Uudised

Jüri Ennet: järjekorrad psühhiaatri juurde on sama pikad nagu nõukaaja vorstisaba (11)

LISA KOMMENTAAR

13. juuli 2014, 22:31
Polnud nõukaajal ka häda midagi - kõigil oli mingigi töö ja oli kus elada... lapsed käisid koolis võrdsetel alustel (koolivorm) ja inimesed elasid ning olid üsna terved.
vana toriseja12. juuli 2014, 23:18
Kui Tallinna linnapea käitumine linnavolikogu istungil kippus hulluks minema oli Dr. Ennet kui ustav keskerakondlane kohe valmis teda igati kaitsma ja õigustama.
Nii, et Keskerakonnal on ka munitsipaalpsühhiaater.
Hea Jüri, kas probleeme on linnapeal? Kas tal on enesehinnangu langus, alaväärsustunne, enesesüüdistused või hoopis pereelu, töötingimused, palk ja õhkkond või hirm töö kaotuse ees.
Kahjuks seob teid arstivanne.
Ammuteatud tõde12. juuli 2014, 19:39
Praegune eesti elu on hullem kui nõukogude ajal.
poliiitik12. juuli 2014, 19:25
kui arstile ei saa, mine pudeliga randa, mina luban.
Lasteaed12. juuli 2014, 16:05
Sõim, kui selline leiutati minu arust millalgi peale sõda Nliidus, sellisel kujul. Naised olid vääramatult tööle määratud, kuna mehi lihtsalt ei olnud.See süsteem sõi end sisse ja läheb tänapäevani,aga on inimlapsele EBALOOMULIK.
lasteaia õpetaja 11 a12. juuli 2014, 16:02
See, et inimesed on tundeeluga puntras algab sõimest. Gunnar Aarma on öelnud, et alla 7 aastane laps ei tohiks oma ema bioväljast (7m vist oli?) kaua eemal viibida, see annab eluaegse emotsionaalse puudujäägi. Olen temaga 100% nõus.Kallid noored emad, te ei tea mida te teete oma lastele tegelikult , viie neid sõime. See on EBALOOMULIK; EBALOOMULIK; EBALOOMULIK ja ÄRGE PETKE END, et sellisel lapsepõlvel ei ole hilisemaid tagajärgi. Loomulikult on kõik targad ja oskavad käituda, kirjutada, joonistada, nuga ja kahvlit hoida, võimelda......jne, jne, jne,jne.......kuid tühik tekib palju sügavamal tasandil.Te ei näe päevast päeva, kuidas väikelapsed kannatlikult päeva lõppu ootavad ja hästikasvatatult(või siis siiramalt st. oma kannatamatust välja näidates) küsivad, millal, millal, millal...... ema tuleb ........
Poliitika on grupihuvi12. juuli 2014, 12:32
Rumal oleks mõelda ,et poliitikutel on mingi üldine "Eesti pilt".
Iga erakond ajab oma sponsorite asja kuidas oskab .
aga kreeklane teab ,mis on tõde12. juuli 2014, 12:25
kui oled ehitaja- elektrik.oled ikkagi ammatimies ja toidad ennast ning pere . Sa ei pea nautima õitsvat kommunismi Estonias.
12. juuli 2014, 12:13
miks see üldine kõigile oluline teema vaid naistele on ?
sõltlased loomulikult ise omal algatusel ravile ja psühiaatrite juurde ei lähe, enne kulub see raha neil narko, alko jms. peale., ja kuna töö tegijaid neist pole, siis raha polegi, et arstile minna- kus on otsustajate aru ? saaks vaid aktsiisi rohkem alko müügist ja narkoärikate kilekottidega ka.
aga, et rahva muid, suuremaid makse sissetulekuilt ei tule enam ...
ennetil on esimese asjana olulisi psüühika probleemide tekitaja välja toodud, mida tugevamad sensitiividki väidavad, et tunnete alla surumine, stress, haigused.
ei need arstidki kellegi elu paremaks saa teha, mürgitavad täiendavalt, - terveks ei tee nad ka, ise peab saama, nagu uppuja päästmine on uppuja enda asi. rstid andsid haiguste puhul paberid, invaliidsuse, aga edaspidi tahetakse seegi ära kaotada, meil ei saada haigusrahasi, mis invaliididelegi vaja - nagu sunnitöölaager, sealgi olid targemad kirjanduslikel allikail vaadanud, et liiga rabajad kärvasid, ei tasu...
Ansip12. juuli 2014, 11:36
Ei usu, et meie liberaalne poliitika toodaks nii palju ivaliide. Meil seda pole. Kohe 5 rikkama seas
Leelo12. juuli 2014, 11:35
Psühhiaatri juurde tavaliselt joodikud ei lähe, eks ikka need inimesed, kes ei suuda oma eluga toime tulla, sest meil elab enamus inimesi allapoole vaesuse piiri. Selline elu tekitab stressi.