Uudised

Karastusjookides ja pruunides kastmetes leiduv karamellvärv võib põhjustada vähki (10)

LISA KOMMENTAAR

Väike inimene29. aprill 2014, 11:14
Õnneks minu puhul ei kehti.Joon vett palju ja grillimisega ka sedasi,et ei hooli..Rohkem kala või kana söön.hakklihakastet ja suppe...Piima ka ei taha enam keefiri ja kodujuustu.
LÄHME PAREM...29. aprill 2014, 09:07
...MULLA TOIDULE! Ära söö liha, tekitab vähki. Ära söö juurikaid, tekitab vähki. Ära söö puuvilju, tekitab vähki. Ära söö sinki, tekitab vähki. Ära söö..., ...tekitab vähki!!!
LÄHME PAREM...29. aprill 2014, 09:07
...MULLA TOIDULE! Ära söö liha, tekitab vähki. Ära söö juurikaid, tekitab vähki. Ära söö puuvilju, tekitab vähki. Ära söö sinki, tekitab vähki. Ära söö..., ...tekitab vähki!!!
29. aprill 2014, 08:57
To 08:44. Kuidas Sa oma lapsi kasvatad, kui endal õigekiri .....õigemini pole teist ollagi.
Tänapäeva lastevanematel pole kas aega või tahtmist ISE toitu valmistada. Ikka vaadatakse kuidas kergemalt läbi saab.
29. aprill 2014, 08:44
MEIE LAPSED EI JOO ENAM MITE SUGUGI PIIMA. OLEN PANNUD TÄHELE NII KUI KOOLISTKOJU SAADAKSE, KÄIAKSE ÄRA POES, OSTETAKSE COCAT JA KARTULI KRÕPSE JA SEE ON GI LASTE TÄNAPÄEVA TOIT. PÄRAST ON KAEBUSI, EMA ISA MIKS MUL SÜDA VALUTAB MIKS MA LÄHEN PAKSUKS. SEE ON KÕIK PÄMPS TOIT JUUUUUUUU. SIIS ÄRGE ULGUGE KUI MIDAGI VALESTI TEIL LAPSEGA ON.
mürk29. aprill 2014, 08:26
Nõudeid pole, keegi ei kontrolli,analüüse ei tehta ja paljusid asju ei osata tehagi aga tervisekaitse, toiduliit ,tarbijakaitse koos oma ülisuure töötajate arvuga on ju olemas.Mida nad teevad,kes neid kontrollib?Kõik on lubatud, toit on keemiat täis, lapsed on allergilised ja närvilised,noored surevad , vanurid virelevad .Vähki igasugust on ülemõistuse palju.Tehke ometi midagi, et toit oleks korralik, söödav.
29. aprill 2014, 08:10
leivas on ka pruuni karamelli
maali29. aprill 2014, 08:07
miks tootjad võivad toota tervisele kahjulikke tooteid, kas tänapäeval enam mingeid nõudeid ei olegi
Jooge vöi kust29. aprill 2014, 07:39
Mis ei tappa teeb tugevaks
kkkk29. aprill 2014, 07:21
Jüri Lina kirjutas sellest vähemalt 10 aastat tagasi juba.