Uudised

Lõhnaküünlad on sama mürgised nagu sigaret (8)

LISA KOMMENTAAR

Maali16. aprill 2015, 10:29
Aga kuidas saada viie rikkama riigi hulka? Kõik oleneb ju ärist, ka raha tuleb ainult sealt. Raha on jumal! Seda võtan ma kust aga saan ja millal iganes. Mäletate Kitzbergi "Kauka jumalat"? Mis siis selliste inimeste juures muutunud on? Pealegi vaba ettevõtlus, kas niisama lihsalt saab midagi ära keelata? Nii et, riigiisadel peab olema palju mõistust ja tarkust, kui seda teha. Kas ustavatel parteisõduritel on, kes ei tohigi teistmoodi arvata ega hääletada kui partei käsib? Nii et jah : nokk kinni ja saba lahti.
Kas,16. aprill 2015, 00:05
tootjad teadlikult mürgitavad inimesi?Kas Tervisekaitse sügab ainult mune arvutu taga ,soojas kabinetis?Millal küll juba need ära koondatakse,kes oma tööd ei tee ?Kõik on lubatud, kemikaale täis puu ja juurviljad, eaineid täis liha, piima, jahutooted,mahlad,moosid , maiustused,kalad.Ainult kasum on tähtis, suured palgad,preemiad,ülemustel.Milline saab olema laste tervis aastate pärast?Kedagi see ei huvita aga peaks ja kuidas veel?
RT16. aprill 2015, 07:43
Lisame siia veel tava-poekettides müüdavad lemmiklooma toidud ,mis loomaarstide väitel tekitavad meie lemmikutele tõsiseid tervisekahjustusi ja lausa tapavad neid,ometi müüakse seda saasta tonnide kaupa edasi ja keegi ei kobise.....
aga15. aprill 2015, 22:29
miks ka mitte ei võiks tervisekaitseamet sellega tegeleda.nalja pärast see loodud on või?saaks lõppeda siin planeedil teistele teadlik kahju tekitamine omakasu saamise eesmärgil.ka mürgivabalt saab küünlaid toota.ja peakski trahve tegema hakkama.sest osad kardavadki ainult karistust.muu neile ei mõjugi.eetika niikuinii puudub sellistel.võikski toidupoed ja tööstuskaubad olla eraldi poed.mitmetel põhjustel.ja mitte ainult küünalde suhtes.milleks raisata materjali ja toormateriali, et sellest rämpsu teha.milleks .kas kunagi võiks tulla ka aeg, kus kõik, kes teistele teadlikult kurja teevad, ka vastavalt vastutusele võetakse ja karistada saavad.igas eluvaldkonnas.ja kui teatakse, et need küünlad mürke eritavad põledes, miks sellest ainult paanikat teha tahetakse ja tõsiselt hoopis midagi ette ei võeta? Või on kahjurõõm kõige suurem rõõm...?või tuleb tänapäeval küünlaid hoopis vaatamiseks osta.et põletada ei tohi.mürgised on.absurditeater.
hello15. aprill 2015, 22:05
no mulle tuli üllatusena, ma ei teadnud varem, et need võivad olla sama kahjulikud kui sigaretid..
kdhhd15. aprill 2015, 21:57
Tuleb see kellelegi üllatusena? Sellest räägitakse jiba aastaid
N40+15. aprill 2015, 20:26
Ei no tervisekaitse jms lennake aga peale! Keelake ära! Tehke tootjale trahvi! Käskige peale panna musta kastiga kirjad! Pange vanusepiirang! Keelake toidupoes müük! Pange aktsiis peale!
roheline15. aprill 2015, 19:00