Sisuturundus
23. mai 2023, 15:26

Millist kosmeetikat osta?

Kas teie nahk tundub kuiv ja väsinud? Kipub punetama, kaldub aknele või vajaks toonuse tõstmist? Kui teil on tundlik või väga tundlik nahk, siis võib sobivate näo- ja kehahooldustoodete otsimine olla paras peavalu. Ka täiesti tavalise naha korral võib sobiva kosmeetikavahendi leidmine olla tülikas ning tundliku naha puhul võib see ajuti tunduda suisa võimatu missioonina. Vaatame üle mõningad kosmeetikavahendid ja koostisosad, mis hoolitsevad teie naha eest parimal võimalikul moel ning mida võite alati kasutada ning milles kindel olla.

E-vitamiini õli

Võib-olla olete sellest juba kuulnud, kuid tegemist on väga tänuväärse koostisosaga. E-vitamiin on äärmiselt oluline antioksüdant, mis aitab naha vananemist aeglustada ning kaitseb teie suurimat organit ehk nahka vabade radikaalide mõju eest. E-vitamiini sisaldab näiteks e-vitamiini õli, mis on ääretult kasulik eelnevalt nimetatud mõjude jaoks ning aitab tõsta naha üldist toonust. E-vitamiini õli tuleb looduslikult pähklitest, nisuidudest või puuviljadest. E-vitamiini sisaldavaid tooteid on saadaval nii kreemide, geel-kreemide kui õlidena. E-vitamiini õli on muide tõhusalt kasutatav ka mõnusaks niisutuseks ning venitusarmide hoolduseks. E-vitamiini toodetakse kosmeetika jaoks ka kosmeetiliselt. Kui teil on raske sobivat toodet leida, soovitame kindlasti e-vitamiini õli proovida.

Multifunktsionaalne roosiõli

Nii nagu roosid on lillede kuningannad, on neil juhtiv positsioon ka kosmeetikamaailmas. Roosiõli on väga mitmekülgne vahend, millel on rohkelt kasutusvõimalusi: see toimib valuvaigistina (roosiõli sissehingamisel), aitab menstruatsioonivaluga ning vähendab ärevust ja stressi. Sel on antibakteriaalsed ja seenevastased omadused ja see vähendab depressiooni. Naha jaoks on roosiõli suurepärane niisutusvahend, ent sobib suurepäraselt ka massaažiõliks, näole, kehale, ühtlasi võite olla kindel, et saate nii aroomiteraapiat kui nahahooldust.

Tegemist on väga hea niisutusvahendiga, see on põletiku- ja vananemisvastane. Roosiõli võite suurepärase aroomiteraapia seansi kogemiseks raputada ka vanni ning valmistada sellest kodust deodoranti, mis on väga tõhus! Jahe roosiõli on väga mõnus ka soojal suvepäeval näole pritsida! Kasutusi on rohkem, kui üles lugeda jõuab ning ka kasutegureid!

Uurea - maagiline loodus

Kindlasti on nii mõnigi kuulnud uureast ehk karbamiidist! Uurea on kosmeetikatoodetes tihti kasutusel tundliku ja kuiva nahaga inimestele mõeldud niisutavates toodetes, samuti kasutatakse seda vananemisvastastes kosmeetikatoodetes. See pehmendab nahka, on õrnalt kooriva toimega ning jätab naha pehmeks ja siidiseks. Uurea hoiab pikaajaliselt nahas niiskust ning takistab selle kadu. Paljud on kindlasti kuulnud ning neid on ehk eemale tõuganud fakt, et uureat leidub imetajate uriinis, kuid siinkohal rahustame teid ja ütleme, et kosmeetikatoodetes kasutusel olev uurea on sünteetiliselt hoopis laboris toodetud. Tegemist on maagilise puhtast loodusest inspireeritud tootega, mis aitab teie nahal olla terve ja särav!