Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
10. oktoober 2014, 21:11

5 asja seksist, mida võiksid teada (29)

Women's Health Magazine koostas nimekirja viiest seksi puudutavast faktist, mida on kasulik ja omamoodi ehk ka rahustav teada.

1. Hea seks ei vaja täiuslikku partnerit.

Ameerika seksiterapeut Logan Levkoff ütleb, et inimestel on kalduvus arvata, et vaid ideaalne partner teeb seksi nauditavaks. Hea seks on aga lõbus ja mänguline ning ei vaja ideaalsust.

2. Partnerite arv ei näita oskusi.

Võid olla ideaalne armatseja ka juhul, kui sul on olnud vaid üks või ühtegi partnerit. Kui õpid ennast ja partnerit tundma ning tunnetama, ei loe absoluutselt, mitut varasemat seksuaalkogemust omad.

3. Suurem osa naisi masturbeerib.

Kuigi naised häbenevad enda rahuldamist, tegelevad enamik sellega ikka. Ligi pooled naised kasutavad mingil ajaperioodil oma elus vibraatorit, ütleb Indiana ülikooli seksiekspert Debby Herbenick.

4. Seksiisu ei püsi iseenesest.

On inimesi, kes lasevad ühel hetkel muutuda seksil rutiinseks tegevuseks ning võivad seejärel kaotada ka seksiisu. Keegi ei ole pidevalt valmis seksiks, ent seda tunnet on võimalik tekitada ja üleval hoida, aga ei tasu loota, et seksiisu pidevalt iseenesest tekib. Selleks ongi eelmängud ja flirt suhtes kasulik.

5. Sinu vagiinal pole midagi viga.

Naised kipuvad muretsema, et nende vagiina võib meestele tunduda kole. Indiana ülikoolis tehti uuring, millest selgus, et kõik mehed pidasid oma naise vagiinat kauniks. Ei tasu muretseda üleliia!