Uudised

Alkoholi ostujõud on viimastel aastatel kasvanud, sest sissetulekud on suurenenud alkoholihindadest kiiremini.

EESTI JOOB AINA ROHKEM: möödunud aastal võttis alkoholisurm sama palju inimesi, kui on mõnes väikelinnas elanikke! (23)

LISA KOMMENTAAR

Unkel9. juuni 2023, 20:43
Mõttetu hala. Lugege vähisurmad kokku, keda meditsiin päästa ei suuda.
vello8. juuni 2023, 08:19
ega jah, aeg on uus suur kainestusmaja ehitada ja joodikud kokku korjata.
Mikk8. juuni 2023, 08:08
Juba 2005. a. teatas Sotsiaalministeerium, et alkoholism on raskesti ravitav haigus. Riik kasseerib neilt haigetelt alkoholiaktsiisi, aga Tervisekassa annab alkoholismi raviks väga vähe raha. Jama lugu!
Sirje8. juuni 2023, 07:54
Alkoholiaktsiisi vähendamise eestkõneleja EKRE ainuke "töövõit" – pole midagi öelda, tublid! Teie valijaskond on õnnelik.
Juku8. juuni 2023, 08:04
Onu Putin hävitas Ukrainas viljapõllud ning varsti kaob Eestis müügilt ukraina viin, seega aitab onu Putin eestlaste karskemaks muutmisele kaasa.
Sirtsule9. juuni 2023, 20:46
Kes Sulle viina ostab, et aktsiisi pärast nii mures oled? Reformaatorid?
Noh teada värk7. juuni 2023, 22:40
Enamus eestlasi on veel uhkedki selle üle, et nad parmud on!
Valija7. juuni 2023, 21:21
Iga riigiametnik peab teatama seda, kui palju kulub tal kuus raha alkoholile. Nii palju tuleb vähendada tema kuupalka. Ainult nii saab joomist vähendada.
Iga riigiametnik8. juuni 2023, 07:11
deklareerib enda kulutused alkoholile. Ning vähendatakse tema palka. Ja siis arvutab Statistikaamet neist riigiametnike alkoholi ostudest keskmise ja selle võrra vähendatakse kõigi valijate palku ja saadavaid toetusi :) Hää mõte ju :) :) Poetagune oleks ikka kohe lage :)
Valija7. juuni 2023, 21:20
Iga riigiametnik peab teatama kui palju kulub tal kuus raha alkoholile. Nii palju tuleb vähendada tema kuupalka.
Juku7. juuni 2023, 21:19
Telekas näidatakse kuidas Vabariigi Valitsuse ja presidendi vastuvõttudel juuakse. Lihtrahvas tahab ka olla nende sarnane ning korraldab külades ja taludes sõprade vastuvõtte ning joob ka.
Telekas näidatakse8. juuni 2023, 07:12
ka mõrvu, vägistamisi, lastega seotud koledusi. Kas see tähendab, et Juku teeb kõik nii nagu telekas näitab?
Kui aga eurovolinik Siim Kallas suvatseb manitseda7. juuni 2023, 21:15
Kui aga eurovolinik Siim Kallas suvatseb manitseda, et Eestis peab olema välistatud edutamine perekondlike sidemete tõttu, siis paneb ikka kukalt kratsima küll. Aga tema enda tütar, kes isa nime toel Reformierakonna nimekirjas kõrgele kohale panduna riigikokku lennutati? Väljavalitu enda loogika järgi ei saa seda edutamiseks aga, sest ta olevat kaotanud oma sissetulekutelt võrreldes advokaadipõlvega. Rahvas, raibe, aga ei oska olla tänulik toodud ohvri eest. Tõele au andes ei meenu midagi erilist Kaja Kallase ametitegevusest. Pigem mõistatati, kas pole tema riigikokku valimise taga kas promine
Algatajad nimetavad ennast Eesti patriootideks ja7. juuni 2023, 20:37
Algatajad nimetavad ennast Eesti patriootideks ja ühinema ootavad kõiki inimesi, kes on praeguse “päikesetõusuvalitsuse” vastu, alguse aga sai kõik sellest, kui nad hakkasid nägema uue valitsuse vigu. Eesmärgiks on kaasa aidata Kaja Kallase valitsuse kukutamisele.
Issa rist!8. juuni 2023, 07:14
Iga artikli alla on selline kommentaar. Aga mitte kuskil ei juleta välja öelda, kellega ja kus saaks ühineda selle nägemuste käes vaevaleva "patrioodiga".
Panee7. juuni 2023, 17:14
Pange see alkohol kuhu tahes peitu, küll joodik juba järele ronib. Mida teha tuleks, on raviprogrammide kättesaadavamaks tegemine ja ka järelvalve, et liiga noortele ei müüdaks.
eesmärk ka ka valitsusel7. juuni 2023, 20:14
vähendada kiirelt eestlasi
komm7. juuni 2023, 17:01
ja mis siis , meelelahutus on kättesaamatult kallis ja korralikku töötasu saavad ainult spetsialistid , selle väikse palga eest saabki inimene ennast surnuks juua , sest elu on sitt ! Tööinimest pole siin riigis kunagi hinnatud , võtke nüüd oma pagulased ja pange tööle - ka need põgenevad lõpuks. Tubli Ka Ka ja reffid - minu poolest võite sitta süüa ,kui tahan siis joon ja kui ei taha siis ei joo ,kelle asi ,kuidas ma suren !?
pagulased tööle ei lähe7. juuni 2023, 18:33
sest toetused on piisavalt suured. Seda on nad ise öelnud masikakasvatajatele.
Oled kade8. juuni 2023, 07:18
spetsialistidele, et teenivad normaalselt. Aga kes keelab hakata teil ka spetsialistiks? Ja kas spetsialist ei olegi tööinimene? Muide head oskustöölised (peate vist tööinimese all neid silmas) teenivad palju rohkem kui spetsilisti tasemega tööjõud. Mida olete ise teinud, et saada paremat palka? Olete õppinud? End ise oma valdkonnas arendanud?
lähtru lendmart7. juuni 2023, 16:46
meie aktsiisipoliitika kandis vilja - eestlane joob nigu loom ja jaurab, et kõiges on süüdi valitsus ja keskõik veel. naiss :)
lähtru lendmart-ile9. juuni 2023, 20:48
Jaanus.7. juuni 2023, 16:42
Ma pole nõus, et alkohol on kergesti kätte saadav. Jah otse välja öelduna on kergelt kättesaadav alkoholi sisaldavad joogid, mida mina nimetaks enamust solgiks. Hea küll, mõned joogid võivad ju isegi oma head mainet väärt olla. Kui ma aga soovin puhast piiritust, mis ei haiseks nagu denatureeritud, siis pean perearstilt retsepti minema küsima ja ka siis saad vaid tilga. No ei ole ju kergelt kätte saadav. Et mitte kedagi solvata, siis vabanduseks ütlen, et ise alkot seespidiselt enam ei tarbi ja seda päris hulk aastaid juba.