Lääne-Tallinna Keskhaigla Aasta Arst 2014 Madis Ilmoja.Foto: KAAREL TIGAS
Uudised
15. detsember 2014, 11:38

Lääne-Tallinna Aasta Arst 2014 on Madis Ilmoja (1)

Lääne-Tallinna Keskhaigla Aasta Arsti tiitel 2014 anti nefroloog Madis Ilmojale, kes on silma paistnud eriala arendamisega nii koduhaiglas kui Eestis tervikuna.

LTKH juhatuse esimehe Imbi Moksi sõnul on oluline iga aasta lõpus möödunule tagasi vaadata ning tänada ja tunnustada neid, kelle panus haigla toimimisse ja patsientide heaolusse on olnud märkimisväärne. „Meie prioriteediks on patsientide tervis ja kiire paranemine ning seetõttu ei tohi me ära unustada neid, kes panustavad igapäevaselt sellesse, et patsiendid oleksid terved ja rõõmsad," lausus Moks tunnustusürituse vajalikkuse kohta.

Aasta arstiks valiti nefroloog Madis Ilmoja, kes pälvis tiitli nefroloogia arendamise eest nii Lääne-Tallinna Keskhaiglas kui ka Eestis tervikuna. Praegu töötab Ilmoja LTKH nefroloogiakeskuse juhatajana ning tema käe all on tuule tiibadesse saanud noor nefroloogide põlvkond.

Elutöö preemia laureaadiks kuulutati taastusravi osakonna juhataja Hilja Reppo. Tema alustas 1967. aastal tööd Nõmme haiglas, sealt edasi sai ta juba Nõmme polikliiniku ja Mustamäe polikliiniku taastusravi osakonna juhatajaks. Kolleegid iseloomustavad teda kui asjalikku, konkreetset, nõudlikku ja hea huumorimeelega inimest.

Tubli õe tiitel anti proktoloogia osakonna õele Raili Valgmaale ning parimaks hooldajaks valiti naistekliiniku operatsiooniploki tehnik Helen Viigimäe.

Aasta parimad kuulutati Lääne-Tallinna Keskhaiglas tänavu välja juba üheksandat korda.