Keha

Lugu ilmus esmakordselt 2013. aasta Tervis Plussis.

Lähivaade vaktsineerimisele - kas on üldse vastuargumente? (8)

LISA KOMMENTAAR

Teadlane10. märts 2018, 10:14
See Saaremets pole mingi molekulaarbioloog. Ta töötab Pfizer-is, ning üks Pfizer-i tulu allikaks on vaktsiinid. Selles artiklis üritab ta lugejat petta. Vaktsineerimine on oluline, kuid praegu on äärmiselt oluline enne vaktsineerimist kaaluda kõik variandid (kas sellest on kasu; kui jah, siis millist vaktsiini kasutada; jne.=
Plaxo24. veebruar 2015, 12:05
Selles artiklis polnud ühtegi faktilist argumenti, ei poolt ega vastu leeris! Tegelikkus on aga kohutav tänapäeval! Vaktsineerimise eesmärk ei ole viimased 10 aastat enam faktiliselt olnud inimeste kaitsmine haiguste eest, vaid vastupidi, organismi nõrgestamine ja kroonilise kerge haiguse loomine eluks ajaks. USA on selles osas esirinnas, praeguse seisuga on saavutatud märkimisväärne edusamm, iga 4 sündinud laps kes on vaktsineeritud on mingi terviserikkega ( enamasti autismi eri aste) kuid raskemetallide mürgitus põhjustab ka muid permanentseid tervise kahjustusi, mille tagajärjel inimene orjastatakse meditsiinile ja farmaatsiale. Tegelikult ma soovin, et iga inimene ise uuriks vaktsineerimise ja vaktsiinide tagamaid! Meil on ainult üks tervis ja immuunsust on võimalik märkimisväärselt paremate tulemustega saavutada muude meetoditega kui seda on mürgid.
Kersti24. veebruar 2015, 01:25
Huvitav on see, et soovitatakse vaktsineerida lapsi, kuna kõik pidid nii turvaline olema.
Ise olen sündinud 1994 aastal, seega pole vist solki sisse vaktsineeritud (nagu veneajal juhtus) .
Ema rääkis, et minule ei mõjunud need vaktsiinid üldse hästi.Esimest korda viidi kiirabi vilkurite saatel tallinna lastehaiglasse mind 2 aastaselt, kui järgmisel päeval peale vaktsiini saamist tekkis ülikõrge palavik (üle 40.ne ,kippus lausa sinna 41 kanti, krambid ja oksendamine) .Pisteti lausa jäävanni riietega, et palavikku alla saada.
Kõik eelnevad korrad on olnud samad jamad.Aga hästi mäletan ma 12 aastaselt saadud vaktsiini, kui helistasin emale kodust, et kohe suren maha.Kukkusin kodus kokku ja oleks oma okse sisse lämbunud, peaagu kohe lõi 40.se palaviku üles ja taas peaagu 2 nädalat lastehaiglas tilgutite all.
Siin paar aastat tagasi sai tehtud gripi vastane vaktsiin, kuna töötan alal, kus puutun väga paljude inimestega kokku.Peale vaktsiini suutsin samamoodi haigeks jääda, haiglas olla ja uuesti haigeks jääda (gripi hankida) .
...23. veebruar 2015, 21:56
Soe soovitus: vaadake ikka teaduspõhiseid artikkleid vaktsineerimise kohta. Paljud vastuargumendid on kinni makstud uuringutega nö teadjate poolt. Vaktsineerimine on vajalik ja sisaldab vaid üliväheses koguses nõrgestatud või surmatud viirust, et organismil tekiks vastupanu.
Need, kes ei vaktsineeri nõrgestavad ju omakorda "karja immuunsust" ja haiguspuhang võib alata.
Jaan23. veebruar 2015, 19:12
Lähemal ajal saabub suur pooltargument Eestisse. Saksamaal on suur leetritepuhang. Üks vaktsineerimatta väikelaps on juba surnud. Eks paari nädalaga on haigus siin, Eestis.
Liis23. veebruar 2015, 13:19
See kas laps on mõne vaktsiinis kasutatud aine suhtes allergiline või mitte selgub ju alles pärast vaktsineerimist. UPS...!!! Ennem seda keegi ei uuri. Lapsed kuni 6kuud on valdavalt piima toidul ja ennem 1aastaseks saamist ka väga muna ei söö...seega selgub tõde teinekord väga valusal moel.
arvo23. veebruar 2015, 13:17
tekib vastuolu kui vaktsiini eesmärk on imuunsust tugevdada miks siis kõik vaktsiinid sisaldavad aineid mis suruvad organismi imuunsuse alla
Selli Arm23. veebruar 2015, 11:59