Toiduuudised

Pärast kella 8 õhtul söömine teeb paksuks ja higistamine viib kilod: millised on 28 levinud toitumis- ja kehakaalumüüti? (4)

LISA KOMMENTAAR

Delica26. veebruar 2015, 09:21
Täiesti vale on jutt paastumisest. Olen ise teinud nädalapikkuseid paaste, juues ainult puhast vett. Nädalaga võtad alla 6-7kg, aga see pole peamine. Kilod võivad hiljem tagasi tulla. Tähtsaim on suurepärane enesetunne ja muud tervislikud näitajad, mida on kirjeldatud näiteks raamatus "Nälgimise ime". Mingeid kahjulikke mõjusid pole ma täheldanud.
jap19. veebruar 2015, 22:10
Argumenteeritud jutt. Just hiljuti mainis mu treener, et peaksin rohkem vett tarbima...olin temaga nõus, sest tean, et tarbin seda liiga vähe. Kui küsisin, Kas vesi võib olla gaasiga, sain vastuseks, et mitte mingil juhul, sest see on nii töödeldud, et on pigem kahjulik. Mul on aga kodus vee karboniseerija (no see "limonaadi" masin), ja kui ma panen sinna puhta vee ning lisan gaasi sisse, siis millises järgus saab vesi nii töödeldud, et muutub kahjulikuks? Kui ta oleks mulle põhjendatud vastuse andnud, oleksin esialgu uskunudki (kerge Google oleks hiljem asja selgust toonud). Tema aga vastas- tee mis tahad, su oma keha! Mis aga näitab, et tegelikult ei adu ta seda asja, vaid on selgeks õppinud brošüüri täie fakte ilma igasuguse kriitika ja loogikata.
Üllatus19. veebruar 2015, 20:35
Ometi midagi suht arukat ning põhjendatud.
Riisikas19. veebruar 2015, 17:35
Oeh, jätke juba järele see targutamine!