Meeled

Lugu ilmus esmakordselt 2013. aasta novembri Tervis Plussis.

Suhete külge aheldatud (7)

LISA KOMMENTAAR

mina siit29. november 2014, 14:47
Üksinda on kõige parem elada ja lapsi on ka kõige parem mitte muretseda - üksi ja lastetu - ning elu nagu lill. Pole mingeid süütundeid ja on vaid piiritu vabadus.
Ian29. november 2014, 11:02
Muudkui naised ja naised... nende alkoholikust peksvad mehed jne. Aga miks keegi meeste eest ei muretse? Kui olukord on vastupidine? Enamused naised on ikka julmad isekad olevused :D Aga eks me ise nendes hädades syydi oleme, et leidnud sellised kaaslased ja nendest lahti ei suuda päästa.
to raivo29. november 2014, 07:17
ära võta sõna teemal mida sa ei valda, teil meestel tasandub kogu elu vaid rahale
raivo29. november 2014, 08:22
jätame siis raha kõrvale.aga kes on mõtet silmad kinni teisele pühenduda,kui ta sinuga nö.psühhiliselt põrandat pühib.ja see fraas-teil meestel või teil naistel,tähendab juba liigitad.tähendab katkine haiget saanud inimene.üksi on parem alati,kui ebaterve kooselu.
raivo29. november 2014, 06:37
paljud kardavad lihtsalt üksi jääda,eks ole lihtsam kahekesi korteri eest maksta ja arvatakse mingit tuge leida ka sealt,kus seda tegelikult ei ole.ei panta tähele,et mirtte toimiv kooselu närib sind ja sinu närve rohkem,kui üksi olles.
Tiia29. november 2014, 08:07
Kahetsen et üldse oma pika abielu lahutasin. Oli meil 15 aastat ühine kodu ja koos abikaasa ja lastega sai seda remonditud. Raha pärast läksin lahku kuna kuulasin rohkem teisi. Nüüd elan endise töökaaslase juures koos lastega ja mu uus elukaaslane muust enam ei räägigi kui palju ma pean panustama et tema korteris võiksin elada ja kui hea ja üllas ta on. Olen aru saanud, et need lasteta poissmehed mõtlevadki ainult rahast kuidas kergemini hakkama saada ja seda kasvõi teiste inimeste ja saadavate elatisrahade arvelt.
pole vaja30. november 2014, 16:54
siis asotsiaaliga hakata koos elama.