Mehe võrgutamiseks kindla peale minek on panna selga punane kleit ja juua punast veini.Foto: PantherMedia / Scanpix
Meeled
10. november 2014, 17:04

10 imelikku asja, mis ergutavad su seksielu (12)

Seks on tervisele igas mõttes kasulik ning sestap ilmub igal nädalal uusi uudiseid infoga, kuidas oma libiidot suurendada. Mõned neist on täitsa nutikad, kuid YourTango tuletab meelde kümme väga lihtsat, kuid äärmiselt veidrat asja, mis su libiidole samuti hästi mõjub ja seksielu ergutab.

1. Igava telesarja vaatamine. Inimesed, kellel on magamistoas televiisor, seksivad kaks korda rohkem kui need, kellel seda pole.

2. Kõrgem palk. Need, kes teenivad 5% rohkem oma kolleegidest, seksivad neli või enam korda nädalas. Kui arvete maksmise pärast ei pea muretsema, suureneb ka seksiisu magamistoas.

3. Adrenaliinirohke kohtamise planeerimine. Kui jätad igava kino-õhtusöögi kohtungi vahele ja kavandad selle asemel midagi, mis vere tõeliselt käima ajab, tekitab see hulgaliselt ka magamistuppa jaguvat adrenaliini.

4. Veidrad lõhnad. Inglismaal läbi viidud uuringust selgub, et naistele meeldivad näiteks mehed, kes lõhnavad värvi, bensiini, tindi või naha järgi. Meestele meeldib naiste puhul aga hoopiski huulepulga, beebiõli või praelõhn.

5. Avokaado söömine. Avokaado on tõeline afrodisaikum – see muudab paremaks nii su salati kui seksielu.

6. Punane värv. Mehe võrgutamiseks kindla peale minek on panna selga punane kleit, selle alla punane pesu ja võõbata ka huuled punaseks. Naised, kes kannavad punast, on erinevate uuringute järgi meestele teistest atraktiivsemad.

7. Punane vein. Naised, kes eelistavad punast veini, on suurema seksiisuga. Nii väidab uuring, mis avaldati ajakirjas Journal of Sexual.

8. Lugemine. Lugemine paneb inimese fantaseerima ning see suurendab ajus seksile soodsalt mõjuvate dopamiini ja testosterooni teket. Lugemine võib madala sugutungi korral võimsalt tervendada.

9. Higistamine. Raske uskuda, kuid tõsi: ajakiri The Journal of Neuroscience nendib, et naisi köidavad higised mehed.

10. Kallima pildi vaatamine. Lihtne, kuid tõhus meetod, kinnitavad teadlased. Kui vaatad oma kallima pilti kauem kui 30 sekundit, toodab su aju rohkem dopamiini ning see tõstab libiidot.