Foto: PantherMedia / Scanpix
Treenimine
22. detsember 2014, 16:13

Naine kaotas 35 kilo kolme lihtsat nippi järgides (30)

Kui Anu Sharma kaalus lõpuks 113 kilo, vaevles piinavate põlvevalude käes ja ei jaksanud enam oma teise korruse korterisse kõndida, otsustas ta end kätte võtta. Kolm lihtsat nippi aitasid tal kehakaalust kaotada 35 kilo.

Anu Sharma oli kahekümnendates igati vormis ja nägus naine. Pärast töö kaotamist ja kolimist istus naine lakkamatult teleka ees ning lohutas end erinevate kondiitritoodete, kookide ja magusate jookidega. Kuniks lõpus kaalus ta 113 kilo, vahendab Women´s Health.

Ühel hommikul, kui ta taas vaevles piinavate põlvevalude käes ja nägi kurja vaeva oma teisel korrusel asuvasse korterisse minekuga, otsustas ta end kätte võtta. Juba järgmisel päeval pühkis naine tolmu treeningjalatsitelt ning pani end kirja jõusaali.

Nüüd, viis aastat hiljem kaalub naine 35 kilo vähem ja tunneb end oma kehas igati hästi. Kaalulangetusprotsess ei olnud lihtne, kuid kogu selle aja aitas Anu treeningsaalis käimise kõrval kolm lihtsat nippi.

* Kasuta moodsat tehnikat. Otsi veebist harjutusi, mida saad kodus teha – nagu näiteks erinevaid kükke.
* Valmista toit ette. Pestud puuviljad ja eelnevalt portsjonite kaupa valmispandud toit aitab tervislikult toituda ka kõige kiiremal ajal.
* Tarbi parajalt proteiini. Lihaste ehitamiseks söö hommikusöögiks tops kodujuustu värskete marjadega.