Sarah ScrivenFoto: Veebitõmmis
Toiduuudised
23. märts 2015, 14:41

Kolm kasulikku soovitust kaalulangetajaile 40 kilo kaotanud naiselt (9)

Mure, et rasvumine võib takistada rasestumist, ajendas 31-aastase Sarah põhjalikult oma elustiili muutma. Nüüdseks on ta kaotanud 40 kilo ning õnnelikum, kui kunagi varem.

Kuigi Sarah Scriven oli terve elu sportlik, kõikus tema kaal 60 – 90 kilo vahepeal. 

Pärast seda, kui ta tegi pesapalliga lõpparve, ei piisanud tema aktiivsetest eluviisidest tõrjumaks tema halbu toitumisharjumusi. Naine armastas väga näiteks krõpse, kanatiibu ka pitsat, kirjutab Women´s Health. Pärast kaalu juurdevõtmist ja lõpetas aeg-ajalt õgimisralli ja võttis kaalust alla, kuid pärast söömaasumist tulid kilod mühinal tagasi.

Kui naine 2011. aastal abiellus, pani arst ta fakti ette: tema kolesterool on kõrge ning ta kehamassiindeks näitab sulaselget rasvumist. Naine hakkas pelgama, et rasvumine takistub rasestumist ja ta otsustas end kätte võtta.

Kaalulangetusteel oli palju abi tema abikaasast kellega koos muutused ette võeti. uus elu tähendas, et paar käis jõusaalis viiel-kuuel päeval nädalas ning külmkapist visati välja kogu rämpstoit ja poolfabrikaadid. Noored hakkasid kodus rohkem süüa tegema ning võrreldes selle ajaga, kui käidi palju väljas söömas, muutus toidulaud palju tervislikumaks. Sarah meenutab, et enne uue elu juurde asumist oli ta veendunud, et tervislik toit on maitsetu. Nüüd selgus, et sel veendumusel puudub tõepõhi.

Sarah on õnnelik, et ta sai selle teekonna läbi teha koos oma abikaasaga, sest üheskoos soovivad nad elada pikemat ja tervislikumat elu. Ning juba kolm aastat on Sarah kaal püsinud 60 kilo ringis.

Koos abikaasaga avas naine ka oma fitness-stuudio, mis on tänaseks päevaks vägagi edukas. Edu taga on tõik, et Sarah on koos abikaasaga oma tegudega eeskujuks klientidele, kes soovivad oma elu muuta.

Oma kogemustest on Sarah kirja pannud kolm nõuannet, mida järgides on üleliigsete kilode kaotamine veidi lihtsam.
Leia keegi, kes hoiab sind joonel. Sul on vaja kedagi, kes motiveeriks sind ka nendel päevadel, kui sa oled valmis käega lööma. Teinekord võib tuge olla ka sellest, kui sõber tuleb sinuga jõusaali kaasa.
Ära dieetita lühiajaliselt. Sa pead omaks võtma mõtteviisi, et soovid oma elu muuta igaveseks.
Naudi teekonda. Ära keskendu konkreetsele kaalunumbrile vaid püüa tunnetada erinevusi keha arengus. Keskendu näiteks sellele, kui palju energiat saad sa juurde, kui kaalud vähem või et sa saad kanda ilusamaid riideid, kui varem.