Uudised

Professor Mihkel Zilmer: «Suhkur ei ole valge surm!» (13)

LISA KOMMENTAAR

to nojah2. juuni 2005, 07:38
Erand kinnitab reeglit! Mina ei saa isegi toauksest välja minna enne, kui pole midagi süüa saanud. Magu hakkab kohe ennast hävitama. Inimesed on õnneks väga erinevad.
ja lisaks eelmisele29. mai 2005, 11:55
eestlased tarvitavad väga vähe kala - sööge rohkem kala, olete tervemad. Et kätte saada Omega rasvhappeid.
soovitaksin kõigil29. mai 2005, 11:51
uurida, kuidas suhkrut valgendatakse, siis hakkate kõik teist juttu rääkima.
Sama on ka selle valge riisiga - see on poleeritud, ehk maha on võetud kõige vitamiinirikkam kest.
Kohevad taignatooted aga - jahu hulka puistatakse teatud ainet, mis saia kohevaks teeb - pagarid nimetavad seda mürgiks.
Juustud - mida kallim, seda tervislikum.Kahjuks rahvas ei jaksa lihtsalt osta kallimaid tooteid ja peavad leppima odavatega.
üks paljudest28. mai 2005, 10:05
Olen alati olnud Mihkel Zilmeri Fänn!!!
Vaatan, kuulan, loen KÕIKE, mida ta pakub ja olen tamaga täiesti nõus ja ka järgin tema nõuandeid.
Glutadioon27. mai 2005, 22:08
M.Z on üks lahe lahe tegelane ja kui tasub midagi toitumisest kuulata siis TÜ biokem.inst on üks õige koht!... ja iga asja jaoks on Profil. peen seletus! Söömise koha pealt räägib ta loogish võttes õigust- SULA TÕTT! Olles ise tema loengutes käinud ja ka kõike muud TÜ arstiteadk. õppinud siis on see tõsi, et inimese organism just sellist süsivesikute vajaduse rütmi jälgib ja MEIL KÕIGIL, ka neil kes hommikul ei söö midagi! Nii nagu kõik magame öösel, joome vett ja käime pissil.. nii on ka kõigil glükoosivarude kõikumine kehas üks! VOH NII, hommikused mittesööjad.. teete liiga...hetkel mitte, aga vanaduses annab ikka tunda!
zilmeri fänn27. mai 2005, 18:50
kai27. mai 2005, 17:35
M. Zilmer on lahe tegelane, ülikooli ajast üks meeldejäävamaid ja toredamaid õppejõude.
Mees teab, mis räägib ja rääkida ta oskab. Edu Teile!
Mart Kuusk26. mai 2005, 21:22
Kõlab igati loogiliselt ja mõistlikult see jutt. Siiski oma hommikust vorstivõileiva söömist ma ei jäta ... olgu panen vähem võid peale. Elagu segatoidulised!
nojah,26. mai 2005, 21:03
peetagu mind pealegi siis lausrumalaks, aga oma 45 eluaasta juures olen terve kui purikas, olles ometi lapsest saadik vastu punninud hommikusele söömisele. Ma tahaksin ikka enne üles ärgata, kui sööma hakkan. Kui hommikul sööngi, siis terve päev kõht koriseb ja küsib süüa, energiast pole kippu ega kõppu. Minu puhul hommikul tass kohvi on piisav ja kella 4-poole 5ni vehin tööd teha nagu hull, siis lõpeb mul tööpäev ja vot koduteel tunnen, kuidas juba tahaks süüa. Ei hakka oma organismi vägistama vastu tahtmist söömisega, kui ta seda ei soovi.
murzilka26. mai 2005, 19:24
aitäh normaalse info eest...
Söödik26. mai 2005, 15:43
Tõesti mõistlik ja arukas jutt. Söön alates sünnist saati sellise re?iimi järgi nagu näiteks toodud oli (lihtsalt meie peres süüakse niiviisi) ja ei ole kunagi pidanud muretsema liigsete kilode pärast. Teen ka sporti ja tunnen ennast hästi.
Maie26. mai 2005, 14:58
Vaga moistlik jutt toesti yle pika pika aja! Pange piigad see endale kenasti korva taha!
HeadIsu26. mai 2005, 12:44
lõpuks ometi ka normaalne jutt mõistlikult söömisest! tõesti kõrini nendest dieeditamise teemal vingumisest. Vitamiinide ja raua jms tablettide sööjate suhtes olen alati imestanud, et miks nad 500 krooni eest (mis tablettidele läheb) ei osta värsket puu- ja juurvilja!!?? Aitäh Zilmerile ja siin kirjutajale:)