Toiduuudised

Jogurt ei olegi nii tervislik kui seni arvatud (13)

LISA KOMMENTAAR

No30. aprill 2015, 18:59
veingi on tervisele mõõdukas koguses kasulik; olen kuulnud räägitavat. http://veiniilm.wordpress.com/.
viimasel27. aprill 2015, 19:55
Ajal on enamus jogurteid niiiiiiiii magusad , et põhimõtteliselt olen nende söömisest loobunud . Las söövad neid teised maiasmokad !
niina27. aprill 2015, 18:48
Kuidas saabki Hispaanias elukvaliteet tõusta, kui seal läheb kõik allamäge!
mis jutt27. aprill 2015, 23:13
allamäge pidi minema ainult meil
Kersti27. aprill 2015, 17:32
Ma teen ise jogurit. Vähemalt tean mida söön.
27. aprill 2015, 16:36
Millust jogurtit nad sõid?
segan27. aprill 2015, 15:44
moosi peti või keefiri hulka ja nii hea. Jogurtit ei mäletagi millal viimati sõin.
27. aprill 2015, 23:14
Miks kefiri on vaja moosiga rikkuda??
Sit.ta ikka tohib ju ikka süüa27. aprill 2015, 14:55
oi aegu...27. aprill 2015, 12:45
See ju ammu teada. Kunagi arst ütles, et jogurt on viimane, mida tarbida, sest see on väga raske toit kõhule seedida. Kui vaadata ta koostisosi, siis tärklis ja želatiin, mis seal sees on, pole kohe kindlasti mitte kasulik ja vajalik. Poeriiulitel müüdav jogurt tekitab isegi peale vaadates vastumeelsust. Liiga palju suhkrut jm. lisaaineid. Olen kasvanud ajal, mil naturaalne hapupiim(kodus hapendatud täispiim) oli ainuke maiuspala, millest sai tehtud kohupiima, soolaga maitsestuna kasutatud keedukartuli kõrvale iseseisva söögina; leivakuubikute, suhkru ja rõõsa koore lisamisega magustoiduna(hapupiimapudi)... ja muidugi niisama joogiks toidu kõrvale. Ikka rasvaprotsendiga 3,5 kuni 4,5. Igatsen neid aegu, aga paraku nii naturaalset hapupiima pole võimalik enam saada. Poes on jälle mingi järelaimatud ja säilitusainetega rikastatud hapupiima-nimeline jook. Pole see.
agaragar marmelaad27. aprill 2015, 23:17
"želatiin, mis seal sees on, pole kohe kindlasti mitte kasulik ja vajalik" Seleta täpsemalt
Kontroll puudub.27. aprill 2015, 12:04
Pole ammu juba jogurti ja kohupiimapastade tarbija.Nii lääged,magusad,sünteetikat täis.Tarbin ainult maitsestamata jogurtit ja kefiiri.Piim pole piim vaid piimajook ,see 2,5 % ne.Tean, milline on talupiim ja kui sellest teha kohu ja hapupiima, see on naturaalne toit.Mida küll meie poodides lubatakse müüa?
Ei tea27. aprill 2015, 12:30
kooritud piima joodi ju vanasti ka. Aga jogurt, muidugi, kõlbab ainult puhtalt, st maitsestamata kujul, muul viisil ei olegi mu arvates söödav - samas maitsed on ju hirmus erinevad.