Keha

Arst: doonor peab olema valmis abistama ükskõik keda

Ema abipalve suhtlusportaalis: "Kui soovite vähihaigeid lapsi aidata, hakake luuüdi doonoriks!" (13)

LISA KOMMENTAAR

DR RAKSHAN11. jaanuar 2020, 23:19
Kas olete finantskriisis, kas vajate raha parema elatustaseme saavutamiseks, kas olete võlgades ja soovite täna oma raha eest oma neeru maha müüa, külastage meid ja me täidame teie unistuse - ostame ühe neeru $600 000 USD eest ! Kas otsite võimalust oma taseme muutmiseks, vabastage end võlgadest ja öelge vaesusele, kas otsite rahalist läbimurret, kas otsite vahendeid oma laenuüüri tasumiseks ja mõne muu pereprobleemi lahendamiseks, kas olete rahaliselt madal? ja kui te ei tea, mida teha, siis võtke täna meiega ühendust ja pakume teile head [email protected]
MMM17. veebruar 2015, 11:17
Uhhh,kui vastikud ja õelad on ikka eestlased!!!!Üks jube rahvus sallimatuse poolest.Arenege,vaadake,kuidas euroopas terviklikuna sellele asjale lähenetakse.Meil aga kohe sõim,teiste mahategemine,alandamine,kas sellised me,,eestlased siis olemegi.Miks meis on nii palju sallimatust????Pole vahet,kes on doonor,millise orientatsiooniga,kui ta on sovbilik,siis on ka doonor.Ja miks te siin räägite,et ainult ja suuresti on aidsi haiged vaid homod??Ega ikka ei ole küll.Hpomod on suhteliselt äärmise puhtyse ja kondoomi kasutajad ja narkomaanid on jah,kes sei sobiks juba ainuüksi narkomaania pärast.Mina pole ei üks ega teine aga tean ja näen seda elu iga päev,kes on rohkem aidsihaiged või viirusekandjad.Homoga siis asi seotud pole kaugeltki.Ka meie,kes me oleme ehk..,,korralikumad,,inimesed-võime homme olla kas aidsi haiged või kanda viirust.Kahju,et selline mõtlemine eestlastel on kas venemaa propaganda on teinud oma töö??
Emm.....16. veebruar 2015, 20:13
Oi koomikud :) Mis te arvate, et naljapärast jäetakse suur grupp inimesi doonoriks saamise võimalusest ilma? See teema on alati ju kogujale kasulikum kui annetajale! Järelikult on hea põhjus, miks osad inimesed doonorina välistatakse. Nagu eelpool öeldud - doonorlus ei ole inimõigus. Mittemingit kohustust ei ole iga suvalise veri (või luuüdi) vastu võtta või diskrimineerimisest midagi jahuda... Annetuse saaja tervis peaks ju esikohal olema? On loogiline, et inimene kes natukenegi kahtleb oma sobivuses - jätab selle heateo tegemata, mitte ei hakka protestima ja nõudma oma vere vastu võtmist..
swags16. veebruar 2015, 17:15
peteratastel on reeglina rohkem suguhaigusi küljes, sest armastatakse igale poole ja võimalikult palju toppida. asi ei ole orientatsioonis vaid sellega kaasnevas elustiilis.
16. veebruar 2015, 17:19
Ja miks arvad, et heterod nii ei tee??
16. veebruar 2015, 17:27
Too mõni link mis ütleb, et homodel on suguhaigusi rohkem.
Kersti16. veebruar 2015, 18:55
Mis linke siin veel vaja? Vaata kes aidsi põevad või sellepärast surnud on! Homod ja narkomaanid valdavalt.
miks 16. veebruar 2015, 16:56
miks ei võiks personaalselt aidata? seda küll, et kui miljonitest ei sobi, et võimalik, et järgmiste 20 seast siis loogiliselt ei leia. Üleskutse postitamine siiski õigustatud. Mõlge ise end sellesse olukorda! Kui Teie laps oleks haige? Mõtleksite eetiliselt doonorina? ja väljakutse esitamine igati õigustatud kuna mõni inimene ei oskakski muidu end pakuma tulla... ja nii võib ka tulevikus nii monigi inimene päästetud saada, kuna infi, kui selline siiski levib, et tarvidus on doonoritele.
Peteratas16. veebruar 2015, 15:56
* on mees, kes on olnud seksuaalvahekorras teise mehega
Ma ei mõista, nende veri ja luuüdi ei ole siit ilmast ning "tavalistele" inimestele ei sobi?
to Peteratas16. veebruar 2015, 17:00
Luuüdidoonorlus ei ole mingi inimõigus ja arstidel on õigus valida, kes selleks sobib ja kes mitte. Ei ole see vaid Eestis nii.
16. veebruar 2015, 17:37
muidugi mitte, see võib ka inimesele nakkav olla!
16. veebruar 2015, 17:54
Mis asi sul nakkav on?
Maarja16. veebruar 2015, 18:57
Meie meditsiin on veel aegunud mõtlemisega. Meil nüüd kõik vastavad seadusedki vastu võetud. Pe*endus on nüüd popp ja moodne. Küll haiglad ka lõpuks selle moega ära harjuvad.