Hea nõu

Üks küsimus: Miks pikal reisil läheb süda pahaks ja mis selle vastu aitab? (6)

LISA KOMMENTAAR

Süda Paha23. aprill 2015, 17:09
Väga hästi aitab Nautamine (Sanofi Aventis) - Diphenhydramine . Proovisin Peruus ja elasin ka jubedaimad 7tunnised bussireisid probleemideta üle. Paraku see vôib veidi uniseks teha :)
miks30. märts 2015, 14:06
Miks ei ole Eestis apteegist saada ravimeid, mis selle vastu aitaks? Ingver - kas te teete nalja?! Endal kogemus meil käsimüügis olevate ingveri ja Avia-nimeliste tablettidega. Mitte muffigi pole neist abi. Viimastel aastatel on minul abiks olnud lõuna poolt (Ungari, Bosnia, Serbia, Makedoonia) ostetud reisitabletid. Aitavad hästi ja on nende apteekides vabalt käsimüügis saadaval.
to miks6. aprill 2015, 21:32
vanal halval nõuka ajal oli saadaval aeron-tbl .... ülihead ja aitasid koheselt ... ingver peaks üldse toidulisand, mitte ravim olema
Minna25. jaanuar 2020, 15:22
Käisin 2019 detsembris reisil. Siit kaasavõetud ja mitmed päevad enne söödud ravimid ei aidanud mitte raasugi. Kaks lendu ja 8 korda oksendamist :-( Olen nõrga tasakaalukeskusega lapsest saati. Apteegis soovitati aga sellist käsimüügiravimit nagu XAMAMINA, toimeaineks dimenhüdriin. Selline: https://dottorbianchi.it/xamamina.html See teeb õrnalt pea uimaseks, aga mis peamine- magu on nagu vati sees. Kui lennuk tõuseb ja mul on sellega just probleeme, siis käivad need jõnksud kõhus ja peas ära, aga paari minutiga kõik stabiliseerub. Võin seda kauaegse kannatajana kindlalt soovitada.
mina tean30. märts 2015, 12:21
et enne reisi ei tohi süüa magusat, pigem üks kiluvõileib või muud soolast suutäis.
Lihtsalt proovige30. märts 2015, 12:20
Hiljuti nägin saadet, kus meesterahvas tahtis päikeseprillidele, mille üks klaas on kaetud, st. ,et ei paista läbi, patenti saada, kuna avastas, et kui üks silm on kinni, siis ei lähe süda pahaks. Ei tea kas vastab tõele, aga proovida ju võite.Omal oli kunagi sama mure, aastatega kadus iseenesest kuid ega see tore küll ei olnud.