Foto: PantherMedia / Scanpix
Keha
8. mai 2015, 16:10

Neli viisi, kuidas menstruatsioon naise käitumisele mõjub (5)

Menstruatsioon tekitab naistel ootamatuid meeleolu kõikumisi, mida mehed ei pruugi mõista.

Et oma kaaslastest paremini aru saada, toob Allwomanstalk välja neli veidrust, millega naine võib menstruatsiooni ajal tegeleda.

Ta sööb ohjeldamatult. Kui naine hakkab ohjeldamatult sööma, võib kahtlustada, et tal on peagi algamas menstruatsioon. Õigupoolest tunnetab seda tema keha ning seetõttu võib naisel ka õhtul hilja tekkida isu mõne veidra toidu järgi. Ja tegelikult ei ole tore süüa esmalt tühjaks šokolaadikreemi purk ning pärast olla ahastuses, et nii palju kaloreid sai sisse söödud.

Tal tekivad kummalised isud. Lisaks ohjeldamatule söögiisule võivad naistel enne menstruatsiooni tekkida ka isud kummaliste toitude järgi, mille järele tuleb viivitamatult poodi tormata. Ka võib juhtuda, et naine segab kokku äärmiselt veidraid roogi – näiteks paneb pannkookidele grillkastet. Sest tal on isu hetkel just selle järele.

Ta vaatab lakkamatult seriaale. Kui kõht on täis ja seljas mugavad koduriided, on just menstruatsiooniperioodile iseloomulik see, et naine sätib end sel ajal teleka või arvuti ette oma lemmikseriaale vaatama. Ja ta ei vaata korraga mitte vaid üht osa, vaid ikka terve hooaja korraga. Eriti hea on, kui need seriaalid teda ka nutma ajavad. Miks naised emotsionaalsel ajal emotsionaalseid saateid eelistavad, seletada ei osata.

Ta muutub äkki õelaks. Jah, kui naisel on menstruatsioon, võib teda ka tühisem asi raevu ajada ning siis on parem tema silme alt põgeneda. Ainus lohutus on see, et nende õelushoogude põhjustajaks pole mitte naise kaaslased, vaid hormoonid.