Toiduuudised

Kümme põhjust, miks rukkileib on tervisele kasulik (6)

LISA KOMMENTAAR

Oeh14. märts 2015, 02:02
Teraviljatoidud ei ole kasulikud kellelegi.
konsa12. veebruar 2015, 01:57
mina pruugin ruksi aga jah, sisukorda pole lugenud
Tõesti11. veebruar 2015, 19:02
Aga kuskohas seda rukkileiba müüakse? Poes on ainult mingi x lisanditega sõnnik.
"LEIBUR"11. veebruar 2015, 15:49
Teie andmed on valed,jahu ei ole kunagi kasulik eriti rukki jahu.Rukkileiva sööjate arv on langenud 16 %.Rukkileob poes seisabjärgmine päev läheb alla hindlusele ja toodangut alandatakse sest rukkileib ei ole tervislik.
Maakas:11. veebruar 2015, 19:26
Leival on kindlasti olemas enamik loetletud kasulikest omadustest. Leival oli suur osakaal talupoja toidulaual, rahvas oli terve, elujõuline, sigiv. Paraku see, mida praegu poes leiva nime all müüakse, on need omadused minetanud, sest lisatud on mittetraditsioonilisi aineid, kääritamistehnoloogia on teine. Rukkileib koosnes vanasti vaid kahest komponendist: rukkijahu ja kaevuvesi, maitsestamiseks sool, ka köömned, hapendamiseks naturaalne juuretis.
HeH11. veebruar 2015, 13:40
ja nüüd minge poodi ja vaadake, kui palju on poes müügil RUKKILEIBA. Enamus on nisujahust tehtud, kuhu rukist vaid maitse poolest sisse pandud.