Keha

Seitse kaalulangetajate uskumust, mis paraku tõele ei vasta (4)

LISA KOMMENTAAR

S.16. aprill 2015, 05:21
Tegelikult selle kohta, et trenn tõstab söögiisu on tehtud päris mitmeid uuringuid ja veel võrdlemisi hiljuti. Järeldus oli alati sama, et trenn paneb rohkem sööma ja seda saab vältida ainult suure tahtejõu abil. Peast ei mäleta ainult nende uurimuste läbiviijaid aga kui on huvi siis tasub otsida.
töötab ja alati!16. aprill 2015, 01:24
söö vähem, kergemat toitu ja liigu rohkem. kogu nipp. muud nipid võid unustada. isiklikult ei võta suu sissegi ühtegi mullijooki või muud limonaadilist jura, joogiks on ikka vesi. loomulikult söön ka magusat, aga kogused on suht väikesed, ei aja poolt torti näost alla. aga jäätise söön küll tihti, puuviljasalatist rääkimata, seda läheb iga päev. ja olen 50 kilo olnud viimased 35 aastat ehk siis alates teismeeast.
Rauno15. aprill 2015, 21:07
Muidugi on oluline kalorite kogus, mitte söögikordade arv. Lihtsalt kui plaanida söögikordi piisava sagedusega ja süüa enne, kui nälg suureks läheb, suudad sa palju paremini kontrollida, mida ja kui palju näost sisse ajad. Suure näljaga on palju tõenäolisem teha valik mõne rasvase ja vähetoitva kiirtoidu kasuks ja süüa kokkuvõttes rohkem, kui sul vaja oleks (seda enam, et täiskõhutunne tekib natuke hiljem kui kõht päriselt täis saab).
"Ülekilod valmistavad peavalu igaühele"?15. aprill 2015, 13:49
Juba artikli esimene lause on vale. Mina pole kunagi kaalu pärast pead vaevanud. Praegu 63-ne. Tean paljusid, kes samuti ei pea vaeva nägema, et kaal äkki üle tõuseks. Miks te kuulate müügimeeste reklaami? Liikuge värskes õhus. Ja võrdlemisi palju. Pole vaja kalleid masinaid ega raha eest rauda tõsta. Persed tooli küljest lahti ja õue! Ongi kogu retsept. Ja peagi näete, et isu pole kaaluprobleem.