Meeled

Antidepressandid süvendavad depressiooni? (6)

LISA KOMMENTAAR

kkk25. mai 2015, 09:39
pikaajalised uuringud näitavad, et antidepressandid võivad depressiooni krooniliseks muuta. siin lehel on selle kohta head infot: https://ravimid.wordpress.com/
3. märts 2015, 19:27
Mulle tundub.et psūhholoogil ja psūhhoterapeudil on päris suur vahe.Psūhhoterapeut ikka teeb teraapiat...psūhholoogidest ei saa minagi aru.Tean et terapeut on aidanud..
püss3. märts 2015, 17:38
Ma olen aastate jooksul ikka väga mitme psühhiaatri juures käinud ja ravil olnud - no absoluutselt mitte ükski neist pole isegi maininud mingit psühhoteraapiat.
haige3. märts 2015, 15:35
tarvitades ad läksid mõtted kogu aeg enesetapu juurde.Tegudeni siiski ei jõudnud.
Kalle3. märts 2015, 09:12
Kuidas saab keemia ravida psüühikat? Etanool, eestlaste armastatuim meelemürk, aktiveerib samamoodi kehas endas olevaid mõnuaineid aga alguses ainult. Nii ka antidepressantidega. Pealegi surub "ravim" kuhjunud negatiivsed emotsioonid sõna otseses mõttes kokku. Paljud haiged kurdavad, et jalad muutuvad tundetuks. Kasutage psühhoteraapiat, parimaid tulemusi annab kujustamine ja erinevad lõdvestuspraktikad.
Haider3. märts 2015, 08:53
jah, aga kas ravimifirmad on nõus sellega, et inimestele peaks psühhoteraapiat hoopis tegema? Minu teada on ravimifirmad isegi keelanud teatud uuringute tulemuste avaldamist, mis seaks kahtluse alla selle, et nende tabletid tegelikult ei mõju. Mille eest nad siis endale uusi autosid peaks ostma?!