Uudised

Riigikontroll: hooldusravivõrk ei toimi tervikuna, selles raisatakse liigselt raha (6)

LISA KOMMENTAAR

maris5. veebruar 2015, 08:17
Viimase kommentaariga nõus-ka minu ema lamab ainult voodis-ei tegele temaga keegi,ehkki ette on nähtud.Niipalju kui ise käime ja nädalas korra proovime teda jalgadele panna ja natukenegi liikuma saada.Muidu saab ta istuda ainult siis kui süüa tuuakse .Öeldakse,et pole inimesi-samas pea alati kui vaatamas käime istuvad hooldajad ja õed oma toas.Jah ,see jutt,et palgad on väikesed on ju õige aga me peame maksma üsna kopsakat tasu omast väikesest palgast ja samas on meie töö selline ,kus puhkemoment on ainult pool tunnikest,kus istuda saad.
Viga on jah süsteemis aga ükskõik,mis tööd inimene teeb,tuleb teha seda hästi.Hooldekodudes ja hooldushaiglates jääb puudu lihtsalt inimlikkusest.
JUTU---PUHUJAD OLETE!5. veebruar 2015, 13:12
AGA RAHA KÜLL JA PALJUGI TAHAVAD! ja AGA IKKA TOIMUB --- SUUR TÖÖ-TAJATE
KOKKU--HOID!,,""SIIT ALGABKI HOOLDUSES JUST KÕIK ,SIIN KEHVAS OLUKORRAS---- LÕPEB INIM-LIKKUSE PIIR,
mees4. veebruar 2015, 16:19
üldse on meil vastutustundetud asutused kes raiskavad rahasid, muidugi tehakse nende rahadega midagi muud, kanditakse jne, igasuguste uurongute ja kes teab mille nime all...aga abivajajateni jõuab nendest rahadest vaid paberil näidatud arvud...oleks vaja suuri uurimisi, kuhu need rahad tegelikult lähevad, sest ka on Euroopa Liidu rahasid eraldatud mitmeteks uuringuteks jne,,,aga kuhu rahad tegelikult lähevad, vot see oleks suur uurimus ja Pealtnägija võiks sellega tegeleda...ja näiteks selline asutus nagu Tervise arengu Instituut,,,millega see asutus üldsegi tegeleb ja kuhu ka kandib oma Euroopa Liidu rahad...sellist asutust poleks üldse vaja riiki kus elanikkond ei saa isegi elementaarset arstiabi mitte,,,kas tõesti ei ole rahasid panna sinna kus neid tõeliselt vaja on...
selgemalt seletada4. veebruar 2015, 16:01
Päris kole olukord , seda enam tuleb aru pärida nendelt riigikogu uutelt liikmetelt ,kuidas nad kõike inimsõbralikumaks ja õiglasemaka rahajaotust näevad oma vaatenurgast . Või läheb vana rada pidi,või ainult tühjad lubadused ? ?????
JUTU---PUHUJAD OLETE!5. veebruar 2015, 13:15
NEED JÄÄVADKI 2015 aasta -- LUBADUSTEKS,, MIDAGI EI MUUTU,,
KUI POLE TÖÖJÕUDU HAIGLAS ,,HOOLDEKODUS --VÕI VANADE KODUS,,, ""SIIN ON SEE SUUR VIGA--POLEGI TÖÖTAJAID,
vana inimene lamab lihtsalt voodis, aga kirja pannakse ülikallid teenused,4. veebruar 2015, 14:13
millest inimene pole undki näinud. Korra lehest juba lugesin sellistest juhtumitest. Mingid massaažid ja võimlemised, mida üldse vaja ei lähe. Ja nii need rahad kõrvale kanditakse. Kui siis memmekese käest küsiti, et kuidas sulle need abistajad ja tegevused meeldivad, siis ei jaganud ta ööd ega mütis, ta kogu aeg voodis lamanud.