Meeled

Õnne võti leitud! Loe, milline lihtne igapäevane asi sind õnnelikumaks teeb! (4)

LISA KOMMENTAAR

Täpselt nii22. aprill 2015, 20:22
Päikesest ja linadest saab rõõmu tunda siis, kui Maslowi püramiidi alumiste kihtide nõuded on täidetud. Pangaarve priskus määrab kindlasti õnnetunde kestvuse, kuna on otseselt seotud selle püramiidi alumise kihiga (mh turvatunne).
N 4822. aprill 2015, 07:32
naljalt juba üle nädala ei suudagi samade voodipesudega magada. ehk et minu puhul puhas tõde. aga sellest heast tundest on siis rohkem lugu. kui ka muud asjad on korras. kui ei ole tööd ega väljavaateid paremale elule. siis AINULT puhtus ka ei anna täit õnnetunnet.
pensionär maalt.22. aprill 2015, 06:29
Inglismaal, kus inimesed pole puudust, selle sõna kõige vastikumas mõistes tundnud, on see loomulik, et õnn peitub puhaste linade vahel magamises. Puhtad linad aga sõltuvad iseenda hoolsusest või laiskusest. ÕNN ju iseenesest ei olegi midagi muud, kui et, esmased emotsionaalsed ja materiaalsed vajadused oleksid ( sel hetkel, kui küsitakse, kas oled õnnelik ) rahuldatud. Mina kujutan ette, et midagi õnnesarnast võiks ehk tunda siis, kui kaoks mateiaalne mure homse- ja üldse tuleviku ees. Sama palju, kui on inimesi, on ka arusaamisi ÕNNEST.
NAABRI--JAAN 21. aprill 2015, 21:43
JUST ,,JUST ---ALATI ON NAABRINAISEL NII PUHAS VOODI TEHTUD,,
PUHTADA LINAD JA SEE NAINE MAGABKI TÄITSA ALASTI ,,""POLE ISEGI NENDE
RIIETEGA KUNAGI,,, MINGIT JÄNDAMIST ...