Uudised

Lea Dali Lioni surmast möödub 21. aprillil aasta. Taasavaldame artikli, mis ilmus Õhtulehes 2014. aasta 3. aprillil.

ÕL ARHIIV | Lea Dali Lion: soovisin vaimselt areneda ja pidin selleks silmitsi seisma vähiga (103)

LISA KOMMENTAAR

Kullake11. aprill 2014, 13:54
Loe tarku raamatuid nagu Piibel või Koraan kui tahad teada tõde. See oli juba nende raamatute avaldumise ajal teada et ei ole olemas valget maagiat. Inglid ei saa teha kellegagi mingeid lepinguid. Inglid saavad ainult aidata inimesi ja head teha. Sa oled läinud kõige ohtlikumat teed ja sõlminud lepingu vana kurja endaga. Ja kõik inimesed kes selliste "aitajate"juures abi käivad saamas annavad oma elule( energeetikale) saatana juurdepääsu. Kõrgemale tasemele jõutakse ikka puhast ja head elu elades ja palvetades. tehes seda milleks sa siia ilma tulnud oled ja milleks sulle anded antud on. ma arvan et haigus on vastus sellele et sa hülgasid jumala poolt antud ande ja himustasid saatanlikku. Küllap sa jõuad ringiga ükskord jälle oma ande ja tee juurde tagasi.
Ohkama paneb6. aprill 2014, 19:08
Vähk tekib valest toitumisest,magamatusest ja stressist.Temal kui tuntud inimesel oli seda kuhjaga.Kontserdid,ilmselgelt kiirtoidud,aja ja une nappus.Valede meestega kooselu jne.Mitte ei küsita seda vähki inglitelt.Vaesed inglid ka peavad tobedate soovidega tegelema.Puhtaks,õnnelikuks ja ilusaks inimeseks saad läbi heategude ja headuse,õiglase ja ausa meele.Läbi naeratuse ja positiivse suhtumise.Milleks soovida endale kannatusi.......vaeseke.
Tore, et nii läks, kuid...6. aprill 2014, 15:11
kas tasub selliste asjadega "kelkida"?
idealist6. aprill 2014, 12:58
Mäletan ühte Lea vastust kunagi küssale armastuse kohta, et armastus on see kui MINUle hääd tehakse. Tegelt on vastupidi armastus teeb tõisele hääd. Lea teekonna määras ära tema varajases lapsepõlves väljaöeldud sõna. Seda oleks saanud muuta, kuid kahjuks valis ta ise selle täitumise, milline iroonia ja ka vastus, ole oma soovidega ettevaatlikum, need võivad täituda.
Laine5. aprill 2014, 13:37
Oleme mõne kaasmaalase olemusest aru saanud ja tegeleme edaspidi ainult heade inimestega... Usk aitab muidugi aga kindlasti pole võitlus veel läbi...Olen matnud 4 lähedast selle haigusega tuttavatest rääkimata..
5. aprill 2014, 09:30
Mare, inimesed ei kritiseeri mitte haigust ja sellele vastupanu olgu see ükskõik mis meetodiga. Loomulikult soovitakse talle paranemist.
Inimesed kritiseerivad tema haiguse TEADLIKKU külgetõmbamist.
Õppetund nendele, kes sorgivad astraalmaailmas.
Mare4. aprill 2014, 23:58
Mulle väga meeldis see artikkel, aitähh jagamast oma kogemusi ! Ja see sisemine ilu ja sära mis silmadest kiirgab .. siia sobibki uus nimi paremini..
Lugenud läbi need kommentaarid tunnen ennast väga halvasti ... Raske on hingata , südamel raske.. Olen lihtsalt väga tundlik , eriti sellise üleoleku, ülbuse, rumaluse suhtes mis kommentaarides on - "tee nagu mina, tee nagu kõik teised siis oled õige inimene ". . . Ja kui on piisavalt palju neid pahasoovijaid siis see pendel või ühisväli on nii tugev et polegi võimalik teistsugune tulemus kui "võitlusele" allajäämine ehk kaotamine... Miks te jahute kõik võitlusest kui jutt oli koostööst ? Kui inimene muudab oma mõtlemist ja ellusuhtumist , toitumist ja liikumist koos ravi ja teraapiatega siis ei tule vähk tagasi ! Kui sa ei karda surma siis on kõik võimalik .. See tigedus ja sallimatus mis siin kommentaarides on teeb teid ennast haigeks , te ei saa aru et see nn vaimne probleem on teie probleem kes te ei mõista ega saa aru nendest asjadest .. Ausalt öeldes pole kuulnud et ükskõik kus mujal maailmas oleks nii palju sallimatust kui siin Eestis.. tegelikult polegi kuskil .. igatahes need kes siit on ära läinud enam tagasi ei taha tulla..
Jõudu ja tervist4. aprill 2014, 21:25
Jõudu ja tervist Leale, haigus paistab olevat mõjutanaud ja närvisüsteemi, aga peres ikkagi lapsed kasvamas, loodame et tervis taastub!
kats4. aprill 2014, 15:06
Leale head soovid ja jõudu tegeleda just sellega, mida ise soovid....
4. aprill 2014, 10:46
Paljud inimesed ongi ära pööranud oma new-age vaimsusega.
Ei saa turult enam moosipurkigi osta, kui müüja ei reklaamiks oma toodet: see on RAVIV moos, mu naine pani sinna oma ENERGIA sisse.
Muuseas, nad ei häbene ennast isegi idioodina näidata.
to !!!!4. aprill 2014, 07:43
Jah, täiesti vale jutt, et Eestis ei saa ravi ja järjekorrad pikad, minu lähisugulasel avastati kaks aastat tagasi kaugelearenenud vähk.Pea koge läks operatsioonile ja algas keemiaravi. Haigusest pole muidugi päriselt lahti saanud aga tänu sellele on ta enam-vähem normaalset elu saanud siiani elada ja aega juurde võita. Ma ei usu, et mõttejõud ja kuulikesed oleksid sama tulemuse andnud.
HULL NÕID veelik jalakas4. aprill 2014, 06:58
Ah et siis veeliks jalakas oli see hull nõid, kes talle selle jama pähe pani.
See nõid valetab palju ja lisaks on hull. Kunagi üks tuttav käis tema juures, lapse südameklapi rikke pärast. Nõid küsis 5000 krooni. Raha puudusel jäi see asi ära, aga selge on see, et nõid ei suuda ravida luumurdu, südameklapi riket, katkiseid hambaid jne. Aga et nõid oli valmis õnnetute vanemate ja haige lapse häda pealt 5000 krooni koorima - see on ALATU!
mart4. aprill 2014, 06:42
vaimselt pole sa nüüd haiguse tõttu kindlasti arenenud, võiksid täiskasvanud naisena natuke mõistlikumat juttu ajada ja pealegi see, et sa haigust kasutad nüüd igapäevameedias enda promomiseks, on hale. Sinu haigus, sinu elu, tore , kui terveks said, aga ära üle pinguta
CA-15-34. aprill 2014, 02:18
Pole olemas sellist analüüsi rinnavähi korral, mis näitaks, et vähk võidetud on. Edaspidi jääb hormoonpositiivse r.vähi korral hormoonravi, aastate pikkune kontroll, et vähk pole kuhugile siirdeid ajanud. Kui rinnast on eemaldatud ainult kasvaja, on veel võimalus vähi levimine kõrvalasetsevatesse kudedesse.
Vähkkasvaja rinnas pole mingi selgelt piiritlenud healoomulime tsüst, mida opereeriv kirurg näeb. Vähirakke näeb ainult väljalõgatud tüki histoloogilisel uurimisel pärast operatsiooni. Peab jääma lootma, et keemia ja kiiritamine on lõplikult rakud tapnud. Sellepärast enamik naisi otsustab rinna täieliku eemaldamise kasuks.
Lea arutlusi ei kommenteeri.
Margus4. aprill 2014, 02:14
energeetika energia saamise, muundamise, ülekande ja tarbimisega tegelev teadus- ja tehnikaharu ▪. Hüdro+energeetika, elektro+energeetika, soojus+energeetika, tuule+energeetika, tuuma+energeetika, tööstus+energeetika, bio+energeetika. Energeetika+insener. {Energeetika+seadmed} → energiaseadmed. Energeetik. Allikas: http://www.eki.ee/dict/qs/index.cgi?Q=energeetika&F=M
jah3. aprill 2014, 23:56
kahjuks pole kõigil sõpru Moskvas ja mujal kes lahkelt ravi privaatsektoris oma valitud kohas kinni maksavad, samuti ei saa vanemad lihtsalt võtta ja sõita määramata ajaks end kuhugi ravima jättes lapsed sugulaste hoolde...
Vähi diagnoos tuleb inimesele ikkagi ootamatu, ebameeldiva ja hirmutavana, mitte mingisuguse 8-aastaselt fantaseeritud 'ettekuulutusena'.
kahjuks pontuga nous3. aprill 2014, 21:19
Ebaadekvaatne jutt paneb arvama , et vähk on siiski kuskil alles.
Olgu naisel mis iganes intellektuaalsed-spirituaalsed huvid , esmane prioriteet peaks olema oma väikeste laste turvalise yleskasvamise eest hoolitsemine.
Jabur , kui väikelaste ema räägib mingist endale soovitud vähist. Eluinstinkti ja enesealalhoiuinstinkti puudumine viitab vaimsetele probleemidele mida lauljataril avalikkusele teadaolevalt ei ole olnud.
Pigem arvaks , et tegu on mingi psyhhosomaatilise keerdkäiguga kus organism algselt tajub et midagi on tema sees valesti ja sealt järgnevad nn vähimotted ja ebareaalsed sundmotted.
Ja mis puutub igatsorti maagiasse ja vaimudega suhtlemisse - targad inimesed on selliste asjadega väga ettevaatlikud.
Teisisonu - kysid kruusi vett kuid saad selle asemel yleujutuse....ettearvamatute tagajärgedega.
Ja kaotad kindla maa jalge alt.
Jah , on ka 3-s voimalus - et kogu lugu on varjatud reklaam.Kuid loodan sydamest ,et see pole nii .
jeana3. aprill 2014, 20:17
Vaatasin saadet ja mulle väga meeldis tema positiivne hoiak ja siiras rahulolu iseendas. Inimene on leidnud oma tee/oma koha ja tunneb, et see on õige ja aitab teda.
arvutaja3. aprill 2014, 19:54
Vähiga võitlus läks maksma väga-väga palju - nii erahaiglas kui ka mitmesugused alternatiivid. Pole vaja uskuda, et ainult enesesisendus aitas, kui asi on rahaliselt ja ajaliselt arvestatav + paljude inimeste aeg ja vaev. Usklik inimene tänaks Jumalat ja teisi inimesi eelkõige.
kahtlustaja3. aprill 2014, 19:35
See soov vaimselt areneda ja nime muutmine, võõras soeng ka - kõik see tekitab mõningaid kahtlusi. Ilmselt vähk mõjus talle liiga rängalt. Nii rängalt, et mõjutas mõtlemist ja mõttemaailma (et mitte halvemini öelda). Igatahes minu kaastunne ja tore, et ta terveks sai. Vähemalt keha poolest. Kas ta mõistus on terve, teab vist ainult tema ise.
3. aprill 2014, 19:21
Oma tervis tuleb ikka usaldada pädevate inimeste (arstide) kätte
___
Selge, aga miks vaatamata sellele on paju surmajuhtumeid!?
www3. aprill 2014, 18:53
Usu jõud- juba lapsena soovis endale vähki ja saigi. Kõik läheb täide mis soovime.
3. aprill 2014, 18:31
Järjekordne meedia projekt, et koguda vaatajaid ja klikke. Kõik inimesed kes on kas lähemalt või kaugemalt seotud seda haigust põdenud inimestega mõistavad, et tõena võetavad on esitatud faktid haigusest, ravist ja teadjamees sassi jutust. Keemia, kiiritus, operatsioon , lisaks vaimne pinge ja hilisem järelravi mõjuvad tugevalt psüühikale. Sellest ka selline käitumine.
rmp3. aprill 2014, 16:44
...mis toimub? Oleks ilus lugu, kuid kahtlen kõiges. Andsime endast kõik: palvetasime, sõime astelpaju marju, võtsime kassi, toitusime tervislikult jpm, kuid vähk oli tugevam.
Mõte liigub laste peale, et kas sotsiaaltöötaja ei peaks külastama pr. Lea kodu?
Mairi3. aprill 2014, 16:02
Pealt näha mõistlik naine aga nii rumal ja seosetu jutt ,et karju appi.Oma tervis tuleb ikka usaldada pädevate inimeste (arstide) kätte.Alternatiiv meditsiiniga võib ravida näiteks kõhukinnisust või midagi sellist.
imestan nii mõndagi3. aprill 2014, 15:49
Silveriga aga otsustasime oma suhte lõpetada juba 2009. aasta augustis, seega juba viis ja pool aastat tagasi," ütleb Lea.
"Kuna paarisuhe on ainult kahe inimese isiklik asi, teadsid sellest väga vähesed. Kuna aga elasime endiselt ühes majas ja saime hästi läbi, üllatas meid meeldivalt veel Geiti Gerbera oma saabumisega.
Päris huvitav. Lihtsalt ühes majas elamise ja hästi läbi saamise tulemus oli tütar? Läksime lahku, aga nii nalja pärast sain ühe tütre veel? Inglid tõid? Pull kuju see Lea, aga õnne terveks saamisel ja jäämisel ning tütarde suureks kasvatamisel.
võiks3. aprill 2014, 15:12
oma väikestele lastele mõelda ja selle vaimse jura lõpetada. Muidugi aitab tervenemisele kaasa kui mõtled positiivselt , aga loota, et inglid sulle midagi saadavad või ära viivad, see on ikka tõsine meditsiiniline probleem.
jäi silma3. aprill 2014, 15:03
kummalinetõik, et 2009 mindi lahku, aga elati ühes majas ja ka laps veel sattus tulma ehk siis ka seksiti. heh, mis vahe siis oli lahku minemisel, kui ikkagi koos elati ja seksitigi?
Liis3. aprill 2014, 14:40
Tore, et tervis on paranenud, aga ... mine sa isahane tea, kus kohast taas tervitab.
Mis puutub Lea uude nimevormi, siis tundub kuidagi sarnanevat Kati Murutari uue nimega.
Ei saa aru, kus kohast sellised tobedad (vabandan) nimevariandid kougitakse.
n3. aprill 2014, 14:08
Ilus, hea ja tugev naine. Et sulle seda tugevust ja positiivsust terveks pikaks eesootavaks eluks jaguks!
TV VAATAJA3. aprill 2014, 13:48
Mulle väga meeldib Lea positiivne, optimistlik hoiak.Kindlasti on see ka kõige parim ravi.
Mina3. aprill 2014, 13:48
Vaimse arengu nimel on nõus isegi vähki jääma... No tule taevas appi, miks inimene nii lolli juttu räägib. Endal kaks väikest tüdrukutirtsu kasvamas. See kõik ei ole ju veel möödas. Muidugi väga hea et Lea säilitab positiivsuse ja aitab ka ise oma mõttega haiguse paranemisele kaasa. Aga no see väga segane jutt energeetilisest puhastusest. Järelikult see ei tulnud kasuks, sest haigus tuli ju ikkagi ligi. Aga ikka parimad lootused paranemiseks soovin.
Mix3. aprill 2014, 13:44
Lea ei paistnud küll muutunud olevat haiguse tõttu...Ta pole ju kunagi selles maailmas viibinud...Selgeltnägijate suhtes on küll inimesete enda asi kes usub kes mitte ometi on paljud ka abi saanud ja mõni oskab ka needusi peale panna ja maha võtta...
Huvitav,3. aprill 2014, 13:33
et nii palju inimesi usuvad selgeltnägijatesse, pendlimeestesse iga igat sorti muudesse posijatesse, see on vist aja märk ja näitab meie meditsiini tegelikku seisu.
l.l3. aprill 2014, 13:31
Ära oma muret hõiska ilmale.Ilm on õel. Võidelda tuleb sisemas iseendaga ja võitu saada kurja juurest.Just juurest - mis on ees ja kõige raskem. Arukalt ja tasakaalukalt ! Pea meeles.
Nele3. aprill 2014, 13:19
Väga kummaline ta jutt oli, aga kui inimene usub, et nende kividega ta saab terveks, siis see annab talle energiat ja jõudu..seda tal just vaja oligi. Las ta usub, see teeb head talle. TA NÄEB väga-väga kaunis välja, see naturaalne juuksevärv ja poisipea sobis talle imeliselt. See uus muusikunimi meenutab liiga seda, kui Snoop Dog endale peale Jamaical käiku Snoop Leoni nime võttis :P
hm3. aprill 2014, 13:15
Tore, et nii läks ja oli võimalusi mujalt, kui eestist abi saada. Siinseid lihunikke ei maksa usaldada. Õnne Leale!
oeh3. aprill 2014, 13:06
vähk vähiks ja tore, et Liitmaa selle seljatas. Jutt on tal kahjuks sama loll kui varem.
Oi issand3. aprill 2014, 12:52
Ikka ja jälle peab tõdema et inimestel pole muud teha kui õelutseda ja näidata kui vaimselt lollid nad on. Igaühel on õigus elada ja leida ravi vähile nii nagu tahab,olgu see alternatiivmeditsiin või mingi muu viis. Selleks ei pea inimest loopima mingite inetute kommentaaridega. See oli Lea enda soov,keegi teine teda selleks ei sundinud. Ja ma ei arva et ta on hull.Täiesti normaalne inimene.Mõned lihtsalt ei usu vaimsesse maailma. Ja üleüldse,kui midagi positiivset öelda pole siis ärge kirjutage ka siia,lihtsalt selleks et tatti pritsida,peaasi et midagi saaks öeldud. Nõmedate kari.
Leale soovin kõike paremat.
Triin3. aprill 2014, 12:47
Tore, et haigusest võitu saadi, aga sellist pläma suust välja ajada, kui ta seda kõike usub, siis miks sellise kiiruga kohe välismaale ravile, oleks võinud ju kodus oma kuulikesi veeretada ja oodata, millal Eestis arstile saab.
3. aprill 2014, 12:46
Ilus naine, ilus nimi, ilus hääl. Tore, et haigus seda kaunist naist ei laastanud. Tore, et inimene usub looduse tervendavasse jõusse ja hinge, vaimu ja keha koostöösse. Nii on õige, sest usk on võimsaim vahend enese abistamiseks.
Teada tegelikult.3. aprill 2014, 12:44
Ausalt öeldes ei olnud ses midagi uut mis ta rääkis,raskesse seisu sattudes inimeselt avanevadki justkui seesmisesd võimed mis annavad võimaluse iseendasse vaadata ja mis ära annab teha kui sa oled optimistlik võitleja! Olen ise tundnud ja ütleks ühte,et inimesed ise on palju võimekamad kui nad arvavad,kahjuks see lööb see välja kui sattume äärmustesse ehk raskesse seisu. Aga edu, see mis on Lea sees ongi õige ja see viib sind edasi.
to jaan 3. aprill 2014, 12:40
eks kõik on ju võimalik .hea vähemalt ,et ei korraldata korjandust nagu venemaal Žanna Friske juhtumi puhul .Kus televisiooni abiga tekitati massipsühoos rahva hulgas ja korjati miljoneid ühe venemaa kõrgemate honoraridega laulja raviks .
huvitav,tore oleks3. aprill 2014, 12:37
Tea,kas valgete tiibadega rahakott oli toosama,kes kunagi kleepis TARTU mnt-le magistraali äärde Lea PLAKATEID ARMASTUSAVALDUSTEGA ja keda ei saanud kuidagi tuvastada?
No segane see jutt on3. aprill 2014, 12:33
Aga kui teda aitab,las usub pealegi,abiks ikka. Aga kena ja vapper naine.
selgelt nägija to selgeltnägija3. aprill 2014, 12:30
Küsimus ei kellegi raskes haiguses, vaid inimeste juba äärmusteni viivas parahuvides. Teadmatusest surgitakse asju, kust isegi inglid hoiduvad eemale.
matsu3. aprill 2014, 12:19
Ta särab ikka täiega ja täis positiivsust, ainult nimevahetusest arvan halvasti. Selline ilus ja tähendusega nimi, sellest loobumine tähendab juurte läbi lõikamist, mitte maast juurtega jõudu otsimist. Liitmaa on kui liidus maaga.
aga tehke siis / 09:31, 3. apr 2014-le3. aprill 2014, 12:17
Selline haigla on olemas ,vist Mehhikos,või oli see kuskil seal kandis.Üks meie raskelt vähihaige naine on seal käinud,aga paar aastat hiljem lugesin tema surmakuulutust.Noh,ta sai annetajate abil kokku vaid kolme päeva sealviibimise raha..Samuti üks harjumaa mees. "Pealtnägija" on teemat lahanud kunagi.
Usu või mitte,imede kontsentratsioon on aegadega ikka sama.
Mis see 3. aprill 2014, 12:13
Lea Liitmaa rinnavaähk nii eriline on. Paljud paranevad sellest täielikult, kui õigel ajal avastatakse ja ravi saab.
Minu3. aprill 2014, 12:09
Paari väga lähedast ei aidanud miski. Ei haigus nimega vähk, ega sõprus haigusega vähk.
Loodan väga, et ei tule tagasilööke. Kõigile kes selle jubeda haigusega võitlevad., soovin jõudu ja pidage vastu
...3. aprill 2014, 12:03
kui inimene sellist juttu juba ajab, siis pikalt ei lähe. 8 kuud on lühike aeg, et öelda - vähk on võidetud. ei võida teda keegi, lihtsalt aeg pole käes. aga tuleb ja tavaliselt oodatust rutem...
naisuke3. aprill 2014, 11:58
Ütlen ka: Jumal, sa näed ja ei sekku...Selline pealkiri ja mõtlemine 21. sajandil! Kas siis need, kes piisavalt ei tahtnud vaimselt areneda, tahtsid surra? Nime muutmine? Arvestage, et ei ole vaja hõisata, vähk ei ole alati võidetav, see on hiiliv, ka tagasi hiiliv. Nime muutmine ei muuda inimest ennast. Raske diagnoos võib muuta mõtlemist küll...
Tervist ja kainet meelt Leale!
imelik3. aprill 2014, 11:54
tore on et Lea rõõmus ja positiivne ja mis kõigetähtsam ,et paraneb,kuid kas sellist delikaatset teemat peab lagistades NAERDES rääkima, on iseküsimus, tekkis tunne ,et ta ei ole päris adekvaatne ,minul tuttav võitleb rinnavähiga juba 4 aastat ja teeb ka kõiki alternatiivseid meetodeid kõrvale ,aga näe vähk ei taandu,LEA kõik ei ole nii must -valge,sinul oli õnne aga kõigil ei ole ja ammugi suurerahakoti ja ingli tiibadega abistajat .HEAD PARANEMIST
3. aprill 2014, 11:53
",paljud inimesed eestis hakkavad oma energiate puhastamiste ja jamadega ära pöörama,"
.
Pööravadki ära. Ega muidu ei oleks neid isehakanud nõidu, posijaid ja muid rapsijaid. Kui uurida nende haridustausta, siis see ulatub vaevalt põhikoolini. Aga enda imetlust kui palju. Napoleoni kompeks ruulib, lapsepõlves midagi puudu jäänud.
Selgeltnägija3. aprill 2014, 11:49
Sellised haigused võivad väga kergelt tabada ka neid kes endast nõrgemaid mõnitavad. Aga Lea on siiras ja tore jõudu talle võitlus pole veel läbi...
raaL3. aprill 2014, 11:48
Tundub jah, et see meediasündmus on tehtud selleks, et inimestele tunduks, nagu oleks nad ISE oma õnnetus olukorras süüdi. Et näe, kuidas saab, kui tahetakse. Tegelikult tädi Maali ei saa seda malli ellu viia, sest kogu ümbrus on tühjaks tõmmatud ja vaene. Lihstalt ressursid puuduvad. Kes on ressursid kõrvaldanud ja Eesti tühjaks imenud?
mna3. aprill 2014, 11:48
mis nyyd saab?Kas kaasa tunda vöi paristada????Mitu kallist lähedast läinud minul sellega,ise sain abi.Hädaldame edasi.......
Äärmiselt 3. aprill 2014, 11:35
rumal tee, et vaimselt areneda. Kohe kindlasti üks kehvemaid valikuid! ..... Kui see ikka valik oli!?
kutsu ja keegi ikka tuleb. Iseasi on see ingel või kurat.3. aprill 2014, 11:26
astraalolevused võivad võtte suvalise kuju, et inimesele läheneda ja tema energeetikast toituda......
.....
Teha "leping" vähi saamiseks omades kaht väikest tibu on idiootsus.
"Ma ei teadnud, mis see vähk on, aga olin nõus...."
40 aastane vast on ikka sellisest haigusest kuulnud.
Saaks ta nüüd vähemalt viis aastat juurde, et lapsed suuremaks saaks kasvada.
jaan3. aprill 2014, 11:20
See jutt on kõik üks suur vale.Ma sügavalt kahtlen tema vähis ,sest sellise suurepärase välimusega vähihaiget pole olemas.Aga kuna eestlased on sügavalt usklik rahvas,siis sellel jutul võib Liitmaal tulevikus olla perspektiivi.Järsku hakkavad kõik surmaeelikud Liitmaa juures visiidil käima ja siis pole kellegil rahast kahju.Oleks võinud ju selle Saksamaa kliiniku nime ka välja õelda
vanaema3. aprill 2014, 11:11
Lea ,palju jõudu sulle,kui suudad niiviisi mõelda ja tegutseda.Siis loodame väga ,et ingel tõesti sind aitab.Kõike head,ole tugev,sest lapsed vajavad kasvatamist.
3. aprill 2014, 11:00
Ta seadis oma sammud pendlimees Veeliks Jalakase juurde, et oma energiad puhastada lasta. Kuue aasta jooksul oli ta Veeliksilt õppinud palju, kuid soovis osata kõike seda, mida Veeliks. Lea on varemgi rääkinud, et suhtleb inglitega ning ta esitas neile oma soovi. Kui ta sai vastuseks, et kõik on teostatav vaid läbi vähi, oli Lea nõus. "Siin polnud midagi kaaluda, sest mu soov oli mulle oluline."
----------------------------------
Igasuguste paraasjadega mõtlematu ümberkäimine viib inimese sohu. On ju teada, et sellega avab inimene oma meeled igasugustele astraalolevustele, kelle ohvriks võib ta pahaaimamatult langeda.
head tervist kõigile3. aprill 2014, 10:43
Raske aru saada kui ühelt poolt palutakse endale vähki,et areneda ja teiselt poolt öeldu ,et ma pidin minema ravile ja ei saanud riskida kuna mul on kaks väikest last.Haigus võib meid kõiki tabada,sellepärast pole vaja välja mõelda sellist fantaasiat,et ma soovisin ja sain. Usun selgeltnägemisse ja vaimsetesse arengutesse,kuid selline eksponeerimine ei lähe sellega väga kokku.Kui arstiteadus poleks aidanud,kas siis oleks jutt vaimsest arengu soovist sama.Tean mitmeid vaimsete võimetega inimesi,kes ei trügi avalikuse ette ega aja kummalist juttu,nad lihtsalt on ,märkamatud ja alati valmis abistama.Aga igaljuhul hea meel kui inimene sellisest haigusest terveneb.
elise3. aprill 2014, 10:41
jõudu ja jaksu ja tervist Leale ! proovige iseendas selgusele jõuda, kui teisi halvustama kipute, eks lõpptlemus on nii arsti, kui patsiendi koostöö...kuid teada on, et usk on parim tervendaja, lohutaja ja usu toel püsib inimene sirge oma keerulistes valikutes. mis nime või mis keegi valib, see on tema tahe ja teistel tuleks sellega leppida.
....3. aprill 2014, 10:39
Vaatasin saadet eile ja - raske kommenteerida. Hea, et noor naine saab elu jätkata ja lapsed ei kaotanud elu! Hea, et ta leidis kiire ja intensiivse kaasaegse ravivõimaluse ja tal oli selleks ka rahaline kate olemas. Kuid kogu muu jutt sealjuures - see oli valus. Keegi ei mõtle endale 8 aastaselt vähki külge! See oli teadmatute laste praalimine, sest tahtis kah tähelepanu nagu sai see sõbranna, kes oma ema vähile kaotas. Mingi looduses viibimine ei ravi vähist, kuid see võib aidata emotsionaalselt, kui on parasjagu raskelt talutav intensiivravi aeg. Raviomadust otseselt vähile sel paraku ei ole - ka looduses elavatel loomadel (taimedelgi) esineb vähki ja mitte sugugi haruldasena. Kui oleks vaid puukallistamisest piisanud, siis ei oleks ju vaja olnud kiirustada Saksamaale, vaid oodata oma järjekorda kodus... Kahepalgeline lugu! Kuid loomulikult positiivne, et ravi on seni aidanud ja loodetavasti nii veel püsib piisavalt pikalt! Sest see kirves ei kao ta pea kohalt enam kuhugi...
to Mari Sarapuu3. aprill 2014, 10:38
sõida oma soolatüügastega tead küll kuhu, küll nüüd leidsid ikka võrdluse, tola oled.
to jumal tule appi3. aprill 2014, 10:37
"Mõni nn põmmpea ei tea üldse ju mida tähendab iseendasse vaatamine...seda oskab vaid vaimne inimene. "
Vaimne inimene ei tee selliste "inglitega" lepinguid, kes pakuvad "arenguks" surmahaigust. Tulge mõistusele oma "vaimsusega".
Kallis, tubli Leakene!3. aprill 2014, 10:35
Üks kuulus Eesti arst on öelnud, et raskes olukorras on tähtis uskuda. Uskuda siis kas arsti, jumalasse või ükskõik kellesse või millesse, aga see aitab. Leakene on õigel teel ja see aitab teda, tean oma kogemusest. Mina uskusin jäädavalt oma arsti. Soovin Leale jõudu, jaksu ja õnne sellel käänulisel teel. See väike, tugev naine seljatab kindlasti selle loomakese, kelle nime igatahes mina ei taha suhugi võtta.
....3. aprill 2014, 10:25
Ei tahaks siin negatiivsest rääkida aga minu üks tuttav kahjuks suri vähki. Ta eelnevalt veel hõiskas, et sai sellest haigusest lahti ja nädal hiljem matsime selle "terve" inimese maha. Ta oli lihtsalt vähki nii täis, et aparaadid ei näidanud enam ja arvatigi, et on vähist tervenenud.
ff3. aprill 2014, 10:16
ega iga sensitiiv ole kohe posija , täiesti on olemas imeinimesi kes ravivad, olen neid ise näinud ja tõelise ravitseja esimene tunnus on - ta ei võta selle eest raha
sest raha paneb halva kinni ja üldse ega igaüks polegi ära teeninud sellist ravimist
ja ega selline ise alternatiiviga tegelemine nüüd asja hullemaks küll ei tee , pigem ikka paremaks
kuid - tuleb valvas olla edasi
no3. aprill 2014, 10:08
ma ei tea, misk siis sahistatakse, et sellele alternatiivile lisaks sai ta ka väga kallist ja proffesionaalset abi. Kumb ta siis terveks tegi? Lihtsalt küsimus.
Kait3. aprill 2014, 10:08
Kas inimene, kes on vaimselt "väga kõrgel tasemel", vajab ikka endale mingeid udupeeni ulmenimesid enda "vaimsuse" kinnitamiseks?????? Näib rohkem enese eksponeerimisvajadusena, eputamisena, valetamisena.
Tean sellest haigusest nähtavasti samapalju kui Lea. Aga tema jutt on hooti ülepakutud ja imelik. Inimesel on õigus uskuda mida vaid soovib, aga....kas seda enesele unistustes loodud kaitsekilpi sobib ikka ajakirjanduses eksponeerida?
Hetkel jääb mulle küll halb mulje, justnagu oleks tegu valetaja ja šarlataniga.
Ja veel, kurjaks teeb hõiskamine enne õhtut. Lea teab kindlasti ka seda, mida ma sellega mõtlen, sest koos diagnoosiga selgitati talle kindlasti haiguse omapära, kulgu, võimalikku kestvust ja mis kõige olulisem, tagasilööke.
Ära vehi kaabuga, Lea.
nii ja naa3. aprill 2014, 09:52
väga lihtne on teist arvustada kui ise samasuguses olukorras pole olnud
ka selle tänapäeva meditsiiniga on nii ja naa - ühelt poolt on muidugi kõvasti edasi arenenud aga teiselt poolt ei saa teda absoluutselt usaldada kasumijahi tõttu just krooniliste haiguste puhul seal aitab alternatiivravi palju tõhusamalt
seepärast on kombineerimine päris õige tegu
soovin paranemist Leale ja samas hoiatan liigse optimismi eest, tuleb võitlust jätkata ja samas kontrollida. alternatiivi puhul on ta õigel teel
3. aprill 2014, 09:49
Kui kõrvalt vaadata, milline udumeelne põlvkond meile peale kasvab, siis tekib kerge õudusetunne. Vanemad teadjamehed/naised on lahkunud või kõrvale tõmbunud ja rumalus ruulib. Ei ole midagi idiootsemat, kui soovida mõttes omale vähkkasvajat "vaimse arengu nime all" ning seda kõike oma tervise, väikeste laste ja tugeva perekonna arvelt, arvates et nüüd teeb seesama "vaimne kasv" peadpööritava hüppe, otse raketina taevasse.. Oli ju meediaski teada antud, et seesama pendeldaja Veeliks käis ise mööda tänavaid ja rapsis käega "vaime laiali". Nüüd siis jüngritel ka soov sama teha. Nagu keegi eespool mainis, igasuguseid "lepinguid" teeb hoopis muu "ingel", kes tihti esineb ka "valguse ja armastuse esindajana". Tänapäeval nimetab ennast juba iga vastutulev nõiaks, ravijaks, guruks ja ma ei tea kelleks veel. Tekib juba kerge allergia igasuguste "vaimsete" vastu, kes arvavad, et nad on midagi nii erilist-erilist, lausa väljavalitud.
krõõt3. aprill 2014, 09:46
Hea kui inimene paraneb ,aga kurb kui ta teistpidi ära keerab . Samas võib see ju olla hea reklaamitrikk oma muusikat müüa.
Lea ole see kes oled3. aprill 2014, 09:44
miks sa tahad olla see ,kes sa ei ole ? miks valetada ? tõeline sensitiiv teeks kõik selleks ,et olla tavaline inimene see valetamine ja valedel heljumine teebki ju haigeks. Ole lihtsalt ilus ,armas ja hea laulja .. kas sellest siis tõesti jäi väheks?
külaline3. aprill 2014, 09:39
Soovida ise omale vähki, kui on väikesed lapsed ja teadmata, kas moskva sõber ikka saab aidata. Kas ikka ajakirjanik edastas õigesti seda mõtet.
Public enemy3. aprill 2014, 09:38
Tore, et inimesel väga heade arstide käe all hästi on läinud. Ent kogu muu vaht, mis selle ümber on klopitud, on kuritegelik. Kas ma olen pahatahtlik, kui hoiatan terviseprobleemidega inimesi posija juurde ruttamast? Või arvab keegi peale minu samuti, et selliste artiklite üllitamine teenib uue ameti reklaamimise eesmärki? Et laulmise asemel hakkab Leale leiba lauale tooma selgeltnägemine ja posimine. Ja et nimemuutmine teenib kah just sama reklaamieesmärki. Lugege Õhtukast, mida Vigala Sass asjast on arvanud: "Kui talle tehti operatsioon ja keemia ja kiiritus, siis asi ei olnud nii lihtne kui ta arvab. Kui esimest korda opiga puhtaks ei saa, siios on asi mäda. See jutt näitab, et ta ei ole bioloogiatundides käinu. Aga ma ei taha rohkem kommenteerida, muidu sõnun ära."
Ei siin aita nimevahetus (leiab ülesse!) ega kemikaalid,3. aprill 2014, 09:38
mis vähki ainult vihastavad.Tõsisem ravi on - võta viina ja tee
auväärne kasvajasaks kah sõltlaseks.Siis laseb elada.Küll jupiti,
kuid asi seegi.
aga3. aprill 2014, 09:37
Kas Lea lastele rinda ei andnud? Lapsed tõmbavad rinnanäärmed põhjalikult tühjaks, nii et vähki ei tekigi
3. aprill 2014, 09:36
.. ja loomulikult- sensitiivide, ega kõik ei saa olla selgeltnägijad
Metsa-Juula.3. aprill 2014, 09:35
Lea jutus on suur iva.Mõelge sellele.Jõudu Leale edaspidiseks.Kõik me ei oska ega tahagi mäekristalle uurida,kuule veeretada,püramiide vaadata ja pendlit kõigutada,veel vähem tammelt jõudu paluda. Kardame,et näime siis imelikuna. Kahju.
3. aprill 2014, 09:34
ja hetkeks veel 24 inimest takka, uskumatu, aga fakt- Eesti on selgeltnägijate riik
siim 3. aprill 2014, 09:33
Siim , sina ju puhas selgeltnägija!!!
mida3. aprill 2014, 09:32
nühib teisi inimesi, et keegi vahetab nime? Inimestel on oma põhjused kõigeks, mida nad teevad..Teie samuti (nagu minagi) ei kasuta siin oma nime-olgu Tiina, Tiit või Mai- olemegi ühel pulgal ja kommenteerime..lihtsalt kommenteerime ehk olemegi Kommenteerijad. Ja keda see nühib? Head tervist kõigile!
aga tehke siis 3. aprill 2014, 09:31
siis selline haigla ,kus esoteerika usulised saaks endal vähki ravida ja miks ka mitte surmaga sõbraks saada . Minumeelest ,kui keegi on Lead aidanud ,siis on need ülikoolis õppinud arstid aga mitte mingi kuulid või kellegi suuur rahakott või suured tiivad või saba . Anna jumal mõistust!
ei tea3. aprill 2014, 09:28
Mul tekkis kohe küsimus, kas Lea tarvitas antibeebipille? Viimasel ajal järjest rohkem seostatakse rinnavähi teket antibeebipillide tarvitamisega.
Energeetilises mõttes ei saa välistada negatiivset..hea ja halb peab olema tasakaalus. See on aga kindel, et väheste teadmistega " selgeltnägemisega" tegelemine ja teispoolsusega oskamatu suhtlemine võib võtta elu.
naine3. aprill 2014, 09:27
väga kena ja särav naine,soovin südamest jõudu , armastust ja edu kõiges ,ikka sära silmis edasi, ei mingit hala ja virisemist!!
kat3. aprill 2014, 09:26
Ta näeb praegu heleda siilipeaga palju ilusam välja kui enne.
Surramurra3. aprill 2014, 09:12
Köik "imearstid"jooksid Tartu Ylikooli Kliinikusse arstide juurde,kui midagi tösist avastati.(Kaika Nöid,Vigala Sass...ect).Järeldused tehke ise...
kt3. aprill 2014, 09:12
Ei ole päris teemasse, aga Lea Liitmaale sobib poisipea hullult hästi. Vaatasin alguses pilti, et kes see imeilus naine on - ja näed siis, kes oli:) Lühike soeng teeb ta väga naiselikuks.
..3. aprill 2014, 09:09
Ma usun ka, et suur osa vähiravile kaasaaitamisel on inimesel endal aga no see Lea teema oli ikka veits liig..
Matu3. aprill 2014, 08:59
Vaatasin saadet, tubli Lea, nii armas et hästi läks ravi!
kristallkuulidega vähki ravima 3. aprill 2014, 08:54
Jah imesi on olemas ,aga nad kaotavad oma väe kui ,neist kõva häälega räägitakse. See on Minu uskumus Üks valgete tiibatega suure rahakotiga mees rääkis nii .
maamiis 3. aprill 2014, 08:54
eks see pööramine käib ju meil ka .Inimene igasugu lögast nõrk ja nii nad sulle naha alla "poevadki "Neid igasuguseid ju seal kätt hoidmas .
Nojah3. aprill 2014, 08:43
Oi, kuidas mulle ei meeldi inimesed, kes räägivad, et teised inimesed on endale ise haigused juurde mõelnud või valesti elades kasvatanud, just vaimsest aspektist võetuna. Miks on vaja sellist lolli juttu ajada, kui meil on olemas moodne meditsiin? Eriti silmakirjalik on jahuda midagi iseendale haiguste põhjustamisest ja minna parimate arstide juurde, kes sind siis füüsiliselt ja keemiliselt ravima hakkavad. Tore, et Lea on positiivne, kuid loogiliselt mõtleva inimese jaoks on selline jutt ülimalt ebaloogiline ja võiks täiesti olemata olla.
Mari Sarapuu 3. aprill 2014, 08:33
Tore,et inimene terveks sai,pole vahet milliste vahenditega aga kahju on sellest,et midagi on ikkagi nagu kaotsi läinud.... See nime muutmine on küll natuke haiglane. Sain suure vaevaga lahti soolatüügastest ja ei saagi aru mis imeläbi,vist võttis kuu nad endale nüüd mulle tundub,et olen Lia Botsa Viiduskij Maria Sharapova Kukk. Kõlan küll ilusti aga vist ikka natuke ülepakutult ......!
Ainole3. aprill 2014, 08:22
kas sa võrdled lihtsat pimesoole oppi vähiga? Ela see viimane üle ja kobi tööle - siis räägi. Väga tubli, et inimene julgeb rääkida oma haigusest. Ergutab ka teisi võitlema. Ja kui sellest uuli-muulist on talle abi, siis andku minna. Ärgu ainult teistele oma "valguse nägemist" hakaku peale suruma
Unknown3. aprill 2014, 08:04
Tore itsitada inimeste üle, kes arvavad, et inimene on siin selleks et tööl käia ja makse maksta :D Päris vaimuvaene.. aga eks iga õun saab kunagi valmis..
3. aprill 2014, 07:50
tore. kui inimene usub, et saab terveks, siis saab ka. teab ta ju isegi, et asi kestab 6 aastat. edu ja jõudu.
mari3. aprill 2014, 07:47
No ma loodan, et kümne aasta pärast on Lea jälle etapi edasi arenenud ja jõudnud näiteks reaalsesse maailma tagasi-täitsa nauditav olemine.
siim3. aprill 2014, 07:39
tegu on tõesti vaimse probleemiga ja miks mitte ka vaimse arenguga aga vales suunas.
Lutsifer3. aprill 2014, 07:38
Lepingutega tegeb vaid üks teatud ingel koos oma abilistega. Võib sulle anda kõik, mis soovid, kuid hinge võtab nagunii.