Meeled

Kui kaua paraneb murtud süda? (6)

LISA KOMMENTAAR

naabrimees6. jaanuar 2015, 17:58
sellist juttu võib lastele rääkida kui muinasjutu süda ei saa kuidagi murduda aind saab seisma jääda kus on selline loll jutt võetud..olend eland juba 50 aastat ja elu näind aga et keegi kuidagi kellegil süda murrab tahaks sellist inimest näha ja siis küsiks kuidas ta seda teeb..ja kas pärast siis liimib kokku tagasi vää
metsaplika29. detsember 2014, 14:14
Kui vaid kuu, siis polnud ei õige suhe, ega õige tunne. Kas seda ka arvestati, kui kaua oldi koos ? Kas oldi abielus või mitte? Kas oli lapsi või mitte? Milline oli paari vanus? Jne, jne. Avaldatud kujul on see uurimus puhas bluff.
:S29. detsember 2014, 14:13
ei tea mida seal uuriti aga kui on ikka tõelised tunded, siis nii kiirelt see küll ei lähe. Oma esimesest suurest armastusestki üle saamine, võttis mul vähemalt 5 aastat.
maia29. detsember 2014, 12:50
Täielik jama! Kuu ajaga võivad reetmisest, alandusest ja haavatud eneseuhkusest, oma maailma purunemisest üle saada vaid emotsionaalselt ebaküpsed teismelised..
Neiu 2429. detsember 2014, 12:36
Ainult kuu? Mul juba kaks aastat möödas lahkuminekust, aga pole ikka veel täielikult üle saanud.. Uute inimestega sellel eesmärgil tutvuda ei soovi samuti, tunneksin end siis ärakasutajana,.. Ei teagi, mis peale hakata.. Ootan veel 2 aastat?
Kadri30. detsember 2014, 12:13
Miks sa ennast ärakasutajana tunned? Ega sa ei pea uute inimestega tutvuma ainult eksi üle saamiseks. Uued tutvused tulevad ikka kasuks.
Kas sa mõne hobiga tegeled? Kui ei tegele, siis on soovitatav.
Minu puhul on aidanud ka see, et olen selle inimese fb-st ja mujalt ära kustutanud.