Uudised

Närvid läbi! Miks on Eestis nii palju omadega puntras inimesi? (174)

LISA KOMMENTAAR

christinavorce4. oktoober 2023, 16:21
Täname nende artiklite eest, elu seisab silmitsi raskustega. pärast viit aastat õnnelikku abielu elasin oma abielus palju läbi, olen lõpuks saanud oma purunenud abielu tagasi kolme päevaga {[email protected]} abiga. Armastus on elu suurimad elemendid, mida ma leian minu tagasi
rodric camela17. september 2019, 00:39
See on kõigi poolt läbi mõeldud tunnistus, ma olen siin, et anda kogu maailmale teada mehest, kes päästis mu suhte ja seda suurepärast meest kutsutakse dr IZOYA-ks. Tõepoolest tegi ta minu heaks suurepärase töö, tuues tagasi mu endise väljavalitu, kes mu maha jättis, ja lubab, et ei naase enam kunagi minu juurde. Sellega olen mõistnud, et dr IZOYA üksikasjade jagamine maailmale annab palju kasu neile, kellel on purunenud kodud või suhted, aitamaks teil seda purunenud suhet või teie abielu lahendada. Tema juurde pääseb tema e-posti aadressi kaudu: [email protected]. Või tema rakendus
oks19. juuli 2014, 02:09
Põllumees põline rikas, ametmees ajuti rikas. Kui pole maad, siis pole ka tööd. Mis võib paremini närve kosutada, kui põllutöö ja lastele tõõkasvatust anda ning viia elu edasi õitsvale järjele
Selle16. juuli 2014, 18:21
eest on Eestis aga ka kari õnnelikke mitte puntras poliitikuid!
Matu14. juuli 2014, 05:11
taotle meditsiinilist kanepit, maandab stressi ja uskumatult palju aitab kaasa loomingulisele ajutööle, oled rahulik ja 6nnelik ning ei taha v2ga ka alkoholi :)
Kui see on kriis, siis14. juuli 2014, 03:10
sellises kriisis ma elada tahangi.
Teie, Kommunist Unzip,
Brüsselist hea palga peal.
maali14. juuli 2014, 00:07
2007a. Gini andmete järgi eestlased olid 178 rahvuse seas 173 kohal kõige õnnetum rahvus. Lootusetus oma olukorda mitte enam suutmises parandada oli 70% eestlastel.Eesti on sügavas eetilis-moraalses kriisis ja jutud meie jätkuvast eduloost on müüt. See igapäevane võitlus vaesusega ja ka meedia valedega see kõik mõjutab inimeste psüühikat.
Brita13. juuli 2014, 21:24
kui eesti vabaks sai. siis üsna pea tekkis see tendents. et üks eestlane hakkas tahtma teise eestlase pealt teenima / rikastuma. töö-andja töötaja pealt. kaupmees tarbija pealt . riik kodaniku pealt jne. jne. selle asemel. et asjad aga barlanxis hoida. pigem see tendents aina süvenes ja süveneb. siis ei olegi ju ime . et asjad puntras on. praeguseks on ka metsikult suured klassi-vahed tekkinud. on esimene eesti ja on teine eesti. naljalt just ei juhtu. et esimese eesti perekonda võetaks vastu mõni teisest eestist. rikkad saavad iga aastaga rikkamaks. vaesed jäävad aina vaesemaks. ei ole see midagi nii lihtne. nagu mõni noor naiiv siin pajatab. et vaatad aga peeglisse ja hakkad end muutma. mis muuta on ? kui sa ikka virtsa-tünnis pead hulpima. no mis see sind siis aitab enam. kui endale püüad paremat kohta saada ? ikka hulbid ju virtsas. eesti on jama. ma ei näe midagi ilusat tulemas !
Muri14. juuli 2014, 12:07
Pole ime, et elu paremaks ei lähe - kui on selline suhtumine! Nagu laotud plussidest näha on, on seda kahjuks üsna palju. Roni oma virtsatünnist välja siis ja koli kuhugi kommunistlikku riiki. Seal ei teeni keegi kellegi pealt. Hea näide on Kuuba, inimeste keskmine palk 20 eurot kuus, poed tühjad, järjekorrad. Paljudes elamistes pole ei vett ega elektrit. Masendav vaesus ja kõik laguneb. Aga kommunism on ja kõik on võrdsed, mis sest, et mõned on võrdsemad.
Pildil13. juuli 2014, 20:31
on võimu juurest minema löödud endine minister Ummikene, kes on kurvastusest jooma kukkunud.
Liina13. juuli 2014, 17:16
Siin on väga palju kommentaare raha puuduse kohta. Minu äratundmine on see, et meeleolu ei ole sugugi rahas kinni. Eestlane peab õppima üksteist hoidma ja hoolima. Asi on vast ikka üldises vaenulikus, hindavas suhtumises. Kui ometi eestlane eestlasest hoolima hakkaks, küll siis inimesed rohkem naerataksid ja rõõmustaksid ka.
hoiupõrsas13. juuli 2014, 19:06
Eks nii ta on, alkoholi ju saab tasuta, oleks veel raha eest, hoiaks raha kokku ei jooks
lahendus13. juuli 2014, 12:27
on loomulikult kogunenud pinge väljaelamine
kuna avalikult ei või püstol käes märatseda siis vähemalt võiks puu tagant rusikat näidata
75 Rikkus on deprsseerivam kui vaesus.13. juuli 2014, 09:56
Minu üle keskmise rikas firmaomanikust väimees molutab aastast aastasse üksiku hundina arvuti taga ja ootab tellimusi,mida ka piisavalt tuleb .Stressi tekitab muidugi rutiinne töö ise,samuti võimaluste otsimine,kuidas riigimaksudest kõrvale hiilida.sest maksuamet tugevdab pidevalt haaret .2-3 korda aastas toimuvad välisreisid ei vähenda ka stressi,sest maailm on risti-põiki läbi lapatud.Oli teine õel ja sapine nagu saatan,Nüüd sai depressantide peale pandud ja hoopisteine mees kohe..........
Miks ta13. juuli 2014, 11:03
algul nii suurt tükki ahnitses. Nüüd ei tule selle järamisega toime. Ikka enda viga. Või mis?
Tom13. juuli 2014, 13:14
See lõpeb varsti ikka halvasti...
kõik tahavad olla edukad13. juuli 2014, 09:40
sama puntras on ju ka riik - puudub selge jätkusuutlik tulevikunägemus, see, mille nimel elada ja rabeleda. rusikad taskus ja kulm kipras naabrite vastu, riigi vastu, iseenda vastu olemine viib inimlooma paratamatult kohapeal tammumiseni ja puntrasse jõudmiseni.
Laux13. juuli 2014, 09:29
Tegelen ainult relvastumisega elu lopuni.
padrun15. juuli 2014, 13:03
millal kasutama hakkad?rahvas ootab
stress13. juuli 2014, 08:48
Palgad on küll väikesed, aga ega inimesed säästa ka ei oska. Vaatan vahest toidupoes, et inimesed ostavad liiga palju ninni-nänni ja millest üks korralik toit keeta seda kauba hulgas pole. Tänapäeval vist üldse tehakse perele kodudes kordades vähem süüa ja see ajapuuduse jutt on ka natuke liiast, mis ajal siis inimesed tööl pole käinud. Mina loodan, et meil on veel õnnelikke peresid, kes elavad vastavalt oma võimetele, keda ei näri kadeduseuss, et naabril läheb paremini ja kes kasvatavad lapsi enda rõõmuks ega hõiska kogu aeg, et kasvatavad maksumaksjaid.
kodune toit?13. juuli 2014, 12:58
Naisterahvas tõuseb hommikul kell 5, et tööle sõita, võtab võileivad kaasa, koju jõuab kuskil kella 19 - 20 paiku või hiljem, polnud aega isegi tööl võileibu süüa, poest läbi tulles ostis valmistoitu ja peale sööki heitis väsinult kohe magama. Millal siis veel ise toitu valmistada?
to kodune toit13. juuli 2014, 14:37
Kahju küll, aga kui lapsed majas, siis tuleb elustiili muuta, muidu on depressioon kerge tulema. Huvitav, mida pere väikesed lapsed sel päeval sõid, kes nende järele valvas?
Aga nädalavahetused?14. juuli 2014, 12:13
Nädalavahetusel kotletid-pikkpoisid valmis ja sügavkülma... Potitäis hapukapsasuppi tulele, see säilib hästi. Väsinuna töölt tulles jääb üle vaid soojaks lasta. Värskeid kartuleid ei pea isegi koorima ja kui kartulitega ei taha mässata, siis jääb riis, tatar. Tomatit-kurki hammustad niisama kõrvale. Ega siis ei pea õhtuti väsinuna mingeid gurmeesööke vaaritama. Juba paari nädala pärast märkad, et rahakotis on rohkem raha ja ka meel rõõmsam, sest toit on parem.
to: kodune toit?14. juuli 2014, 12:24
Naisterahvas istub kaunil pühapäevasel päeval kell 12.58 arvuti taga, et oma elu üle kurta. Selleks aega jagub. Selle asemel võiks ju kasvõi jalutama minna või siis endale töönädala söök ette planeerida.
cirkle13. juuli 2014, 08:19
Veiko13. juuli 2014, 08:18
Sest patu palk on surm,aga Jumala armuand on igavene elu Kristuses Jeesuses meie Issanadas.Rm:6.23 Sest nõnda on Jumal maailma armastanud ,et ta oma ainusündinud Poja on andnud,et ükski kes,kes temasse usub ei hukkuks,vaid tal oleks igavene elu.Jh 3:16 ...sest kõik on pattu teinud jailma jäänud Jumala kirkusest. Rm 3:10
Aga kõigile,kes temavastu võtsid,andis ta meelevalla saada Jumala lasteks,neile,kes usuvad tema nimesse...Jh 1:12 Sest igaüks kes hüüab appi Issanda nime,päästetakse Rm 10:13
See on ainus retsept mida me vajame.Ainult Jumal saab meid aidata,kui me tema oma ellu vastu võtame,meelt parandame ja pattu kahetseme.Kui sa oma suuga tunnistad,et Jeesus on Issand,ja oma südames usud,et Jumal on ta üles äratanud surnuist,siis sind pääatetakse. Aamen
Mine, ütle seda13. juuli 2014, 09:50
teerullijuhtidele! Isegi mina, tavainimene, ei usu seda pula. Mis veel poliitikud.
saatan15. juuli 2014, 13:09
mis udujuttu sa siin jälle puhud lambuke-teil seal patu nimekirjas peaks üks valetamise punkt ka olema-kuidas selle täitmisega lood on?
mari13. juuli 2014, 06:42
Kas on siis asjad nii hullud? Võib-olla, kui tõsised diagnoosid välja jätta, siis on asi pigem vaimses lõtvuses. Kui inimesel on probleem, milline iganes, siis juba ainuüksi raamatupoodides on tohututes kogustes abiraamatuid. Tuleb ennast lihtsalt kurssi viia oma põletava probleemiga ja ka konkreetselt tegutseda eesmärgi nimel. Üksindus, alaväärsus, mis iganes- kõigega saab hakkama. Alkohol tuleb ära jätta ja elama hakata. Hakka inimeseks, väärtusta elu- ja parem elu tulebki lähemale.
pingeid saab maandada13. juuli 2014, 13:00
sexiga, aga naised sexi ei anna, seega üle jääb alkohol.
mari13. juuli 2014, 06:42
Kas on siis asjad nii hullud? Võib-olla, kui tõsised diagnoosid välja jätta, siis on asi pigem vaimses lõtvuses. Kui inimesel on probleem, milline iganes, siis juba ainuüksi raamatupoodides on tohututes kogustes abiraamatuid. Tuleb ennast lihtsalt kurssi viia oma põletava probleemiga ja ka konkreetselt tegutseda eesmärgi nimel. Üksindus, alaväärsus, mis iganes- kõigega saab hakkama. Alkohol tuleb ära jätta ja elama hakata. Hakka inimeseks, väärtusta elu- ja parem elu tulebki lähemale.
Viga peitub kasvatuses13. juuli 2014, 06:05
Noored inimesed kasvatatakse üles poputamise õhkkonnas ja kõige suuremat kahju teevad just laste kaitsjad kes omas rumalas agaruses loovad ohkanna kus kasvava inimese närvisüsteem ei saa karastust. Just raskused nooruseas teevad inimesest tugeva isiksuse
nõus13. juuli 2014, 13:33
Laps peab tundma end turvaliselt, aga samas peavad just vanemad olema need, kes teda tulevaseks eluks karastavad. Vati sees hoitul Saab olema väga raske.
Mina ei imesta12. juuli 2014, 23:23
üks pätsab kümme milli,teie ei mäleta VEB-fondi paprite allkirjastamist,kolmas kinnitab et pole isa Väinolt pennigi saanud.Neljas väriseb Albioni maal mingi tühise 60 kadunud tuhande pärast-no selge see et inimesed omadega sassis...Rahahimu on see mis elu rikub.
savi12. juuli 2014, 23:17
Kas inimestel ongi kõrvade vahel auk sees ,et nad annavad 100.- ja 200 .- niisama ära õlleärikatele ja meelelahutajatele ,kes on nagu mustlased ,kes ootavad käsi pikalt ees.Naaaber riigis on tapatalgud meil lustipidu .Lapsed söövad kaltsukates saia puru.
axel12. juuli 2014, 23:06
Eesti on saamatute poliitikute poolt juhitud sotsiaalselt mitte turvaliseks riigiks! Riik elab liiga palju inimeste eludes ja suunab haigete ja ülereguleeritud seadustega ühiskonda kollapsisse.
13. juuli 2014, 19:36
6ige ta ju on aga elu vajab elamist. Syydistades kedagi v6i midagi muud, anname me neile 6iguse meie elu ja heaolu yle otsustada. 6nn pole see kui me saame, mida tahame, 6nn on see kui me tahame seda mis meil on. Eks me k6ik ole kuulnud r66msameelsetest kerjustest ja sygavas masenduses miljon2ridest.
Pollianna12. juuli 2014, 21:46
Uusi psyyhilisi "haigusjuhte" ei tule juurde mitte sellep2rast et inimesed hulgakesi ja suurel kiirusel peast haigeks j22vad, vaid hoppis sellet6ttu,et uusi haigusi leiutatakse juurde. Enamus arusaadavad ja normaalsed seisundid tembeldatakse nyyd haigusteks. Oled kurb-v6ta tablet, kardad midagi-v6ta tablet jne.. Ravimifirmade kasumid on yyratud, aga see on omaette teema. Arvan et inimesed on puntras seet6ttu et ei elata viisil, mis on inimloomale kohane. Mingi pidev tobe konkurents, asjade tagaajamine ja mis p6hiline - raha ja muu mammona ylehindamine. Need, kes nyyd vastu v6idavad, on juba l6ksu langenud...kahjuks.
Aare Mae12. juuli 2014, 21:15
Alternatiivmeetodid on depressiooni jms ravimisel palju efektiivsem kui tavameditsiin. Soovitan soojalt vabastavat hingamist. Neid spetsialiste leidub üle Eesti.
tark enda arvates 12. juuli 2014, 20:32
Mul ükskõik see, ei mu rõõmsat südand kurvaks tee
D'O.12. juuli 2014, 19:51
Vastus ON reeglina VÄGA lihtne: Ühel tökohal töötatades on palk (loe: sissetulek!) sedavõrd madal enamikule eestlastest, et sellest ära EI ELA ja nii rabataksegi mitme töökoha peal tööd teha ning selle tõttu lähevadki enamikus inimesi "puntrasse"!!
Kõige targem oli, kl. 11:15 "Sest elad Eestis".12. juuli 2014, 19:35
Täienduseks nii palju, et ühed kurnavad, kuna teised seda lubavad. See on loomulik prptsess. Ühed on nahhaalsemad, teised totud. Ühed ei palu kunagi nendelt teistelt, et teised neid selle eest karistaksid. Teised ei taipa kunagi, et ilma enda eest seismata ei lõpeta esimesed kurnamist. See kestab nii kaua, kuni eestlane taipab, et tuleb ühte hoida, mitte üksteisel kõrisid närida. Aga sellest pole tolku rääkida, sest needsamad teised õigustavad oma saamatust edasi. "Kes on loodud orjama, see orjaku heameelega"! Autor teadmata.
:)12. juuli 2014, 18:55
Kohe hommikul pool pudelit veini, lõuna ajal pudel ja õhtuks ka pudel - siis paistab Eesti elu täitsa enam-vähem. Depressiooni ei ole.
totu12. juuli 2014, 18:13
Seepärast,et Eesti on Eesti.Eesti koos oma juhtide,majanduse,lolluste,esiviisikute,nõukaaegsete pärandite,pidevate ummikseisude,lolli demagoogia,majanduslike fopaade ja sageli ettetuleva perspektiivitusega.Palju vähemastki,mis hetkega sai esile toodud,piisab palju enamakski.
Tarmo Metsar12. juuli 2014, 18:01
Väga imelik õelda, kuid ma olen paljusi neid psühho, ärevuste jm. jamadega inimesi võimeline korda tegema. Ja see on võimalik tänu sellele, et me klassikaline meditsiin eirab täiega alternatiivmeditsiini... Ja muide, samad asjad mis tekitavadneid, ärevushooge, paanikahooge jms. sarnaseid psühhohaigusi, samad nn. asjad tekitavad ka insulte ja epilepsiaid (epilepsiat siis kui see on seotud lihaskrampidega kaelal). Tegelikult on seega need nn, jamad täiesti likvideeritavad ilma antidepressantideta jms. keemiata tablettide näol. NB! Muide olen seda nn. hullusündroomi enda peal tundnud peale talvist traumat. Ja väga edukalt õnnestus see likvideerida, kui tabasin ära mis seda tekitas. Seega kui te ei soovi maksa ja neerusid rikkuda keemiaga tablettide näol ning saada omale luudehõrenemist, liigeste probleeme, seksuaalvõimetust, külmi jäsemeid jms. jama mida rikutud neerud ja maks teevad. Siis tulge mu juurde diagnoosi ja ravisse.
12. juuli 2014, 18:26
kõik on ilus, õige, kuid- kes sa oled, kontaktid, ja kuidas sa ravid ? abi vajajaid oleks ... kõik puha !
12. juuli 2014, 23:09
tutvusin portaaliga, kuid, igal pool on metsar, igasuguseid pakkumis, vaipu, puid, tantrat, homoöpaatiat jne. - siin on kahtlus, et ega ikka nii olla ei saa või siiski ? teisi nimesi ei näinud. kui edaspidi kontakti võtta, kas ja kel on kogemusi, andke tagasisidet, rääkida võib ju paljutki, aga teiste tulemused, on neid ?
Sest 12. juuli 2014, 17:58
nii on12. juuli 2014, 17:20
inimene on meie riigis muutunud orjaks.Põhiküsimus on kuidas ? Kuidas elada palgapäevani,kuidas ja mis raha eest osta lapsele uued tossud, kuidas saaks hambaarstile,kuidas veeta puhkus,kui rahakotis viimased paarkümmend eurot .... ja sedasi aastaid ja aastaid....
Just nii12. juuli 2014, 22:41
Et sel ei paista lõppu olevat...
noor eestlane12. juuli 2014, 16:54
Kulla sõbrad, kaasmaalased.
Enne kui riiki, naabrimeest ja jumal teab keda või mida veel süüdistama hakkate, vaadake kõigepealt peeglisse ja mõelge, kas teie olete kõik õigesti teinud?
Kui suur osa meist haarab probleemide kütkeis olles pudeli järele, selle asemel, et kaine mõistusega lahendusi leida.
Kui paljud meist nurisevad riigi vähese või olematu abi üle, ise samalajal lillegi liigutamata.
Jah, me ei ela kaugeltki ideaalses riigis aga selles, et midagigi muutuma hakkaks, tuleb kõigepealt ise tegutsema hakata!
13. juuli 2014, 07:49
Õllesummeril olid kenad noored mehed,kes rääkisid,et alla 100 euroga hakkama ei saa.Igas baaris ikka noored rahakad joomas,jääknähtudega ja avarii teinud rohkem noored.Nad pole ju probleemidega,et peaksid peeglisse vaatama,neil lihtsalt on lõbus.Mida sa soovitad neile ja mismoodi nad tegutsema hakkavad,et midagi muutuma hakkaks? Näe,seadus lubab nüüd igal pool vabalt purjutada!
13. juuli 2014, 09:40
sellepärast neid laenuärisi nii palju ongi, minu oma ka, anna 100 euri, - juua ja lakkuda, ma ei andnud, ikka sai ja saavad. aga tagasi maksmised ... siis on kõik "puntras".
12. juuli 2014, 16:41
Siit saate teha järeldusi, mis teile rohkem sobib? Modern Fox `Rikas või vaene` http://yuotu.be/ UhHJ4Z840Ms
12. juuli 2014, 16:20
Ükski hull ei ole hull, kui sa tema arusaamadega nõustud.
Ainuke vahe minu ja sinu hullu vahel on see, et mina ei ole hull.
On olemas tõde ja on olemas vale, ja kui sa hoiad kinni tõest kas või tervet maailma trotsides, siis sa ei ole hull.
12. juuli 2014, 15:58
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Prioriteedid12. juuli 2014, 16:17
Hädavajalik enne ja kui aega jääb võib ka veits tööd teha ja arveid-võlgu maksta1
tragöödia on selles, et sina ei lase teistel elada12. juuli 2014, 15:45
Paljud inimesed parem lihtsalt hävitavad teiste inimeste oma eluviisi, kui muudaksid enda oma paremaks.
Miks imestate12. juuli 2014, 15:35
Et meil on palju joomaseid ja muid probleemide küüsis vaevlevaid inimesi.
Kui ikka palk on selline,et täistöö eest saad hinge sees hoidvad närused 400-500 eurot kätte,millest ei jagu ise elementaarseimatekski kulutusteks,siis ime et meie suur osa inimestest veel selliseski seisus on. Tahad kusagil elada-osta. Mille eest? Võta laenu-kas ei anta või oled ülejäänud elu panga ori. Kui juhtub,et jääd haigeks,kaotad töö vms. siis mis juhtub? Siis lendad tänavale,oled inkassofirma hingekirjas.Tagavarasid sellise näruse palga juures ei korja. Parima tahtmise juures ka mitte. Minna Eestist ära? Üks võimalus.Minna võõrasse riiki võõraste inimeste sekka,alustada taas nullist.Nagu pagulane. Pole ju helge tulevik,ega ju?
Viin aitab!12. juuli 2014, 15:47
Kaks viskit sisse iga päev ja elu läheb heaks, palk tõuseb ja muu asi ka
poogen12. juuli 2014, 15:09
Mis ajab sassi, ikka see, mis kukil :kõrged üürid,auto liising,bens, pangalaen ,SMS,hambaravi,meelelahutus organid - laulud,tantsud,teatrid,ööklubid,bubid,Casiinod,alko ärikale pool palka,suits eest ärikale ,õllesummerid,ahnus kaubanduses,laste parved eri meestega,terveid polegi.Siis puhub tuul Soome tööle,et suuremat palka saada ja seda suuremalt kulutada.Lõpuks oodatakse koju mitte meest vaid mehe palka.Kui pool koorem õlult maha raputada alles siis hakkab päike õuele paistma.Ainuke tingimus ära usu kõike,mida ette söödetakse , vaid õpi selleks ,et ennast uskuda,muidu oled ,kui kilu haikala lõugade vahel.Õnneseen nii ei tee.
dfgdf12. juuli 2014, 14:52
Soovin saada omale 2 toalist korterit normalase mööbli ja suure tv'ga. Siis veel normaalset töötavat vigadeta autot ja 800eur kuupalka. Mujal Euroopas on see elementaarne mida inimene soovib, aga siin peab ikka suht räigelt rügama, et seda ilma laenudeta endale lubada saaks.
Muri12. juuli 2014, 16:04
Oled sa mujal Euroopas käinud üldse? Ma ei pea silmas bussiekskursiooni, kus giid räägib ainult ausammastest ja arhitektuurist. Kogu Euroopa elab laenudest ja pole rohi mujal sugugi rohelisem kui meil.
12. juuli 2014, 17:48
õige, ainuke erinevus on see, et seal saavad palgana inimesed rohkem kätte kui siinsed
Euroopa elab riiklikst laenudest13. juuli 2014, 10:37
mida teenustena kodanikele jagatakse. Meie elame uhkelt SMS ja pangalaeenudest nagu USA, kus varaline kihistumine hakkab yha enam meenutama Euroopa keskaega või Kolmanda maailma riike.
12. juuli 2014, 14:51
Oleks vaja täpsemaid andmeid, millseid elanike kihte see kõige rohkem puudutab.Rikastel omad probleemid, vaesematel omad.Kellel varandus kergelt kätte tuleb eks neil ole positiivseid emotsioone kuhjaga, vaestel 90 prossa negatiivsust.Õnnelikud on inimesed, kellel on õnne.Üks hea eesti laul on ka olemas `Rikas ja vaene´Laulab Artur Raidmets,kuulake seda saate aru.
P.K.12. juuli 2014, 14:40
omadega puntrasse viivad käärid ühelt poolt meeletult kõrge enesehinnangu (loe: meeletult kõrgete soovide) ning teisalt nende kõrgete soovide rahuldamiseks puuduolevate eelduste ja võimaluste vahel. nii lihtne see ongi.
KIVIMEES12. juuli 2014, 14:38
JUBA KIVIAJAST JUUAKSE MÕDU JA KESAMÄRJUKEST,EESTLASTL VOOLAB VERE ASEMEL ALKOHOL.
dekaan12. juuli 2014, 14:04
mida te siin jahute, minge eestist minema, ükskõik kuhu ja saate hingele rahu!
see plaanis ongi ;))12. juuli 2014, 14:21
Ega12. juuli 2014, 13:43
psühhiaatri juurde minekust alati abi ole, psühhiaater kirjutab välja antidepressante, mis aga annavad sageli selliseid kõrvalmõjusid, mis on hullemadki kui depressioon ise. Ja see, et pärast 65 eluaastat kaebused vähenevad, on seletatav sellega, et selleks ajaks on depressioon läinud juba krooniliseks ja inimene on aru saanud, et psühhiaater teda ei saa aidata.
irw12. juuli 2014, 14:31
millega teid ravitakse siis kui mitte antidepressantidega, kas kõrvalmõju on see, et noks ei tõuse nii uljalt iga emase peale enam ja see ajab veel hullemini marru ja jooma ....
see kõrvalmõju on neil jah. mul on siin teise kommentaari all juba lahedalt miinuseid - peabki olema, ega publikumile ju meeldi kui pseudoteemad prügikasti materjaliks kuulutan. paraku nii siiski on.
to: irw12. juuli 2014, 14:35
Sul on kogemused vist oma nokuga
irw12. juuli 2014, 14:47
miks mul peab seda olema kogemuses - tean seda niigi. mul pole ka psühhiaatrit vaja ja pundart ei ole kusagil ning tõenäoliselt ei tule. sellist jama ma ei võtagi külge endale, et keegi peale minu enda peaks või saaks midagi mõjutada.
Muri12. juuli 2014, 15:40
Õnnetuste eest pole keegi kaitstud, ei maksa siin niiväga kilgata midagi.
ahah,13. juuli 2014, 13:11
oled siis homo ja tead partnerite nokude probleeme :)?
Muri12. juuli 2014, 15:39
Nii ta on... Üldjuhul aitab lähedaste toetus ja ise peab väga tahtma nõiaringist välja saada. Kõigile, kes muudmoodi abi ei leia, soovitan keskkonnamuutust. Kolige kuuks-paariks kodunt kaugemale, eemalt paistavad kõik asjad teistmoodi. Pole mõtet viriseda, et majanduslikult pole muutus võimalik - kõik on endas kinni. Võib ka suvel paar kuud telgiga metsas elada, siis näeb KUI vähe on inimesel tegelikult vaja. Kanged ravimid on ikka see kõige viimane variant, sest kui neid võtma hakata, võtad elu lõpuni. Teevad ehk pea selgemaks, aga panevad siseorganitele põntsu.
Uhhuu12. juuli 2014, 22:21
Kes minu töö ära teeb, kui ennast paar kuud metsas ravin? Eestis puudub inimestel turvatunne: keegi (riik) ei aita, kui hätta jään, seetõttu töö kaotan jne. Sellest ka psüühiliste haiguste epideemia ja alkoholism.
Reede12. juuli 2014, 13:29
Psüühika- ja käitumishäirete ning närvisüsteemihaigustega peaks kaasnema teovõime piiramine. Transpordivahendi juhtimise õiguse piiramine, relvaloa tühistamine, õigus riigist lahkuda, laste kasvatamise õigus, õigus töötada teatud ametikohtadel jne. Keegi ei taha, et haiged juhiks autot, riiki või ettevõtet. Käiks ringi jahipüssiga või kasvataks enda või teiste lapsi.
12. juuli 2014, 13:36
nüüd just sante tööle alles hakataksegi sundima - mingi tööbütoo reff sul muud midagi äärab, kui - tööle !
13. juuli 2014, 08:00
Töövõime reform soodustabki,et kõik tööle panna,kui tööd ei leia,ei saa ka seda väikest raha.Psühhiliselt haigel on raske tööd leida,pole enam rohtudeks raha,nii võibki tulla ootamatuid lugusid,mis siin eespool kirjutati.Haiglakohti ka ei jätku.
jusss12. juuli 2014, 13:28
Sest petmisest ja arvete mittemaksmisest on saanud teatud seltskonna ärimudel ja seda riigi toetusel.
maali12. juuli 2014, 14:55
olen sinuga nõus- alustades arstidest (riigi loal) lõpetades kauplustega ja turuga- kõik petavad, mõnele see lihtsalt tekitab rohkem pingeid mõnele vähem
Vikatimees12. juuli 2014, 13:19
oleme teel ajastusse mida võib vabalt nimetada idioodi ajastu,ja ikka usinasti meie juhtide,eliidi tegude ja sõnade eeskujulikul järgimisel.
loll peast12. juuli 2014, 13:18
Huvitav kas sinna puntras inimeste sekka on arvatud ka vaimu häirete ja puuetega inimesed. Kui nii hull olukord et igaüks kes tänaval vastu tuleb on puntras omadega. Ma kaldun arvama ka seda siis et meie riigiisad on ka sassis omadega. Mina ennast küll puntras ei leia, kui keegi vihastab ikka mu välja siis aitab mind pool pudelit viina aga see ka peab hea põhjus miks ma ärritusin. Pakun välja sellise variandi et enamik on madala palgalised, kellel poleelus vedanud parema koha saamisega ühiskonda ja kirutakse teisi nagu nemad oleksid süüdi tema elus. Alkohol ja sigaretid vast hoiavad moraali kõrgemal.
loll peast12. juuli 2014, 13:22
Lisan siia juurde ka seda et inimesed elavad omavõimete ka. Kulutatakse rohkem raha kui teenitakse ja siis stress kuidas see ära maksta ?
Küsiksin,12. juuli 2014, 14:03
mida teha , kui noorel perel on kuskil vaja elada? Pakun . et eluaegne pangalaen. Ja oledki suletud ringis. Maksad ülejäänud elu pangale , Ja oledki ülejõu elaja. Üürikorterid on sama kallid. Siis krabatakse maksimaalne koormu , mille tagajärg ongi nn. stress.
Küsiksin,12. juuli 2014, 14:03
mida teha , kui noorel perel on kuskil vaja elada? Pakun . et eluaegne pangalaen. Ja oledki suletud ringis. Maksad ülejäänud elu pangale , Ja oledki ülejõu elaja. Üürikorterid on sama kallid. Siis krabatakse maksimaalne koormu , mille tagajärg ongi nn. stress.
loll peat12. juuli 2014, 14:14
Ega muud valikut selle puhul ei näe või oleks pidanud kooli ajal parema ameti selgeks mis tooks raha rohkem sisse aga kui loodus pole head õppimisannet ega ajusi siis tulebki leppida madala sisse tulekuga töökohal ja elada laenuga . Praegu nooremad inimesed käivad ka kalevipoegadeks et maksta laene ja elada täisväärtusliku elu. Kurb elu.
joobakolla12. juuli 2014, 14:26
mis teed kui matemaatikas maksimum on 10 piires arvutamine.hakatakse ju varsti eksami sooritanuks lugema ka yhe punkti saajaid
loll peast12. juuli 2014, 16:03
Siis tuuakse aafrikast mustanahalised sisse , kuna valged kohalikud ei saa elementaarsete asjadega hakkama ja siis häda käe, kui nood mõtlevad ka hakata riigi kulul elama
12. juuli 2014, 16:19
üks mu tuttava ostis lõppude lõpuks omale oma elamise ! - ja see ei pea olema väga kallis, et terve elu maksad, vaid esialgu, noored ja tugevad, võid mitmel kohal rabada ka. . mina ise ostsin nii, ja odaval ajal, nüüd annan ise oma lastele abi... mind aitas nu isa jälle jne. kui abi pole, siis tuleb ise hakkama saada, ja kindlasti saadaksegi - keegi räägib sest ehk sulle.
Martin12. juuli 2014, 13:38
Matti12. juuli 2014, 13:01
Puntras inimesed tulevad enamuses mittetraditisioonilistest peredest, või üksikvanema kasvatatud lastest. Riigikogu tegeleb aga perekonna institutsiooni veelgi suurema lammutamisega:
http://rahvuslane.blogspot.com/2014/07/homoaktivistid-kaebasid-kohtusse.html
Puntras rahvuslased?12. juuli 2014, 13:34
Mingid ohmud kes ennast ka rahvuslasteks kutsuvad on ikka hullult puntras. Vahel on pilte nende miitingutest, hullult arukad pilgud ja kirkad näod, mõni kapihomo ka pndis?
kahju,12. juuli 2014, 14:27
aga sinu vaimne seisund ei ole ravitav
Kat12. juuli 2014, 14:48
Sa Matti tead kuidagi väga hästi seda,,,enda kogemused?
jaan12. juuli 2014, 14:59
sa matti oled ka omadega puntras kui mängid sellist elutarka, mina olen ka omadega puntras, kuid kasvasin paljulapselises peres ja mul olid olemas nii ema kui isa kuid peres ei olnud üksteisemõismist
Homofoobid on yhed13. juuli 2014, 10:45
heullemad kinnisideede kyysis vaevlevad inimesed yldse. Ykskõik, mis teemat ajakirjanud ka ei kajasta (näiteks kujundujumist), ujuvad nad oma homovaenulike kommentaaridega lagedale nagu maniakid. Muud juttu neil pole, kui et kõiges on syydi homod - vaesuses, kehvas ilmas, kohutavas majandusseisus ja heterodest yksikvanemate hulga tõusus EV-s. Selle asja nimi on kinnisidee ja taoliste asjadega tegelevad tavaliselt väljaõppinud spetsialistid. Või on tegu nõuka aja rakse pärandiga ja otsitakse bardakis syydlast - varem olid syydi juudid, vabamyyrlased, rahvusvaheline imperialism. Nyyd homod, kes muide kasvavad yles traditsioonilistes heteroperekondades, mitte ei teki kunstviljastamise või pyha vaimu tulemusena. Eks isegi taha endale vahetevahel fanaatiku lihtsat maailmanägemist - syydi kõiges on need ja need. Paraku olen aru saanud, et asjad maailmas pole nii lihtsad.
hetero15. juuli 2014, 13:39
kuna mu selgitav kommentaar kustutati ära lehe poolt siis võin mürki võtta õhtulehes on samuti mõni homo
raivo12. juuli 2014, 13:00
ei tea millest,vahest on tunne,et lööks kallil tööandjal pea lõhki või viskaks aknast välja.närvid on läbi.
töö..12. juuli 2014, 13:14
..andja nõuab sinult katkematut tööd 24/7. Sinul pole õigust nõuda mitte midagi.
P.K.12. juuli 2014, 14:46
viu-viu-viu! no tahaks näha seda tööandja, kes nõuab katkematut tööd 24/7. või kui ka selline eksisteerib, siis peab see vinguja üks eriti konkurentsivõimetu töll olema, kel pole kuhugi mujale minna. kõige tõenäolisem on siiski see, et too ahv, kes siin 24/7 orjatööst vingub, üritab tööajal töötada nii vähe kui võimalik ja samal ajal varastada tööandja tagant nii palju kui võimalik. pane end põlema!
puntras inimeste juht15. juuli 2014, 13:42
aga tee seda-kasvata endale munad külge lõpuks-tööandja seda ootabki et tööline näitaks ka oma mune millalgi.
hum12. juuli 2014, 12:54
Tundub, et katkiste ja lollide produtseerimine on mingite jõudude täiesti eesmärgipärane tegevus. Vaata või seda kommentaariumi siin...
Radist, staarkommenreerija 12. juuli 2014, 12:53
Õhtuleht nooreneb lausa tundidega! Alles see hommikul oli, kui miski nimeteema (vist?) jutuks keerutati? Nüüd tuleb Katrin Helend-Aaviku juba printsipiaalprobleemiga letti. Hea!
x12. juuli 2014, 12:51
Stress ja deprekas on laialt levinud haigused heaoluühiskondades. Pigem näitab Eestis sagenenud depresioonide arv meie ühiskonna jõudmist nn. heaoluriikide hulka.
enamus töötutele13. juuli 2014, 13:18
ei maksa riik sentigi, vaid ise nõuab makse, see on siis heaoluriik?
granaat12. juuli 2014, 12:40
Üks psühhiaater läks Indiasse pühamehe juurde ja siis oli ehmatus suur .Ta oli ülikooli lõpetanud 7 aastat praktiseerinud psühhiaatrina ja Indias avastas,et ta ravis inimesi valesti .Tasub ise uurida ja teada,niikaua kui halvad mõtted kaovad .Inimmassid peibutatakse tantsima ,laulma, jooma raha eest arst võtab oma osa .Tasuta kontserti loodus täis.
pistong12. juuli 2014, 13:03
ma ten seda "psühhi". normaalne vend.
peale seda, kui ta klahvkamängimise ära lõpetas
õnn12. juuli 2014, 12:33
kui selliste seaduste vastuvõtmine jätkub, siis on varsti normaalsetel erakondadel ka närvid läbi, aga õnneks sõidab eestlane siit minema, kui tunneb, et enam ei suuda.
känd12. juuli 2014, 12:31
Kõige pealt tuleb kainelt kännu otsa istuda,seal mõistus ei loperda parem nädal aga iga päev ja üksi vahepeal söömas ka käia elama peab oma energiast mitte teiste energia najal .Ennast tuleb poputada nunnutada ,mitte teised ei pea seda tegema,eriti arstid .Ja mõelda kas ma pole AHNE - rohkem juua,rohkem lõbutseda ,rohkem asju osta tahta,suuremat maja ,suuremat korterit ,kõig ilusamat naist ,kes seest usitanud,kõige kõrgem ametikoht jne. .
see on ainult genotsiidi üks külg.12. juuli 2014, 12:27
pole ette nähtud,et pärismaalased ringi kooserdaksid ameeriklaste endi pühal kodumaal Peipsi ja Saaremaa vahel.
statistikast12. juuli 2014, 12:25
Miks närvid läbi ei ole, kui ligi 100 000 inimesel on pangaarved arestitud !
ratas12. juuli 2014, 14:29
ära ela yle oma vöimete.osta bemmi asemel opel
12. juuli 2014, 16:24
mine teise riiki, sinna me täide pikad kämblad ei ulatu ehk veel ?
12. juuli 2014, 12:20
jah,doktor ennet,järjekorrad on pikad ja see põhjustab omakorda stressi,et normaalselt elada s.t maksta maksud,telefonid,internet,süüa korralikult,käia teatris,kontserdil,reisida kasvõi mööda eestit(mis on kohati kallim kui välisreisid)...selleks peab hästi teenima,et hästi teenida peab olema kas väga palju häid tutvusi või siis rabama mitmel töökohal,kuna tutvusi kõigile ei jagu siis inimesed rabavadki võimete piiril,kes ei raba see ei saa ka endale lubada seda mida üks normaalne inimväärne elu sisaldab.ja nii siis ongi et osa kes töötavad võimete piiril jõuavad ükskord arsti uksetaha,teine osa kes lepivad vähesega on õnnelikud et hing sees...
aff12. juuli 2014, 12:15
Jeesus Maria.. Mis teile mu esimeses kommentaaris ei meeldinud et seda lugeda ei saa?
Ütlesin kuidas asjad on. Ei ole mõtet peeglit kinni katta kui omal nägu kõver on. Hale!
:)
aff12. juuli 2014, 12:47
Ilmselt oli Gerge Orwelli ühe raamatu võrdlemine kaasaja Eestiga valuläve ületav..
Ei kasutanud ebatsensuurseid sõnu.
Ja huvitav- huvitav, brauseri ajaloost vaatab vastu otse selle kommentaarilingi all 5 feisspuugi like- linki. Ehkki mul ei ole seda ja käinud ei ole seal. Määdžik, nagu ütleb lätlane.
Elvis has left the building.
Marks12. juuli 2014, 12:15
Mina ei joo alkoholi ega tee ka suitsu.Olen ise ka märganud paljud Eesti inimesed on kurjad ja agressiivsed,töö juures terroriseerivad teisi.Näevad probleemi seal kus seda pole.Ärrituvad tühistest asjadest.Selles on süüdi nii madal palk kui ka naistel kliimaks(50-stel).Minul on õnneks närvisüsteem korras ja mõte selge isegi siis kui on eriolukord,olen positiivne inimene.
aff12. juuli 2014, 12:13
Ja ärge te Jumala pärast komMENTaari otse üles laske
Alar12. juuli 2014, 12:01
See pole mingi uudis, et eesti rahva tervis on nii vilets! Kapitalismi tulekuga saime n-ö vabaduse ja lahtised piirid, kuid ka ÕHUKESE riigi. Jumalaks on meil siin vaid RAHA, kalli elatustase, orjapalga ja pangaorjuse!
Muri12. juuli 2014, 16:12
Aga alati on võimalus kommunistlikku riiki kolida. Neid ikka on veel mõni - Kuuba, Põhja-Korea, Hiina ... Seal inimestel tervis viimase peal (kui kohalikke lehti uskuda) ja elu kui lill.
ääärmused12. juuli 2014, 18:01
Ma arvan, et on siiski ka kolmas, neljas ... varjandid ka olemas.Miks kohe teisest äärmusest rääkida? Pole see elu nii must-valge.
vanajumal õlal12. juuli 2014, 11:57
Aga kes sul käseb kõigega kaasa minna ja teha mida teised teevad.Kui inimene istuks pool tundi mõtleks rahulikult,miks ma toidan õllesummeri ärikaid ja muid ärikaid,meelejahutajaid.Siis tuleb ka taipamine,et kui ta seda ei teeks jääks tal pool teenitud rahast alles,seega ei peaks ta ennast ribadeks töötama ja hiljem ravima.Iseloomu peab ise kasvatama,mitte seda teistel lasta oma pilli järgi väänata.Ei tuleb osata õigel ajal öelda ,mitte halada .Kunagi pole hilja pool tundi maha istuda ja mõelda ,kus ma omadega olen jõudnud.
Liiga hea elu ajab lollid kadedaks!12. juuli 2014, 11:53
Ikka viha ju teeb lollidele ja joodikutele, kui naabrid teevad maja korda, ostavad uue auto ja neil on kena naine. Siis luusrist jobu ostab abiraha eest lauaviina ja joob ennast veel lollemaks, siis võtab SMS laenu ja sõidab soome kerjama, vargile või peldikuid pesema. Hakake parem siin korralikult tööle ja pange lapsed kooli!
Liana12. juuli 2014, 12:05
Väga õige!
Hinnatakse oma võimeid üle! Kinnisidee omandada SUURT maja, autot, koera jne jne...ja milleks, milleks?
tundub loogiline12. juuli 2014, 11:51
Jüri Ennet: järjekorrad psühhiaatri juurde on sama pikad nagu nõukaaja vorstisaba
See tähendab, et tänapäeval on vorst iga nurga taga vedelev sõnnik ja arstiabi on muutunud kättesaadamatuks heaks vorstiks.
Meestega12. juuli 2014, 11:50
on kahjuks enamjaolt nii,et kui alumine riiul enam ei funktsioneeri,siis ka kahe kõrva vahe hakkavad ebanormaalsused peale ja nii purunevadki ühised elud.See puudutab just enim abivajajaid e. mehi üle 50 eluaasta - kahju!Eesti naised on ikka üldjuhul tugevam pool ja nad on ratsionaalsemad kuid kannatavad paratamatult.
aga selleks et arsti jurde järjekorrad kuni 6kuud12. juuli 2014, 11:48
pudeli viina saan kohe kätte ja mis sest ühest ikka saab võtan juba hulgi.
Mulle meeldiks12. juuli 2014, 17:36
ka väga kui viinajärjekord oleks 6 kuud!Paljud jõuaksid enne arsti juurde.
autorile12. juuli 2014, 11:46
tänud probleemile tähelepanu juhtimise ja asjaliku artikli eest! enamik siunab siin madalat elukvaliteeti aga näiteid elust enesest : rootsis üks suuremaid enesetappude arve, shveitsis üks suuremaid psüühiliste häiretega inimeste %, ometigi on ju rikkad riigid ja elu peaks lill olema...
ants12. juuli 2014, 11:45
Tegemist ei ole millegi muuga, kui inimesed on muudetud orjadeks,tööpinge on nii meeletu ja palk on alla igasuguse arvestuse,ssee teeb inimesed närviliseks, kuidagi ei ole enam võimalik palgapäevast palgapäevani ära elada, venemaa tahtis ära kaotada rahvused ja kõik rahvused segamini ajada , seda sama poliitikat tegi ansip edasi, euroopa liit on ju sama rada käiv organisatsioon, mida tähendab vabaliikumine, mittemidagi muud kui rahvuste segamine, nende eesmärk on 1 rahvus ja see on EUROOPLANE, kas ei aja stressi.
:=)12. juuli 2014, 11:44
nagu väiksed lapsed,ainult vingute siis
Radist12. juuli 2014, 11:43
Kuni mul veel tööd on, mu elu funksib. Aga niipea, kui see "idüll!" lõpeb, olen surmale määratud.
Nõustun 100% kommenteerijaga "Miks on Eestis nii palju omadega puntras inimesi? "!12. juuli 2014, 11:41
JAH! SELLEPÄRAST, ET ELAME EESTIS! Pole edaspidi vaja nii lolli küsimust esitada. Kirjutage parem sellest, miks NII PALJUD peavad elama vaestes oludes, mures ja stressis töökoha kaotuse, olematute palkade, ylej6ukäivate maksude ja k6ige selle juures eluga toimetulemise pärast. Miks on elatustase nii jaburalt madal, et inimesed p6genevad riigist, pyydes ennast ja peret päästa? Miks ei leita eestist tööd, miks peab seda mujalt otsima minema?...Ja nemad imestavad - miks küll inimesed närvis on! Tehke silmad lahti, kui suudate, saate aru, miks. Muidugi on lihtne veeretada k6ik jälle inimeste saamatuse kaela; seda kogu aeg tehaksegi. Kuid sellel, mis toimub inimestega on PÕHJUSED
kahjuks12. juuli 2014, 11:41
olen karsklane , kuid inimeste pinged on need, mis teevad enamasti närviliseks, kui suurem osa rahvast peab 24 tundi mõtlema kas jõuab kuu lõpul kõik elamise maksud maksta, sest iial ei tea keegi ette , milla üks suurboss ja rikkur ütleb et ma eiii suuuudaaa palka maksta, pean vähem sulle maksma hakkama, vot süsteema meil.Hullem kui sajandeid tagasi orjaaeg, siis said orjad kindlustatud elamisega enda ehitatuna, töö eest tasuti korraliku teraviljakogusega ja muu toiduga, polnud keegi lausa hädas.
eda12. juuli 2014, 11:39
Teisiti ei saagi olla, kui inimestel tegelikult pole ei lähedasi, ei sõpru, ei sugulasi ja ka Looja meenub alles haua ääres.
Ma arvan, et kui meil12. juuli 2014, 11:40
Oleks elatus tase teine, oleks vist ka neid närvi haigeid kordades vähem
kui13. juuli 2014, 08:43
sa oleks õigel ajal õppinud ,olekski elatustase teine ja närvihaigeid vähem.
kui12. juuli 2014, 11:55
inimesel pole lähedasi ja sõpru, siis otsigu põhjust enesest.
kui lähedased on12. juuli 2014, 12:31
läinud isand Madisega või Jaan Koodiga , tuleb enesest põhjused üles leida ?!
Kuidas seda mõista ?
tagumine puks12. juuli 2014, 11:37
Riigis kus ei toodeta peale poliitikutest midagi ongi kõik pers.s. Peale imeilusa looduse ja kaunite mälestuste ei ole siin maalapil midagi. Haige ja kompleksides vaevlev alandatud rahvas ja debiilselt haiged seadused ning poliitikud. Milleks üldse sellist teemat puudutada,ma ei mõista. !!??? Siin võib aegajalt kõija aga mitte elada ja minupoolest mõelge ,mida tahate aga kogu see rahvas ja maa on haige ja selle haiguse nimi on empaatia puudulikus,mida raskendab pohhuism ja kadedusega läbipõimunud matsilik ülbus ja lühinägelikkus. Kui kellegil on midagi vastu öelda siis pole vaja vaeva näha vaid minge ja elage mõni aeg Soomes,Rootsis ,Norras,kus eestlasi rohkem ja jälgige nende tegemisi,saate ammendava vastuse.! tegelikult häbi hakkab.!
Lugedes sinusuguse kommi12. juuli 2014, 11:50
On hea meel, kui osa lahkub. Las läheb veel veidi vungujaid minema ja saab hakata normaalselt elama!
kas me segame teid seal Toompea kõrgustes ?12. juuli 2014, 12:33
vanasti toppisite vingujad loomavagunitesse ,nüüd ei saa . Peate teistmoodi saama lahti . Kui vingujatest jätistest on elamine puhtaks tehtud,saate oma normaalset elu elada .
Jõudu vingujate hävitamisel.
Paraku ka 12. juuli 2014, 11:57
Vetsu paber on krdima kirveks kätte läinud
Vetsupaber kõva jah!12. juuli 2014, 12:09
Löö või pea lõhki. Ja ajaleht ka aliis ja libeda paberiga. Küll vanasti oli hea elu, küll Pravdaga oli pehme pühkida.
nope12. juuli 2014, 16:37
Ära kasutagi vetsupaberit vaid vett nagu moslem kui
12. juuli 201412. juuli 2014, 11:33
Mida rohkem lolle, seda riigile kasulikum. Loll ei oska ju midagi nõuda.
Ja sa räägid vist endast12. juuli 2014, 11:40
Selle asemel, et siin vinguda hakka ka siis midagi nõudma.
NÕUAME12. juuli 2014, 11:48
NAISI, RAHA, MÕISTUST, VIINA, ÕLUT, AUTOT, MAJA, UUT VALITSUST, KULDKETTI, PÄIKEST JA TILLIPIKENDUSE OPPI! VÄLISMAAL SEE KÕIK ANTAKSE TASUTA, ÜKS KESKNOOR RÄÄKIS!
Unustasid ära ka iPhone 12. juuli 2014, 11:56
NÕUAME12. juuli 2014, 12:10
iPONET KAH JA KOHE KAKS TÜKKI PER KÄRSS!
tillipikenduse12. juuli 2014, 12:33
Ine12. juuli 2014, 11:29
Paljud korralikud inimesed on närvis, kuna meie alampalk, abirahad ja pensionid on imepisikesed, mis ei võimalda normaalset äraelamist.
Korralikud inimesed???12. juuli 2014, 11:32
Mis on korralikul inimesel pistmist alampalga ja abirahadega?
just nimelt12. juuli 2014, 11:53
Mis on tegemist sel palgaga? Inimesed on ise süüdi oma vihas, valedes ja keerutamistes, et hiljem on ise selles rollis.
õige jutt.12. juuli 2014, 12:37
alampalka saavad ainult pudulojused,kes isegi rollotada ei viitsi. Aga kui arvestada Eesti avalikkuse arvamist,siis need pudulojused on veel nõdrameelsed kõigele lisaks. Kräpid ka .
Korralik inimene tühjendab fondid, kraabib muud rahad ja süüdistab alati teisi.
Korralik inimene käib ja nõuab rahad . Kui ei saa,siis põletab.
Pigem kesine töö keskond.12. juuli 2014, 11:39
Kunagi näiteks ei tea ette, millisesse tööseltskonda sattuda võid.
Mõned töökaaslased võivad olla täitsa normaalsed, samas on selliseid, kes teisi tagakiusavad, mõnitavad ja peale suruvad röhku kiirustades tööd tegema, kuigi neil selleks tegelikult õigust pole.
Ehk ka üheks põhjuseks on liigne tempo pealinna elustiilis.
Lisaks sellele ka väiksed palgad, kartust tööst ilma jääda jne.
Põhjuseid on kuhjaga, miks paljud on närvilised töökohtadel.
Peale selle siis lisaks ka sasi pundar eraelus.
Kui algavad kodused probleemid, alkoholi liigne tarbimine, pere tülid, võlad ja muud probleemid.
Kuid ega ka välismaal paremad näiturid pole.
Seega seis on 50/50%
muig12. juuli 2014, 11:28
Madal palk, suured maksud ja soodne alkohol!
Martin12. juuli 2014, 13:40
Ain12. juuli 2014, 11:27
Ka inimesed, kes ei joo on närvis, kuna meie elatustase on viidud viimaste hulka.
reet12. juuli 2014, 11:25
Miks kaovad normaalsed kommentaarid ära.
12. juuli 2014, 11:45
kuna kustutajatele pole need mõistuse kohased, ja leiavad sobimatuks neile. labast sõimu ei kustutata.
eks tõde olevat jah valus kuulata, aga asjast ka, kuni kustutatakse jälle, siin paistab, et tegu oleks nagu hormoonidest tingitud probleemidega, miks teatud eas on mingid hädad. isegi vähid pidi hormonaalset tausta omavat.. teiseks muidugi geneetiline omapäragi. aga, ega arstid ei ravigi midagi.
hulludele hiina meditsiini järgi pidi aitama surmaga silmitsi seismine. aitabki, aga see on ohtlik ravi, igaüks ei saa hakkama.
öeldakse veel, et heast elust lolliks läind, siis usuksin ja vaene elu, peaks just soodne haigetele olema. paastumine aitab paljude haiguste puhul !
ja-jaaa12. juuli 2014, 11:55
Labased kommentaarid jäetakse ja normaalsed kustutatakse, et labasus ruuliks!
irw12. juuli 2014, 11:21
Madal palk, suured maksud ja soodne alkohol!
12. juuli 2014, 11:19
Kes on nörk, kes saamatu, kes lihtsalt abitu, aga kokkuvöttes,- me elame ju eestis!
Miks on Eestis nii palju omadega puntras inimesi?12. juuli 2014, 11:15
Sest elad EESTIS,- .... inimese väärtus on siin riigis rohkem null kuubis....
12. juuli 2014, 11:10
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
kas räägid iseendast ?12. juuli 2014, 11:16
kas räägid iseendast ?12. juuli 2014, 11:19
hahaaa12. juuli 2014, 11:56
Eesti mehed on lakekrantsid!
:=)12. juuli 2014, 11:10
eestlane on joodik rahvas,eriti naised.
noh,seda on 12. juuli 2014, 12:38
tõdetud juba mitusada aastat. Vanades reisikirjadeski sees.