Hea nõu

Millised looduslikud vahendid aitavad ohatise vastu? (8)

LISA KOMMENTAAR

Nils9. detsember 2014, 09:41
Minu vanaema juba õpetas,et kõrvavaik on selle ravim ja tal oli õigus.
Jopa Kolla9. detsember 2014, 07:38
Milleks nii palju jama nende loodustoodetega?! Apteegist zovirax peale, kui hakkab kihelema ja 4-5 tunniga on asi unustatud. Kui kohe ei saa zoviraksi panna ja ohatis arenema hakkab, siis läheb 24 h. Igatahes nii olen viimased 25 a edukalt ravinud. Vene aeg seda ravimit ei olnud ja olin pidevalt kärnas.
Oskar8. detsember 2014, 18:38
Väljalöönud ohatis ei talu kuivust. Kunagi üks tohter soovitas tupsutada piiritusega ja kui seda käepärast ei ole, võib ka bensiiniga, peaasi, et kuivataks nahka. Tähtis on aga see, et tupsutamast alustataks juba enne villi tekkimist, s.t. juba siis, kui tunnete kerget kihelust. Kui vill juba üleval, siis ei aita enam miski - tuleb ära oodata, kuni paraneb.
jah8. detsember 2014, 20:17
Nõus, olen ka igal talvel hädas ohatisega ja minu puhul toimib kõige paremini ja kõige kiiremini viina või siis piiritusega tupsutamine. Kõigepealt torkan villi tasakesi nõela otsaga katki, et villi enda vedelik välja tuleks, selle pühin ära ja siis viinalappi hoian peal, kipitab küll hullumoodi, aga ohatis kadunud paari päevaga.
tupsta või mitte8. detsember 2014, 23:37
paari päevaga ta kaob nagunii
veel parem8. detsember 2014, 20:21
kui enne villi teket, villase kangaga või lõngaga veidi marraskile hõõruda ja siis viinaga tupsutada. Ja ei tulegi, kui õigel ajal jaole saad. Kahjuks on see õige aeg suhteliselt lühike, hommikuni ei oota.
Jüri8. detsember 2014, 15:12
Olen hädas olnud ohatistega aastakümneid. Viimase ajal sain abi loodustootest "Vahar". Kui see sai otsa ja uut ei saanud, segasin ise mett ja taruvaiku kokku võibolla kokku 1 grammi. Seda on nüüd piisanud paar aastat. Teen näpu otsa niiskeks, tõmban üle sellest segust ja siis ohatisest. Kasutada tuleb kohe, kui ohatis hakkab tekkima. Kolm korda peale panna ja ohatis taandub.
klkkkk8. detsember 2014, 11:01
Sibula mahl ka aitab villi kiiresti parandada.