Uudised

Vererõhuprobleemidega on kimpus pool elanikkonnast (8)

LISA KOMMENTAAR

Parameedik1. juuli 2014, 15:16
Nõustun kommenteeriaga ( aga kui ) -ga. Nagu Õhtulehel kombeks kõigega pada panna tervislike toitude ,salenemisega ja ei tea mille kõigega.Minu arusaamise järgi on kõik siin segi aetud ülemise ja alumisega või üldse nad ei tea isegi mida tahavad õelda või selgeks teha.Südamele on mõlemad ohtlikud.Südameveresoonkonna haigusele on alumine ohtlikum.Teil on täiesti õigus,on ka neid juhtumeid,ja Teie väited on tõesed.Teie puhul soovitan Teil võtta kindlasti igal hommikul üks tablett vererõhu rohtu iga päev ja elu aeg.Esialgselt proovida kümme päeva südamele pehmendavaid vererõhu tablette MetoZok 47,5 mg.Edaspidi üle minna Micardis 80 mg tablettidele.Kindlasti konsulteerida perearstiga.Head paranemist.
Pelle Viljandist.1. juuli 2014, 17:51
Mina tuginedes teaduslikele analüüsidele soovitan iga päev tarbida vähemalt üks 2-liitrine Säästu Kange.
Raivo Arengu5. mai 2016, 17:59
Võtan MetoZok 23,75, aga seda tegin senini, kuni olud sundisid - arütmia. Aga parameedikut, kes teab vaid kindlaid vastumeetmelisi ravimeid, ma enda ligi ei laseks ja seda puhtalt seetõttu, et minu PARAteadmised pärinevad mitte PARAallikatest vaid reaalsest elust.
Raivo Arengu5. mai 2016, 18:01
Muuseas, mul on juba eos tekkinud hirm sellise "parameediku" ees, kes pole koolis käies ketse jalga unustanud ja eesti keele tunnist regulaarselt puududa on püüdnud!
aga kui 1. juuli 2014, 13:42
alumine ja ülemine on peaaegu kokku jooksnud mismoodi siis seda nimetada. mul on olnud. väga halb tunne.
Tohter1. juuli 2014, 11:44
Tere,vabandust,tavaliselt ei sekku isegi rumalatesse asjadesse.On tohtri teema mis riivab ka meid siis kasutan Härra Ansipi sõnu,"tule taevas appi". Teie Silja Paavle,Olete küllap ajakirjaniku poolel,mitte mingil juhul ei kaldu meditsiini poolele.Kõigepealt soovitan Teil selgeks teha vererõhu mõõtmise juures mida tähendab alumine mida ülemine.Ehk loodan parandate oma vea ,kirjutate teema ümber ja tunnistete oma harimatust.Teile kommenteeria mõnikord,olete haritud ja teate mõndagi.Teil on täielik õigus,näiteks katsetage enda pealt soolaga.Võtate soola näiteks kolme sõrme vahele,mudite rahulikult minut aega.Maigutates suud tunnete keelel soola maitset.Miks on Aafrikas Austraalias ja üldse vihmametsades inimesed tervamad ja elavad kauem.Väiksena lapsest peale sibavad metsades ja ja puutuvad kokku ravimtaimetega mille nad saavad kõik kätte juba naha kaudu.Tõesti on alanud ilus vimane suvi.Kõigile sära silmadesse ka Sinule Silja Paavle,ära teinekord sellist rumalust kirjuta.
mõnikord1. juuli 2014, 10:10
võib kõrge rõhk olla seotud joodipuudusega mõni organism omastab joodi vaid naha kaudu nagu magneesiumigi
tasub tõmmata nahale jooditriip kui see väga ruttu ära kaob on joodipuudus
Dr. Maanoor.1. juuli 2014, 17:53
Sellisel juhul on tegemist radioaktiivse kiiritusega.