Uudised
29. märts 2014, 17:00

Kolm ootamatut põhjust, miks kõhurasv ei kao (3)

Ebatervislik toit ja vähene kehaline koormus on loogilised kõhupekitekitajad, kuid veebikülg ynaija.com pakub veel paar seletust.

Sa ei saa küllaldaselt magneesiumi

Võimalik, et su menüüs on liiga vähe magneesiumi. See mineraal on vajalik sadade keemiliste reaktsioonide tekkeks kehas, kaasa arvatud rasva minemapeletamine. Magneesium soodustab paastuglükoosi toodangut, see aitab kehal kaalust alla võtta. Nii et söö usinalt tumerohelisi lehtköögivilju või võta magneesiumitablette!

Sa magad liiga vähe

Üllataval kombel võib ka napp ööuni kõhurasva tekkimist soodustada. Unevaeguse all ei kannata mitte üksnes pea ja silmad, vaid kogu keha. Seedesüsteem muutub loiuks, hormoonid lähevad paigast. Kui keha ei suuda korralikult töötada, ei suuda ta ka kaloreid piisava kiirusega põletada ning nii ladestubki rasv kõhule ja mujale.

Sa sööd liiga soolast toitu

Sool on veel üks põhjus, mis kõhu punni ajab. Sool tekitab vereringes reaktsiooni, mis kandub edasi nahale ning põhjustab selles kerge põletiku. See näeb välja samamoodi nagu puhitus. Nii et pane toidusse võimalikult vähe soola. Su keha vajab seda ainult natuke ning singid-vorstid sisaldavad seda nagunii.