SIIRI OVIIR JA EDGAR SAVISAAR.Foto: TEET MALSROOS
Eesti uudised
23. märts 2015, 20:38

Siiri Oviir Savisaare haigusest: asendamatuid pole olemas, paljudel on karjääriredel valmis mõeldud (67)

Jala amputeerimise operatsiooni läbi teinud Edgar Savisaare väga kriitilisest tervislikust seisundist hoolimata Keskerakond toimib edasi ning asendamatuid inimesi pole olemas, arvas Keskerakonna endine aseesimees Siiri Oviir.

Siiri Oviir möönis "Ringvaates", et Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare olukord on kindlasti väga raske, kuid avaldas veendumust, et abilinnapead suudavad Savisaart asendada ning linna juhtimisest ei tohiks elanikele probleeme tekkida, vahendab ERR-i uudisteportaal.

"Selge see, et Edgar Savisaarel oli erakonnas ja juhatuses väga suur roll, väga suur sõnaõigus, väga suur arvamuseõigus," ütles Oviir.

Küsimusele, kas on juba alanud võimuvõitlus, vastas Oviir, et ta on paar aastat erakonna siseelust eemal olnud, aga küllap on nii mõnelgi mehel-naisel marssalikepp taskus.

Oviir leiab, et Keskerakonda tabanud probleem ei muuda olukorda riigi tasandil: "Asendamatuid inimesi ei ole olemas, iseseisvat poliitikat viljeletakse Eestis nüüd üle paarikümne aasta, inimesed on harjutanud, inimesed on harjunud ja eks inimestel, ma mõtlen poliitikutel, on ka oma karjääriredel peas valmis kujunenud."