Juubeliküpsetis 230 tiitli pälvis gastroenteroloogia keskuse hooldaja Karin Põhjakase juuretiseta leib.Foto: Ida-Tallinna Keskhaigla
Uudised
2. aprill 2015, 10:55

Ida-Tallinna Keskhaiglas korraldati küpsetiste võistlus (1)

Pühade eel korraldati Ida-Tallinna Keskhaiglas haigla tänavuse 230. juubeli auks küpsetiste võistlus Juubeliküpsetis 230, milles osales 40 küpsetist.

Töötajate ja patsientide aktiivsest osavõtust olid üllatunud ka ürituse korraldajad, eriti tõstsid nad esile hooldusravikliiniku eakate valmistatud kooki, mis valmis tegelusjuhi kaasabil.

„Lisaks igapäevasele tööle on vahel vaja tunnetada meeskonna tuge ka mujal. Südame tegi soojaks, kui aktiivselt haigla töötajaskond välja pakutud ideega kaasa tuli – oleme tugev ja toimiv meeskond nii meditsiinis kui ühisüritustel. Eriti tahaksin esile tõsta hooldushaigla tegelusjuhti, kelle eestvedamisel valmistasid patsiendid võistlusele maitsva koogi," rõõmustas turundusosakonna juhataja Inge Suder.

Küpsetiste hindajateks oli iga kliiniku esindaja, juhatuse liige ning kohvikute More ja Katharinenthal omanik Angeelika Kang. Valiti esikolmik, samuti anti välja eripreemiad ning kohaletulnud töötajad valisid rahva lemmiku.

Angeelika Kangi sõnul andis küpsetiste valik silmad ette nii mõnelegi kohviku menüüle. „Eriti paelusid mind soolased küpsetised," sõnas ta ürituse järgselt. Juubeliküpsetis 230 tiitli pälvis gastroenteroloogia keskuse hooldaja Karin Põhjakase juuretiseta kodusvalmistatud leib.

Küpsetamisüritus näitas, et ITK meeskonnaga saab hakkama igal võistlusel ning haiglasisesed üritused liidavad töötajaskonda.

Ida-Tallinna Keskhaigla tähistab sel sügisel 230. juubelit ning ühisüritused on hea võimalus pikaajalist järjepidevust tunnetada.