Foto: PantherMedia / Scanpix
Ilu ja mood
10. veebruar 2014, 15:34

Väsinud? Loe, kuidas välja näha nii nagu sa poleks oma iluunest ilma jäänud!

Kõigil on hommikuid, mil voodist välja tõusmine tundub kõige suurema karistusena ning päev möödub unisena ringi liikudes. Kirsiks tordil on enamasti see, kui pead veel ka teistelt kuulma, kui väsinud sa näost välja näed.

Meigiga saab aga nii mõndagi varjata, sealhulgas ka magamata ööd või lihtsalt mõnda puuduolevat öötundi. Seejuures ei pea voodist ka varem välja tulema, vaid puhanud ilme saab näkku tekitada lausa mõne minutiga, kirjutab The Fashion Spot. 

Võtmeks puhanud välja näha on:

1. Näohooldus

Kindlasti tuleks näonahka regulaarselt koorida ja kasutada tugevalt niisutavaid kreeme, kuna nii on nahk ühtlasem ja näeb säravam välja ka siis, kui ise oled väsinud.

2. Silmahooldus

Kindlasti tuleks kasutada silmaaluskreeme, mis aitavad vähendada paistetust ja muudavad silmaaluse naha siledamaks, pinguldatumaks ja säravamaks. 

3. Ülemise ja alumise silmapiirkonna värskemaks muutmine

Enamasti muutuvad silmaalused siniseks juhul, kui inimene pole saanud piisavat puhata. Et seda peita peab kindlasti ühtlustama silmaaluse ja lau nahatooni kasutades erinevaid meigitooteid. Kuna sinised silmaalused muudavad inimese ka tegelikust vanemaks, on see hea nipp ka näost mõned aastad kaotada. 

4. Ühtlase naha loomine

Kindlasti ei tohi unustada jumestuskreemi, mis ei näeks näol välja nagu mask ja muudab näonaha ühtlaseks. 

5. Jumekuse lisamine

Kui oled väsinud on väga tähtis kasutada kosmeetikat, mis lisab näole jumet ning värskust. Seetõttu ei tohi unustada ka päikesepuudrit ja põsepuna. Samuti aitab näo särama lüüa ja magamata tunde peita õige huulepulga kasutamine.