te ikka saate aru, mille üle virisete? Ikka teate mida suhkruhaigus tegelikult tähendab? Et võib pimedaks jääda, gangreeni jääda, koomasse langeda? Mis teid ähvardab? Äkki ikka prooviks teisiti süüa algatuseks, ma ei pea silmas dieete ja käiks 5km päevas.
Ave1. juuni 2023, 14:36
Kui ravim on mõeldud diabeetikutele, siis peavad arstid seda määrama DIABEETIKUTELE, mitte suvalistele, kes loodavad kiiresti kaalust alla võtta! Selles, et ravimit saada pole, on süüdi just vastutustundetud arstid!
Wilhelm1. juuni 2023, 11:15
Rasvumise valem on selline: rapsiõliga toidud+smuutid+kohv+tänapäevased teraviljatooted+maiustused ja kõike seda regulaarselt, et oleks meile pähe taotud regulaarne toitumine alati tagatud. Inimesel pole kütus otsas kui maost toit edasi liikunud on. Inimene on nii konstrueeritud, et kestaks väga pikka aega ilma toitumata. Paast remondib samal ajal ka keha.
vaatame probleemi pikemas ajalises perspektiivis1. juuni 2023, 10:19
Kas vanasti oli ka nii palju ülekaalulisi kui praegu? Ei olnud. Mis siis on muutunud? Inimeste toitumine on tohutult muutunud. Rämpstoidule lisaks meeletu hulk keemiat toiduainetetöösusest. Rasvumise põhjusi võiks otsida siit. Üldiselt tuleks inimkonnale tohutult tervendavalt kasuks, kui nt. 10 aastaks elekter ära läheks. Väga palju asju loksuks iseeneslikult paika. Paljudele küll väga valusalt ja letaalselt aga neile, kes alles jäävad, väga tervendavalt.
tegelikult oli küll, aga neid ei olnud näha2. juuni 2023, 09:24
Raske töö tegijad, maal põllumajanduses töötanud naise, linnas tootmisliinide taga töötavad naised, olid nõukaajal ikka väga paksud. Rõivapoodides olid põhilised suurusnumbrid 54-68. Mõelge oma maavanaemade ja nende emade peale - enamasti sellised ümmargused, valutavate selgade ja jalgadega. Vanemad härrad samamoodi olid ikka sageli kõhukad. Aga need inimesed ei olnud eriti nähtaval. Ehkki mingite parteibosside piltidel presiidiumis ka paksud. Praegu tundub olevat probleemiks see, et noored on kuidagi lodevalt pehmed ja kohevad nagu pärmitaignapirukad. Sellist kehatüüpi varem ei olnud.
Tõesti3. juuni 2023, 09:33
Mina käin ka linnas,rannas,teatris,kontserditel,aga pole kuskil neid massidesse ulatuvaid ülekaalulisi näinud.Mõni üksik ja vanemad inimesed,kellel on juba ealised muutused,sest krõnks kõhna vanainimest on ka armetu vaadata.Kortsus ja närtsus teine.Pisut liha peal teeb kohe pildi ilusamaks.
Ei pea1. juuni 2023, 09:50
aga esmalt lõpeta burksi söömine, siis toitu regulaarselt ja tervislikult. Unusta tänaval, pargis, suvalistel üritustel jne. õgimine!
Käed eemale burksist3. juuni 2023, 09:07
Korralik burks pole mingi rämps. Ja ka seda on võimalik regulaarset tarbida. Aga noh, ega sa ei valda ju teemast midagi oma burksirööhatusega.
õppige korralikult toituma.1. juuni 2023, 09:44
Inimene peab suutma ikka ise oma kehaga tegeleda. Pole tarvis ikka niipalju rämpstoitu tarvitada ja liikuma peaks rohkem.Vähe on neid ülekaalulisi,kes on alati tervislikult toitunud ja liikuvad olnud.Jätta diabeedikud ilma ravimita, et oma kehakaalu langetada on julm.Kui inimene ei suuda oma mugavustsoonist välja tulla, siis pole midagi parata. Keegi ikka ei sunni teda vägisi sööma ja lebama.
Õudne lugeda sama jama mitu korda kuus1. juuni 2023, 08:26
Kaua korrata ühte ja sama õl?? Alles see sama hala juba käis siin! Miks on vaja pidevalt külvata mingit vaenu ja viha inimeste vahele? Haogedinimesed teevad ainult nii! Õl see mis te teete on kuritegelik ja puue!