PEENED NAUDINGUD: Sünnimärk vasakus suunurgas on endise supermodelli Cindy Crawfordi firmamärk. Hiina rahvameditsiini järgi näitab see oskust elu nautida.Foto: Alamy/AOP
Inimesed
14. oktoober 2014, 07:00

Sünnimärgid ennustavad saatust! (8)

Hiina rahvameditsiini põhjal on sünnimärkide asukoht väga kõnekas, andes aimu inimese iseloomust, meelteseisundist, tervisest ja tulevikust. Sünnimärk põsel – nagu traagilise saatusega seksisümbolil Marilyn Monroe’l – osutab näiteks õnnetuste riskile, täpike suu kõrval aga peente naudingute hindamist.

Sünnimärkide arv kasvab teismeeas, raseduse ajal muutuvad nad tumedamaks ja 40. eluaastast alates võivad nad ka haihtuda. Hiina rahvameditsiini ekspert Simon Wong kinnitab Briti lehele Daily Mail, et Hiinas analüüsivad arstid tihtipeale sünnimärke, sest need annavad patsiendi vaimsest ja füüsilisest seisundist hea pildi.

Hiinlased usuvad, et sünnimärkide asukoha järgi saab aimu energiakanalitest. "Chi ehk energia on inimese eri eluperioodidel aktiivne teatavates näo- ja kehaosades," seletab Wong.

"Sünnimärgi asukoht võib chi voogu toonitada või tõkestada."

Millele siis sünnimärgi asukoht vihjab?

Laup

Kui sünnimärk asub lauba keskel, ei suju sul suhtlus ülemuse või ema-isaga. Külje peale jääb sünnimärk kõneleb heast keskendumisvõimest, sihikindlusest ja energiast.

Kulm

Kulmu alla jääv sünnimärk annab aimu rikkusest. Veelgi erilisemaks peavad hiinlased pilgu eest varjatud sünnimärki – see on nagu varjatud aare. Kulmualune sünnimärk nagu Angelina Jolie’l näitab pidevat rahavoolu.

Silmalaug

Laul paiknev sünnimärk vihjab peresisesele ebakõlale, aga ka kalduvusest raha kaotada. Silmaaluseid sünnimärke ei nimetata asjata nutvateks sünnimärkideks – need viitavad ülemäärasele emotsionaalsusele.

Põsk

Sünnimärk põsel iseloomustab üksildast inimest ja räägib suutmatusest kindlat partnerlussuhet või peret luua. Kui sünnimärk asub nina ja suunurga vahelisel vaol või selle kõrval nagu Marilyn Monroe’l ja Michael Schumacheril, võib see viidata võimalikele õnnetustele.

Kõrv

Hiina astroloogias kujutab kõrv inimese iseloomu. Sünnimärk kõrvanibul näitab head iseloomu ja mainet, kõrva sees aga pikka elu. Kõrvalesta ülaosas olev täpp sümboliseerib intelligentsust. Kui sul on sünnimärgid mõlemal kõrval, oled mõjukas isik ja sind ootab mugav elu.

Nina

Sünnimärk nina otsas tähendab ebastabiilsust ja ennustab suhteprobleeme. Ninajuurel olev sünnimärk takistab energia ehk chi voolamist ning sümboliseerib seega lõksus olekut või tulevasi probleeme. Kuid sünnimärk ninajuurel kõneleb ühtlasi usinast töötajast.

Ninaküljel, sõõrmete lähedal või varjus olevad sünnimärgid iseloomustavad inimest, kes oskab rahaga hästi ümber käia, iseäranis oma pangakontot kaitsta.

Lõug

Sünnimärk lõual tõestab, et tegu on sihikindla ja kangekaelse inimesega. Olenevalt sellest, mis suunas oma kangekaelsust rakendad, saadab sind edu või läbikukkumine. Sünnimärk lõual võib tähendada ühtlasi vajadust muutusteks või reisiiha, sest lõug on alatasa liikvel.

Huul

Ülahuule paremas või vasakus nurgas paikneb vedamise sünnimärk. Selle omanik naudib häid roogi ja üldse peeneid rõõme, kuid on ka ise helde. Sünnimärk alahuulel ennustab, et su lapsed saavad edukaks.

Käsivars

Küünarnukist allapoole jäävad sünnimärgid näitavad osavõtlikkust, õla ja küünarnuki vahele jäävad hõlpsat rahateenimist.

Käelaba

Sünnimärk käelabal on osava inimese märk, mis võib tähendada ka vilgast rahateenimist.

Kael

Kael moodustab pea ja keha ehk vaimse ja füüsilise vahel sideme. Siinne sünnimärk takistab energia voolamist ja võib tähendada pettumust. Keset kaela asuv sünnimärk iseloomustab metsikut tegelast, kes võib oma perele südamevalu valmistada.

Rindkere

Rind sümboliseerib võimu, nii et siinne sünnimärk näitab kõrget staatust ühiskonnas või erialal.

Rind

Sünnimärk rinnal näitab, et oled hoolitsev ema ning tänu sellele on sul ühiskonnas kõrge positsioon. Sünnimärk rinnanibul ennustab, et sul lastel läheb hästi nii erialaselt kui ka armuelus ning neid ootab rikkus.

Selg

Sünnimärk seljal näitab, et kannad koormat. Rügad elus kõvasti tööd, nii et edu on võimalik, kuid sul kulub selleni jõudmiseks kaua aega.

Jalg

Sünnimärk reiel annab aimu seksikusest, julgusest ja ekstravertsusest, sünnimärk sääremarjal aga probleemidest füüsilise vormiga. Ehk oled liiga kõvasti tööd rabanud. Sünnimärgilised põlved kõnelevad hõlpsast rahateenimisest.

Jalalaba

Kui sünnimärk on jalatallal, on sul head juhivõimed. Kuna jalad sümboliseerivad reisimist või marssimist, järgnevad inimesed sulle meelsasti. See on ka märk tunnustusest heategude eest.

Istmik

Seda kehaosa seostatakse toidukülluse ja rikkusega. Sünnimärk taguotsal näitab head reputatsiooni, heldust ja abivalmidust.