Keha

Puugihooaeg on käes: üks puuk võib kanda mitut haigust korraga (7)

LISA KOMMENTAAR

Jaan4. jaanuar 2016, 11:45
Tegelikult on see esimene artikkel Eesti meedias nii kõrge asjatundja poolt, kus tunnistatakse, et borrelioosi hilise ravi korral ei pruugigi haigus ravitud olla! Selles osas on see revolutsiooniline tunnistus hr. Kutsarilt. Seni on tema ja kogu arstkond tagunud siiski trummi, et AB kuur 21 päeva tapab 100% alati igas faasis oleva borrelioosi.
borre8. aprill 2015, 12:39
kõigepealt õpitagu borrellioosi korralikult välja ravima ja alles siis tuldagu siia kirjutama!just Kutsar plädises siin möödunud aastal, et borrelioos on ülediagnoositud...nüüd juba nii tark, et teabki, kuidas diagnoosimata borrelioos südant ja närvisüsteemi kahjustab.peab vist veel 5 aastat ootama enne, kui rootslaste kombel asjale tõsist tähelepanu pöörama hakatakse ja inimesi terveks ravima õpitakse...
MURUEIT8. aprill 2015, 12:03
Olen eluaeg neid puuke enda nahal kohanud, lapsest saati. K u s t saab puuk ise haiguse, et seda edasi kanda? Ja miks see mulle pole midagi teinud? Polnud maal lapsepõlves inimest,keda poleks puuk elu jooksul kohanud. Kõik terved.
sööge küüslauku8. aprill 2015, 11:56
Jälle paanikatekitajad platis. Eelmine nädal oli paelusside paanika, nüüd puugid, ei tea mida toob järgmine nädal. Muidu, puukide saamiseks linna vurle maale ei pea sõtma, nad on täitsa koduõues olemas, selle eest on hoolt kandnud linnud, kassid, koerad ja rebased samuti.
Roheline8. aprill 2015, 10:39
Puugid on osa meie loodusest. puuki ei tohi küünte, ega pintsettidega välja tõmmata, see traumeerib teda nii füüsilisedlt kui vaimselt. Määrige puugi ümbrust vaseliiniga ja ta tuleb ise välja. seejärel asetage puuk ettevaatlikult murule,pigistage natuke verd puugist jäänud august ja asetage see rohukõrrele puugi nina ette. hoiatage võimalikke kaaslasi puuki segamast.
maamees8. aprill 2015, 10:22
jama hakkas pihta siis kui keelati kulupõletamine.nii see ongi.
INVALIID 187€ KUU .. LISATI aprillis 11€8. aprill 2015, 10:01
1.... ELAN TÄNA OMA SANDI ELUKEST MAAL::: ---MAAKODU,, VÕI SUVILAs ,,,KUIDAS
KEEGI SEDA KOHTA NIMETAB,,,
2)) SEE ELAMINE ---SEE PIIRKOND VAJAB HEAD HOOLT JA PIDEVAT NIITMIST,,ET
PUUGID TUPPA EI JÕUAKS
3)) AGA ARST ÜTLES ELVAS ,,,,ET ESIMENE SÜST 30€
JA KUU MÖÖDUDES 27€
MIDA TEEKSITE TEIE """RIKASTE RIIGIS ,,,