Uudised

Haigekassa on tänavu juba ligi 13 miljoniga miinuses (11)

LISA KOMMENTAAR

OI,OI4. november 2014, 23:46
Alles see oli, et üks suurema kasumiga amet ja nüüd kahjumis, kuhu raha kadus?
KUIDAS NI4. november 2014, 21:34
ALLES HILJAAEGU AJASID MEIE HAIGEKASSA JA TÖÖTUKASSA ÜLE ÄÄRE NAGU VALITSUSE KÄTTE LÄKSID NEED FONDID--RAHAD KADUNUD! EI TEA KUHU? RIIGIEELARVET OLI VAJA TÄITA, SEST RAHA EUROLIIDU KÄSUL LAIALI JAGATUD.NÜÜD JÄRGNEVAD PEREARSTIDELE TOBEDAD LISA-NÕUDMISED.MUIDU PALGATÕUSU EI TULE. AGA MIDA ÜTLEB INIMESTE TERVIS, SELLISTE OTSUSTE LANGETAMISE?--REFORMIKAD-GENOTSIID.
Jänks4. november 2014, 17:29
Lõpetagu Haigekassa ükskord ometigi ära maakonna keskustes asuvate nõuka aegsete haiglate ülalpidamine. Lisaks med-personalile, kulub hulka raha hoone ülalpidamiseks ja administratsiooni palkadeks ja see on täiesti maha visatud raha, sest tänapäevast ravi nendest haiglatest nagunii ei saa ning inimesed valivad kui vähegi võimalik Tartu või Tallinna raviasutuse. Lisaks sellele, et ravivõimaluste poolest on maakonna haiglad eelmises sajandis, meenutab ka personali käitumine nõuka aega, nad ei saa aru, et patsient on klient, kes toob nende raviasutusele raha sisse. Arstidel ei ole isegi ametialast e-posti aadressi. Tartust ja Tallinnast Eesti taolisele väikeriigile piisab ja selle raha eest, mis praegu kulub maakonna haiglate peale, lühendagu Haigekassa ravijärjekordi.
Küsimusi on4. november 2014, 16:34
perearste rahastati üle Eestimaa 62miljoni eest ja ravimeid kompenseeriti 81 miljoni eest???? Osaliselt maksab inimene ju ise ka ravimi eest,seega on kulud veelgi suuremad. Kas eestimaalane on tõesti nii ravimiusku,et sööb neid kümnete kilode viisi,rohkema summa eest kui perearstinduse toimimimeks kulub? Kui söögiks raha ei jätku,laseme tablette kirjutada?! Töövõimetusele kulub ka rohkem kui töötavatele perearstidele.nimelt 79 miljonit,kusjuures osa summadest tuleb töökohtadelt! Kas need arvud ei pane mõtlema,et miski on kolossaalselt viltu? Pole ime,et arstkond peab palgata läbi ajama,kui summad kõik mujale voolavad .Tee tööd ja näe vaeva,pole armastust,pole austust,pole leivarahagi: Ehk on probleem hoopis mujal? Inimeste stressirohkuses,halbades töötimgimustes,madalates palkades,mille tõttu on kasulikum haiguslehel istuda? Invaliidide rohkuses,sest kusagilt peab ju elamiseks raha saama ja kust siis veel,kui meditsiinist,sest meedik ometi PEAB mulle grupi tegema!
arvamuseks5. november 2014, 08:04
Perearstinduse juhtimine ja sealne, juhatuse refi liikmeskond ,tuleks võimekamate, kompetentsemate ja kõrgema visiooni tundega inimestega asendada.
KURB MUIDUGI4. november 2014, 15:33
SEST MEIE SELLISE ERAKONNAGA --ELAME JUBA AMMU VALELIKUS RIIGIS,, 10.AASTAT VALETAME --OMA INIMESELE NÄKKU,,
TÄNAGI RÕIVAS KIITLES.. ET 2004 ---2014,, OLEME KAKS KORDA RIKKAMAD,, AGA INIMESI HAIGLAS EI SUUDA ENAM RAVIDA?? RAHA PÕLE!
x4. november 2014, 16:45
ÄRA KARJU, vaid räägi normaalselt.
Urr4. november 2014, 14:38
Vaadake ka mis palgad juhtidel on. Ja palju veel nõukogus vahtijad raha saavad. Ime ka kui miinuses on....
4. november 2014, 13:53
No nii küll pole!4. november 2014, 15:30
JA VASTU--PIDI KÄIB TEIE JUTT,,,RAHASID PIDI OLEMA KA EESTIMAA HAIGETE RAVIKS,, JA RESERVI RAHASID PIDI VEELGI ROHKEM OLEMA?
KES SIIS T.ROSSI RAHAKAPIS --VARGIL KÄIS,, ? MINA JUBA NÜÜD TÄNA USUN,,
ET MILJONID LENDAVAD TAEVA ALL "OTSE KAITSE--KULUTUSTE KATMISEKS""
Aari. 4. november 2014, 13:35
Varsti võib arvata,et eesti rahvas jääb ravita,sest igat analüüsi hakkad tegema oma raha eest. Paneb väga mõtlema,kas me elamegi õiges riigis??