.Foto: AOP
Ilu ja mood
5. jaanuar 2015, 10:39

6 soovitust, mida igapäevaselt järgida kauni näonaha nimel! (1)

Kes ei unistaks klaarist näonahast? Tuleb välja, et tegelikult polegi selleks väga palju vaja. Tuleb vaid järgida mõnda lihtsat soovitust.

Pole palju neid, kes saavad öelda, et nad ei pea oma kauni näonaha nimel midagi erilist tegema. Samas ei ole aga punetav nahk ja punnid sugugi mitte paratamatus, millega leppida, vaid neid on võimalik ennetada, kirjutab All Women Stalk.

Selleks tuleb igapäevaselt enne magamaminekut teha läbi need 6 näohooldussammu:

1. Ava poorid. Kasuta selleks näo puhastamiseks mõeldud riiet. Esmalt tee riie sooja vee all märjaks ning siis käi sellega näonahk üle. Soe vesi avab poorid.

2. Puhasta nägu näopuhastusvahendiga. Enne pese aga käed seebi ja veega puhtaks kuna sa ei taha, et kätel olevad bakterid näonahale satuksid.

3. Koori näonahk.

4. Lõika sidrun pooleks ja pigista välja umbes 20 tilga jagu sidrunimahla. Kanna seda näppudega oma näonahale. Lase mõjuda 10 sekundit ja pese siis sooja veega maha. Sidrunimahl toimib toniseerivalt.

5. Naha toniseerimisega võiks ka jätkata. Selleks tuleb juba eelnevalt kasutatud sidrunipoolele lisada pool supilusikatäit mett ning sidrunipoolt siis ringjate liigutustega 30 sekundit vastu näonahka hõõruda. Loputa nägu sooja või kuuma veega.

6. Sule poorid. Selleks pritsi näole külma vett. Jälgi, et käed ei puutuks näonahka. Võta külmkapist jääkuubik ning käi sellega üle nägu ja kael.