Uudised

Rootsis keelatakse valu vaigistavate tablettide müük poodides ja bensiinijaamades (6)

LISA KOMMENTAAR

Uus Maailmakord6. mai 2015, 12:55
Kui minu teha oleks siis keelaks kööginugade, välgumihklite ja kemikaalide müügi toidupoodides, sest reaalne oht on olemas, et inimene võib noaga endale kätte lõigata, midagi kogemata põlema panna või alla neelata. Ehk siis tulevikus saab kööginugasid osta ainult tsertifitseeritud jahinduspoodidest arti tõendi ettenäitamisel, välgumihkit matkapoodidest, domestost jms kemikaale ainult spetsiaalsetest keemiakauplustest range järelvalve all.
tk6. mai 2015, 12:38
Õige Serige keelake ka nohurohu müük,siis näete kui terve teie riik on.
M6. mai 2015, 11:45
Faktivead - keelatakse ainutl paratsetamooli sisaldavate valuvaigistite müük väljaspool apteeke.
MÜRGINE KOHT ,,,,,6. mai 2015, 10:24
JUBA AMMU OLEKS AEG OLNUD ????? ;;;;EGA BENSIINI JAAM
POLE RAVIMITE ,,EGA TOIDU MÜÜGI KOHT KÜLL;; """SEE OM KÕIK SELLEKS
ET MIDAGI ÄRIKATEL MÜÜA OLEKS,,, ((SEDA OLUKORDA VÕIKSIME
TANKLATES KA KONTROLLIDA ,,,SIIN MÜÜAKSE IGASUGUST AUTODE KEEMIAT JA ÕLISID ----JA TEISE KÄEGA AJAD BURGERIT NÄOST SISSE;;;
MIDAGI OM TÄITSA MÄDA;;;
Jürka6. mai 2015, 10:48
Tegelikult on täitsa mäda hoopiski see, et sina rikud pidevalt ja karistamatult Interneti etiketti. Läbivalt suurähtedega (saad sa ikka aru, mida see väljend tähendab?) kirjutamine tähendab ikka ja ainult vihast karjumist, oleks aeg seda juba teada. Keegi ei taha sinu vastikut karjumist lugeda, lisaks veel kõik need kahe- ja kolmekordsed komad ning muud veidrad märgid. Õpi ometi ükskord austama etiketti, see ei peaks ju nii raske olema.
oik6. mai 2015, 12:52
Just! Eks bensiinijaamast ostetud valuvaigistiga ei anta ju koju kaasa personaalset apteekrit, kes siis valvab, mitu tabletti sa endale sisse võtad vastupidiselt apteekidega, kus ostes valuvaigistit saad valges kitlis tädi kaasa, kes siis piinliku täpsusega kontrollib, et sa mingil juhul peotäit tablette korraga sisse ei võtaks. See on ka põhjus, miks meie ravimihinnad euroopa ühed kallimad on, sest koolitatud ja head palka saav apteeker tahab oma saada, apteekrite suurte kõhtudega omanikud tahavad oma osa saada ning vahendajad.