Uudised

7 vähimüüti, mis on visad kaduma (20)

LISA KOMMENTAAR

Lp. Mänd1. märts 2016, 14:07
Aastaks 2025 see arv olla tõusnud juba kuue miljoni ligi. Tõlkige!
Vaatleja,16. märts 2015, 22:11
Paar ebakohta, "See on liigne lihtsustus keerukas valdkonnas, mida teadlased on alles tundma õppimas", ehk siis, teadlased alles õpivad valdkonda tundma, aga siin väidetakse juba kindlalt, et asi ei toimi!? See oli siis suhkrust, ise alles uurivad, aga juba väidavad, et suhkur ei ole lisarisk.
"Vandenõuteoreetikud väidavad, et farmaatsiafirmad varjavad imeravimit, sest nad ajavad olemasolevate ravimitega juba niigi piisavalt raha kokku. Kuid potentsiaalse imeravimi salastamisel poleks mõtet – see tagaks ju tohutu müügiedu kogu maailmas. Ja mis saaks ühel ravimifirmal ometi lisamiljonite vastu olla." No andke andeks, kas ma olen siis päris loll, et vahetan praegused miljarditulud tuleviku miljonitulude vastu?! Ega ikka ole küll, seepärast ma vähiravimit ei otsi, ega soovita ka teil, nagunii lasen kohtuga ära keelata ja teid vangi panna, kui hullumeelseid. Selline on siis minu arvamus ravimifirmade aususest. Kui tuletame meelde mõningaid Holliwoodi filme sel teemal, siis, kuigi seal on palju segast ja väljamõeldut, on seal ka palju stsenaariume, mis on võetud elust enesest.
jne8. mai 2014, 14:32
no mis, muidugi saab toitumisega vähki taganema panna.
vanemanalüütik Inna Aeg30. aprill 2014, 02:18
Las kanad kaagutavad rohkem ...
29. aprill 2014, 19:01
vereproovidega ei avastata siin küll mitte midagi, mul võeti palju verd, uurieti igasugu asju, leiti midagi, aga vähki mitte, sensitiiv ütles ja ultraheli näitas, ja sensitiiv on operatsioonistki päästnud. ei muud rohud, maarohudki mitte. aidsiga on vähid mõlemad autoimmuunhaigused, ja ma ei saa aru, miks sarnaseid haigusi, nagu hiv viirustki ei ravita, kui saaks ka vähi haiged nii ravitud. mudugi tekitavad vähki jt, autoimmuunhaigusi viirused, vana tõde, nagu papilloomviirused jne, kuid, taimeriigis loetakse vähi tekitajaiks baktereid. see asi ka, et haigusi põhjustab negatiivne energia, nagu needus ka... kasvõi kokku puutudes haigustekitajaga. aga enamasti ikka teatakse, et ravihaid on teinud kõik, et vähi ravi leiutanud maha teha, likvideerida. puugihaigused ka, et ei saadaks ära ravitud, valetatakse v meie tv-s ütles, et viirute haigusi ei ravitagi !
Jaanika29. aprill 2014, 18:58
Farmaatsiafirmad ei teeniks midagi, kui tuleks välja, kui LIHTNE on vähki ravida, ja see ei tohiks olla nii kardetav ja jube sõna, arstid on lihtsalt hirmutanud meid, et see tapab ja kõik hakake keemiaravi tegema, millega nad teenivad 162 milardit eurot aastas. Nad topivad ainult mürki inimeste sisse ja sellesse nad surevadki, mitte vähki! Statistika ütleb, et igal inimesel on vähk vähemalt 6 korda elus, aga see tihipeale paraneb iseenesest. Ja naljakas, et alati, kui kontrolli minna, siis paar kuud hiljem oled juba surnud. Kui poleks kontrolli läinud, elaksid need inimesed veel. Uurige rohkem vähi kohta, mitte ärge kuulake neid arste, kes on ainult raha peal väljas! Vähk on täiesti ravitav haigus ja üks lihtsamaid. Dr. Leonard Coldwell, kes on juba üle 35 000 inimese vähist terveks ravinud vaid paari nädalaga, räägib, kuidas asjad käivad! Soovitan uurida.
N.1. märts 2016, 14:08
Jaanikale1. märts 2016, 14:10
Ehk Sa ise see Goldwell...
hulda3. mai 2018, 12:40
jah, see coldwell teeb seda muidugi tasuta ja missioonitundest, selle asemel et inimesi aidata tõsiselt otsustas ta neid nöörida hoopis
Meditsiin29. aprill 2014, 13:02
on äri ja milleks tegeleda haiguse ennetamisega või avalikustada tõhusat ravimit, kui selle asemel võib haigeid inimesi suure summa eest ravida. Kui tõhus ravim avalik ja kõigile kättesaadav oleks, tekitaks see meditsiiniärile ju suuri kahjusid. Soovitan asjaosalistel uurida internetist pisut maarohtude kohta. Tean kahte inimest, kes on just tänu nendele sellest haigusest üsna ruttu terveks saanud. Ravi ei ole kulukas ega midagi, aga teadmisi on vaja taimede osas, mida kokku segada. Looduses on iga tõve vastu ravim olemas (kusjuures ma ise ei ole kaugeltki looduslaps) aga milleks seda kasutada, kui on võimalus inimesi suurte summade eest mürgitada ja "ravida". Vabandan, kui kellelegi liiga tegin, kuid vähi olemasolu tuvastamine on vereanalüüsi kaugusel ja ometigi ei paku seda oma algatusel mitte üks arst. Igal aastal propageeritakse gripivaktsiini ja muud jama. Kui palju sellel aastal inimesi grippi suri? Paarkümmend oli. Aga kui palju vähki suri? Ja miks ei pakuta analüüse selle haiguse ennetamiseks?
nii lihtne see nüüd ka pole19. mai 2014, 12:51
Inimesel olid tõsiseltvõetavad sümptomid ja arstid olid üsna kindlad, et vähk.
Otsisid teist päris kaua taga, vereproovid head, ultraheli ei näidanud, tomograaf samuti mitte, alles mõõga neelamine näitas ja kohe viimane staadium ja üsna pea minek ka.
Ei ole diagnoosimine kerge. Kui ei tea, mida otsida, ei pruugi leida.
Pole veel terves maailmas29. aprill 2014, 11:49
ühtegi proffessorit, kes oleks vähitekke põhjuse avastanud. Seega on see kõik sinnamaani veel oletuslik ja pime äri. Ka AIDS oli kunagi vähk. Alles selle avastamisel saadi teada, mis on immuunpuudulikus, mida just AIDS tekitab. Nii, et oletame, arvame, nii kaua, kuni pole avastatud tegelikud vähitekke põhjused. Igaüks arvaku, kuidas soovib, teeb ehk meele rõõmsamaks. Aga olgem siiski realistid.
to gf29. aprill 2014, 11:22
Vähe tunned maailma. Kogu maailm on üks äri. Ka esimese Eesti Vabariigi iseseisvuse tunnustamine omal ajal Venemaa poolt, oli osaliselt seda. Eesti Vabariigi valitsus andis Punasele Venemaale välja Vene valgekaartlased, kellega ühiselt oldi Punariigi vastu võideldud. Reedeti relvavennad. Ja see reetmine oli üheks iseseisvuse tunnustamise tagatiseks. Mis aga sai neist valgekaartlastest, pole raske arvata- lasti maha. Leiad sa seda aga kusagilt Eesti ajalooraamatutest? Netu, tutkit brat. Oled sa esitanud endale küsimuse: miks Läti ja Leedu presidendid tapeti, aga Pätsi mitte? Arvad, et tema ilusate siniste silmade eest? Ka see oli teene-teene vastu. Jne, jne. Ok, see jutt oli küll teisest ooperist, aga inimestega manipuleerimine mistahes valdkonnas, see on imelihtne.
mina jälle usun29. aprill 2014, 11:12
mina usun küll, et igas asjas on kübeke tõtt. ja usun ka seda, et ravimifirmad pole huvitet, et inimesi terveks ravida. sest nagu hiljuti teada saime, on mingi vähiravim 5000€ kuus. seega kui suudad seda inimest ravida aasta või kaks ongi kasum käes. aga kui leiad ravimi, mis inimesi terveks teeb, siis tarbivad kõik seda ravimit, saavad terveks ja ongi kogu lugu. kasum kindlasti väiksem.
alternatiivmeditsiinis on kindlasti tõtt.
Nipik29. aprill 2014, 11:03
Kahjuks tuleb tunnistada, et õigeaegne, varajane avastamine on meil - võib-olla ka mujal - utoopia! Tegelikult on meditsiinisüsteem diagnostika osas vilets ja osavõtmatu. Kahjuks on see nii, ja avastatakse, tõestatakse selle raske haiguse esinemine enamasti siis, kui on juba hilja.
Bubba29. aprill 2014, 10:59
Ma soovin seda õuna tädi käes. Naine võib loomulikult kaubaga kaasa tulla.
gf29. aprill 2014, 09:55
Sellest ravimifirmade vandenõuteooria põhinebki ju sellel, et nad teenivad praeguste vähiravimite ja valuvaigistite jms pealt rohkem kui nad teeniks ühe tõhusa vähiravimi pealt. Isiklikult küll kahtlen sellest, kuna tegelikult ei ole maailm täis vandenõulasi. ;)
S29. aprill 2014, 09:17
Haigena väidan, et aluseline toit on siiski suureks abiks. Uuringute tulemused pole ilmeksimatud, kuigi siin kirjas olevad müüdid on tõesti lapsikud. Kui enesetunne on kohutav ja süüa ei suuda, siis pisut aluselist toitu leevendab mingilgi määral olukorda.
Tom29. aprill 2014, 09:10
No ikka iga päev 10 inimest saab oma vähisurmast teada!
Aga valdavalt aluseline toit siiski päästaks nad. Kõik teadlased pole andekad...
Seega29. aprill 2014, 08:02
...saab Eestis iga päev üks inimene teada, et ta varsti sureb... Kohutav!