Keha

Arstid, keda naised peaks regulaarselt hea tervise nimel külastama! (6)

LISA KOMMENTAAR

naine5. november 2014, 08:46
Mu elu mööduks arsti ooteruumis ja kabinetis, ma elaks mõne aasta ehk vähem, aga kusagil mujal.
kõike võib3. november 2014, 19:04
kõike võib ju teha aga suur osa nendest uuringutest, protseduuridest, testidest, spetsialistidest vajavad perearsti saatekirja. ja vat seda juba ei saa.
Peaks külastama3. november 2014, 18:09
ennetav meditsiin3. november 2014, 14:55
on unelm. Ikka minnakse arstile viimses hädas. Igaks juhuks arstilkäijaiod peetakse nn Polkovniku leskedeks. kes röövivad tõelistelt abivajajatelt vastuvõtuajad ära, Ja nii ongi Tartus naistearsile ooteaeg poolteist kuud, silmaarstile pool aastat, ortopeedile--- ei taha öeldagi. Haiged! hakake terveks! Ärge lootke meditsiinile! Arstide elu on niigi raske ja intensiivne, mis te trügite sionna nende elu veelgi keerulisemaks tegema! Teil pole nii palju tervist, et kõik ootejärjekorrad, analüüsid, uuringud vastu pidada, Sageli ei nöäita uuringud midagi, aga paha enesetunne ei kao. Surgem tervelt!
ja kui siis haigeks jääd4. november 2014, 13:25
ja tõsine häda on, siis arst naerab su lihtsalt välja kui vana teada-tuntud hüpohondriku, heal juhul soovitab psühhiaatrit.
nipi3. november 2014, 14:42
no sellise tiheda kontrolli läbiviimiseks peab küll seda kõike rahaliselt ise tegema,sest isegi infarkti või insuldi läbi elanutele ei tee keegi nii tihedalt näiteks isegi vereproovi jne.