Foto: PantherMedia / Scanpix
Keha
16. märts 2015, 10:40

Ai!!! Mees murdis seksides peenise (4)

Ohjeldamatu soov seksida pani mehe nii kärsitult tegutsema, et ta põrutas kõvastunud peenisega õigest kohast mööda ehk vastu ihaldusobjekti häbemeluud.

Sel hetkel sai 42-aastase tormaka mehe kirglik armuhoog ehmatava kulminatsiooni: käis prõks ja mees murdis oma peenises asuva sidekoe. Tegu on jäigastumisstruktuuri kaitsva kõõluskoega, mis tekitab verega täitudes erektsiooni.

Peenise murdumine tõi kaasa hematoomi ja verejooksu, muutes meheau lillaks. Ka eritus verd mehe kusejuhast, vahendab news.com.au meditsiiniajakirjas New England Medical Journal avaldatud juhtumit.

Mees viidi Bostoni haigla erakorralise meditsiini osakonda. Seal kurtis ta meedikutele talumatut valu peenises, mis tekkis seksuaalvahekorra ajal.

Mehele tehti lõikus ning juba järgmisel hommikul kirjutati mees haiglast välja. Arstide järelevalve alla jäi ta veel pooleks aastaks.

Taoline juhtum võib meestele kaasa tuua erektsioonihäireid, kaarduvat peenist ja närvivigastusi. See mees oli aga sündinud õnnesärgis, sest kõikidest potentsiaalsetest ohtudest hoolimata on tema peenis taas igati töökorras.