Uudised

Ohtlikud inimkatsed: järjekordsed tabletid lubavad imelist salenemist (9)

LISA KOMMENTAAR

17. veebruar 2015, 16:30
Ma olen täiesti kindel, et sellised staarid, nagu Angelina, Lindsay Lohan, Beyonce jt pole kuulnudki sellistest preparaatidest ja veel vähem neid tarvitanud. "Usun, et lähedased on mu kehakaalu pärast veidike mures, aga ma tunnen ennast tõepoolest hästi oma kehas!" - selline jutt on mitmel staaril ühesugune juures.
ütleme nii..8. juuni 2014, 13:45
et ega mul polegi erilist vajadust kaalu langetatda, aga siin talvel avastasin, et 3-4 kg on nagu liiast, ostsin siis ka need imelised rohelised kohvioa kapslid.Kuu aega sõin neid ja..........ei midagi.Ainult kõht oli pidevalt punnis.Siis võtsin targemata nõu kuulda, üritasin tarbida piisavalt vett, paar liitrit päevas ja jälgisin rangelt, mida söön.Veel kuu ja..............kaal tõusis, tegelikult lausa mitu kilo.Viskas ikka üle küll, õnneks saabus kevad, ajasin end õhtuti jalgrattaga välja, kaevasin maad, sõin hunnikutes liha ja mitte libletki salatit sinna juurde.Samuti vältisin jahutooteid.2 kuuga kadus 5kilo.Ja veel üks kaval nipp, reedeõhtused õlled muudavad kilo poolteist kergemaks, ajutiselt muidugi aga asi seegi! :)
R.11. mai 2014, 15:38
Jälle käib läbi jutt "ärge rasva sööge". Rasvad on vajalikud, aga enamasti vaid kindlat tüüpi rasvad - nt on kasulikud oliiviõli ja kookosõli ning ka või.
Liina14. juuli 2014, 15:22
Ära uduta, rasv on rasv ja pole suures koguses mingilgi moel kasulik ja tervisliku elustiili osa.
Mina olem oma kaaluga hädas olnud11. mai 2014, 11:54
ja pean mainima et kuus kilo läks nagu ropsti rohelise kohvi tablettidega. Ja mingeid korvalmojusid polnud. Muidugi on kallid aga ... Iga päev votsin 3 kapslit. Mull olid need laual ja kohe ahvatlesid votma.
Ja,11. mai 2014, 11:30
ega Angeline pole ju normaalne,tema elu üldse ja teod ja suhtumine ellu ei ole eluterve.Iial ei ostaks ega seaks ohtu oma tervist sellise netis müüdava toote eest.Ei usu ka apteekides müüdavaid pooli tooteid, lubatakse ei tea mida aga tulemus on null.Peaasi et raha tuleb, inimest ei huvita keegi .
ÄRIIDEE !11. mai 2014, 11:19
Mingi sodi eest saaks RAHA kui leiduks uskujaid lolle. Kui käevavad, mis siis, 5 miljardit ongi liiga palju.
MATS11. mai 2014, 10:29
Kui paljudest imeasjadest olen viimase mõnekümne aasta jooksul lugenud! Mõnigi tundub tervele mõistusele absurdsena. See on hea ja tulus bisness. Meedia ja mood lood niinimetatud "riidepuu" kuvandit ning halvustab paksuesi. Hullutab neid. Ning need on uppujana valmis lausa õlekõrrest kinni haarama, kõiki kalleid imeaju ise ära proovima.
Kessukas11. mai 2014, 10:23
Jumal, jumal küll, kas keegi usub ka, et Angeline Jolie või Beyonce on kas või ühe sõna selle toote kohta öelnud või sellest kuskil kuulnud. Lasnamäe või Kopli konteris kokkuklopsitud veebileht, milles ilmselt müüakse ümberpakitud suhkruasendajat. Masendav.... ja leidub ikka lolle, kes ostavad.