Lapsed

Kuidas aidata atoopilist nahapõletikku põdevat last? (6)

LISA KOMMENTAAR

tahaks teada10. veebruar 2015, 17:29
Kas keegi on mõelnud ka miks see haigus on välja löönud või mis seda põhjustas? kas sellele on eelnenud mingid muud nakkushaigused, seenhaigused, viirused, seedeelundkonna haigused?
kogemused10. veebruar 2015, 13:35
aastaid selle hada kaes kannatanuna olin proovinud koike - retseptiravimeid, hunnikus kreeme, salve jne. lopuks soovitas yks homeopaat oliivioli, aga lisas, et sobib ka avokaadoli jt looduslikud olid. proovisin ja toesti aitab. nahk on nagu samet. vahel, nii umbes korra nadalas, segan toiduoli suhkruga ja koorin dushi all kaies kogu keha. tavaline protseduur on, et enne dushi alla minekut maarin kogu keha oliga kokku ja siis pesen selle sooja veega maha. soovitan soojalt, hea odav ka. hakkasin ka naokreemide asemel ohtuti naole oli maarima ja kortsud kadusid praktiliselt taielikult.
Parim asi10. veebruar 2015, 13:25
Ainus asi, mis mind tõeliselt hästi on aidanud peale aastaid õigete kreemide otsimist: http://ekseem.ee/nahahaigused Likan kreem, minul kippus dermatiit välja lööma näopiirkonnas ja läks väga hulluks. Kui selle kreemi leidsin siis kadus sügelemine kohe ja ka kuivad laigud kiiresti.
Mats10. veebruar 2015, 12:48
On isegi olemas selleks etten
Htud kreem aga oleks vaja teada mis seda võib ka põhjustada vanasti raviti kusega
Sandliõli10. veebruar 2015, 11:38
minul aitab sama häda vastu suurepäraselt sandliõli ja sügelus ka kohe kadunud. Laigud taanduvad.
---10. veebruar 2015, 11:15
meresoolaga vann 10 miniutit kord nädalas ja kohe rasvane kreem peale teeb asja paremaks ja võtab sügelemist ka vähemaks