KARMID NALJAD: Vaid pool ööpäeva pärast oma tervise ja kõrge vanuse üle naljaviskamist sattus Joan Rivers lõikustüsistuste tõttu kunstlikkusse koomasse. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
30. august 2014, 08:00

Surma üle naljatlenud Joan Rivers viidi kunstlikku koomasse (3)

12 tundi pärast oma surma üle naljaviskamist sattus Joan Rivers haiglasse ja viidi kunstlikku koomasse. 81aastane näitlejanna ja koomik sattus ohtu neljapäeva hommikul pärast seda, kui ta häälepaeltelõikuse ajal hingamast lakkas, vahendab Daily Mail.

Alles kolmapäeva õhtul oli Rivers Laurie Beechmani teatris suurele publikuhulgale esinenud, võtnud fännidelt vastu lilli ja teinud koos nendega pilte. 12 tundi hiljem viis kerge lõikus nii traagiliste tagajärgedeni, et naine tuli New Yorgi Upper East Side’i haiglas koomasse viia ja arstid ei kiirusta teda hoolimata naise praegusest stabiilsest seisundist veel äratama. Staari tütar Melissa Rivers kihutas juhtunust kuuldes Los Angelesest New Yorki, et ema kõrval viibida. Tema sõnul on eakas Joan praegu stabiilses seisus.

Viskas surma üle nalja

"Tahan kõiki tänada selle tohutu armastuse ja toe eest, mida meile neil rasketel hetkedel pakutakse. Ema viibib oma pere keskel ja magab praegu. Palun, et mõtleksite ta peale endiselt ja meenutaksite teda oma palvetes!" ütles Melissa eile väljasaadetud pressiteates.

Tõenäoliselt hoitakse Joani kunstlikus koomas järgmise nädala lõpuni. Arstid on mures, sest naise vanust arvestades võis ta aju liiga pikalt hapnikuta olla – kardetakse, et see on eaka proua tervisele tugeva jälje jätnud.

Vaid 12 tundi varem tegi Joan Rivers oma vanuse ja surma üle nalja. "Ta rääkis enesekriitilisi nalju. Näiteks ütles: "Olen 81, ma võin iga hetk minna. Võib-olla kukun siinsamas kokku ja te kõik saate öelda: ma nägin seda pealt," räägib publikus olnud Shade Rupe. Naise sõnul oli Riversi ülesastumine tavapäraselt särtsakas ja teravmeelne, miski ei viidanud eesootavale.

Riversi mänedžer Shira Blum ütleb, et kellelgi polnud aimugi, et ta operatsioonile läheb. "Ta näis olevat väga hea tervise juures. Eilehommikused uudised olid täielik šokk. "Ta heitis veel nalja, et ärkab igal hommikul tänutundega, et tema organismis kõik endiselt töötab," räägib Blum. Ka siis, kui Rivers teisipäeval oma saate "Fashion Police" 90minutilist erisaadet salvestas, ei maininud ta samuti kordagi eesootavat lõikust. Lähedaste arvates pidas ka staar seda tõenäoliselt niivõrd tühiseks asjaks, et ei hakanud teisi lihtsalt asjatult muretsema panema.