Uudised

Ettevaatust populaarsete rögalahtistitega: nende kasutamine võib kaasa tuua tõsise allergia! (7)

LISA KOMMENTAAR

allergiablogi1. mai 2015, 20:26
Täiesti nõus sellega, et osad ravimid on täiesti keemia. Samas pole alati looduslikust ka abi ... http://allergiablogi.wordpress.com
Maarja2. märts 2015, 16:42
http://buduaar.ee/Article/article/troopiline-vili-mis-on-500-tohusam-kui-kohasiirup
Selles artiklis on rögalahtisti retsept (ise sain retsepti ühelt teiselt saidilt, aga see pole oluline). Ravisin sellega oma lapse köha terveks. Lisaks tegime sinepiplaastreid, sinepipulbriga jalavanne, jõu põdrasamblateed ja paiselehe teed. Ei mingit keemiat :) Mu vend, kes elas perega mõningat aega Bali saarel, õppis sealt, kuidas keemiavabalt palavikku alandada - samuti ananassiga (ma ei oska täpselt öelda, kuidas - ehk leiate informatsiooni netist). Poja kõrged palavikud said nii alla. Nüüd, kui tagasi Eestis on, alandasid taaskord poja palavikku ananassiga - toimib! Poeg on 5aastane
mukaltin (mucalthin)2. märts 2015, 12:40
Mukaltin, mis sisaldab altee (Altee (Althaea) on rohttaimede perekond kassinaeriliste sugukonnast) polüsahhariidide segu + veidi keemiat, võttis köha ära 40 aastat tagasi ja võtab ka nüüd. Kuna preparaadil on lisaks põletikuvastasele ja röga lahtistavale toimele ka rahustav toime, siis erinevalt kaasaegsetest ambroksoolil põhinevatest "kah ravimitest" leevendab tõesti ka köha.
Tore2. märts 2015, 12:23
Ometi hakatakse rääkima kaasmõjudest. Skeem on lihtne, alguses köharohi, mis tekitab allergia, siis allergiarohi, mis tekitab seedeprobleemi, siis jürgmine ja järgmine...sama ravimifirma rohi....mille haige kassa kenasti kinni maksab. Tervis antakse tasuta ning selle hoidmine on inimese enda teha.
allergik2. märts 2015, 11:24
broomheksiin ei ole tekitanud ja õnneks on ta ka lõhnatu maitsetu. Eks inimesed on erinevad, aga selleks need infolehed ja muud hoiatused ju ongi.
sudafed2. märts 2015, 11:09
arst kirjutas mulle antibiootikumid ja sudafedi. kaks päeva võtnud kukkusin kokku. kõik mida apteekides praegu pakutakse on täielik saast.
Nojah2. märts 2015, 10:33
Lisaks on enamus köha- ja nohurohtusid igasugu vastikute allergiat põhjustavate E-ainetega maitsestatud ja värvitud. Lapsel on päris keeruline terveks jääda pärast sellise keemia söömist.