Terviseuudised

Arstid andsid aasta elulootust, kuid vähki põdev mees ja ta naine ei vannu haigusele alla

ABIKAASA ELU EEST VÕITLEV NAINE: ei tea, kas on hullem olla haige või seista ta kõrval (57)

LISA KOMMENTAAR

kahju27. juuni 2015, 10:31
a.27. juuni 2015, 10:28
Ja kahjuks siiski mees suri ...
Anneli24. mai 2015, 04:42
Ilusad inimesed, jõudu ja ilusaid hetki!
inimkonnale21. mai 2015, 01:30
Saatana praegune eluase.
Eelnevad salmid tegid kindlaks, et Saatan visati taevast välja. Siiski, see ei tähenda, et Saatan visati põrgusse. Järgmine lause võib mõnda šokeerida. Saatan pole kunagi olnud põrgu läheduseski ja samuti ka tema deemonid! Nende asumine seal on veel ees. Praegu on kurat ja tema kurjade vaimude armee praeguse maailmasüsteemi kontrollimise eest vastutavad (vaata 2.Korintose 1:4). Rahtused Lähis-Idas, Aafrikas, Kesk-Ameerikas ja teistes piirkondades, on tema mängumaa. Kommunistliku fašismi liidrid ja iga valesektlus, mis mõnitb tõelist Jumalat ja Tema Sõna, on kuratliku diktaatori kontrolli all – Lutsiferi! Kuidas see saab nii olla?
Piibel mainib meile, et on olemas kolm taevast (vaata 2.Korintose 12:2). Esimene taevas on atmosfäär maa kohal, teine taevas on tähine taevas ja kolmas taevas on see, kus asub Jumal. Täna on Saatan suuteline seisma teise taeva serval ja välja hüüda kõrvetavaid süüdistusi Jumala rahva vastu. Ilmutuse 12:10 kutsub teda vendade süüdistajaks. Fakt, et ta kontrollib esimest ja teist taevast, on tõestatud Efeslaste 2:2, mis kirjeldab teda kui õhuvallavürsti. Lisaks sellele, Efeslaste 6:12 ütleb: Meil ei tule ju võidelda inimestega, vaid meelevaldade ja võimudega, selle pimeduse maailma valitsejatega, kurjade taevaaluste vaimudega. Taevaalustega sõna otseses mõttes tähendab “taevas”. Kuna see on mitmuses, see viitab esimesele ja teisele taevale.
Peagi ühel päeval Saatana elukoht uuesti muutub, kuna ta heidetakse välja esimesest ja teisest taevast maa peale, Katsumuste ajaks. See sündmus saab olema sõjaks peaingel Miikaeli ja tema armee ning Saatana ja tema deemonite vahel. Ja taevas tõusis sõda: Miikael ja tema inglid hakkasid sõdima lohega, ning lohe sõdis ja tema inglid (Ilmutuse 12:7). Salmides 8 ja 9 teavitatakse meid, et Saatan kasutab oma positsiooni taevas: Lohe ei saanud võimust, ja enam ei leidunud neile aset taevas. Suur lohe heideti välja, see muistne madu, keda hüütakse Kuradiks ja Saatanaks, kes eksitab kogu ilmamaad - ta heideti maa peale ja tema inglid heideti koos temaga.
Sel ajal Saatan asutab oma posti siin samas maa peal ja mürgitab seda maailma nagu kunagi pole selle maa ajaloo jooksul mürgitatud. Kui sa arvad, et see deemonlik vägi on tegutsemas momendil, siis oota kuni pühakud on üles võetud ja Saatan ja tema armeed võtavad kontrolli enda kätte. Elu pole siis elamist väärt. Ilmutuse 12:12 ütleb: Häda maale ja merele, sest kurat on tulnud alla teie juurde; ta on suures raevus, teades, et tal on aega üürikeseks.
Kui Saatan heidetakse maale, ta taipab, et tema aeg minna põhjatusse auku on lähedal ja et tal on jäänud 1260 päeva oma tegude sooritamiseks (kui see sündmus leiab aset viimase kolme ja poole aasta jooksul Katsumuste ajast). Seepärast Matteuse 24:22 ütleb: Ja kui nende päevade arvu ei kahandataks, siis ei pääseks ükski, aga valitute pärast kahandatakse neid päevi.
Jah, see päev on tulemas, mil kõik deemonlikud vaimud, kes praegu on õhuvallas, saavad tulema maale ja vallandavad oma kohtumõistmise väed maa kodanike peale. Praegu, Saatan ja tema deemonid teevad visiite maale, ... käivad edasi tagasi maal ja ...kõnnivad üles alla sellel (Iiobi 1:7). Esimene Peetruse 5:8 hoiatab kristlasi: Olge kained, valvake! Teie süüdistaja, kurat, käib ringi nagu möirgav lõvi, otsides, keda neelata.
NB!20. mai 2015, 00:38
Vaadake Fb- st uut gruppi- MTÜ KANEP .
19. mai 2015, 21:49
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Eesti naine20. mai 2015, 21:01
21. mai 2015, 00:09
Jarkko, nimi on Jarkko!
allu19. mai 2015, 11:56
Kas Venemaa sanktsioonid või Putin süüdi?
Proovige18. mai 2015, 19:32
Olen palju kuulnud ja lugenud et kanepiõli tapab vähirakud naq naksti ära ega tapa kasulikke rakke naq kiiritus ja keemiaravi. Eestis oli 1 mees, aga ta arreteeriti ja kanepiõli võeti käest ära. on ju teine siiski ebaseaduslik ja eestist raskesti kättesaadav. Telegramis on artikkel ka tema kohta. Ärge andke alla ja proovige, kaotada pole midagi.
imestama paneb18. mai 2015, 17:54
inimeste rumalus .Ajus on kasvajad kas hea-või pahaloomulised. Pahaloomuliste puhul on ka vareiirivusi,mõnede puhul elulemus müni kuu,mõnel mõni aasta KMujal organismis saab kasvajaid staadiumitesse jagada,et kas on lokaalme,kas ajanud siirded lähedastesse lümfisõlmedesse,lähiorganitesse või generaliseerunud üle kogu organismi .Miks asrtid alati süüdi peavad olema? Miks alati kukub mõni seletamakui palju ta ikka haigekassat maksdab jne jne, Kasvaja ongi kaval .. Tema kude on kiirelt vohav,tema verevarustus ülihea.Opereeritakse, tehaks kiiritust,keemiaravi,kuid kunagi pole garantiid,et kõikide kasvajarakkude vohamine pidama saadakse. Antud juhul krampide teke viitav sellele,et kasvaja jätkab kasvamist ja on seega agressiivne ja paha Muidugi on ülioluline lähedaste toetus ja tunne,et sa pole om akannatustes üksinda . Antud juhul kumab küll selle naisterahva jutust läbi meedikute süüdistus ja enda tähtsuse rõhutamine. Reis Pariisi,eriti lennukiga,pole küll hea mõte .Aga eks nad tundu enesekesksed olema...Kahjuk son haigusi,mis avalduvad hilja,kas noortel ja looduse vastu ei saa Pole mõtet hammustada kätt,mis sind aitab..(seega meedikut) Ju tuleb valude korral ravimeid pruukida,krambirohte võtte ajuturse vastast ravi saada. Asi läheb ju aina hullemaks ja selleks ppeab pere valmis olema.Päikest,usku ja lootust!
18. mai 2015, 18:54
ei tea - minu õele ütlesid küll arstid, et PEAs on ALATI kasvajad pahaloomulised - a ju nad siis rumalad on
ei pane...18. mai 2015, 19:11
Järelikult pole ise kogetud vähihirmu ega -õudust. Teisi on kerge naeruvääristada. Pole midagi raskemat, kui tegevuseta lootusetu haige kõrval olla. See ongi parim, mis võimalik - olla lihtsalt olemas.
Kas ....18. mai 2015, 16:27
...olete teadlikud kanepiõli imeväest? Soovitan uurida Janek Hiieti käest FB -st
16:27, 18. mai 2015-le18. mai 2015, 22:37
See on samasugune "imeväeline" nagu need Godj-i marjad. Ainult usk ja äri.
Taivo18. mai 2015, 15:38
Veel juttu lisaks eelnevale kommentaarile.
Alustuseks võiks mõned päevad proovida ühe teelusika täie ekstaktiga ja kui kõrvaltoimeid ei ole (filtreerimine peaks need kõrvaldama), siis võtta iga söögikorra juurde vähemalt üks teelusika täis oleandri ekstrakti. Ma saaks täitsa prooviks pakkuda filtreeritud kuid ilma õuna äädikaga segatud värsket oleandri ekstraki pool liitrit.
Kui haige saab ka keemiaravi, tasuks kohe kindlasti organismi turgutada vitamiinidega. Meil on müüki tekkinud Lamberts firma vitamiinid, mis peaksid olema suht ok, aga kallid. Netist saaks odavamalt alternatiive, Now Foods, Swanson tiooted näiteks. Need ei sisalda ka igasugu E-ainied, mis meil müüdavatel tavaliselt sees on.
Kui hemoglobiini tase on madal, taskuks kindlasti hästi imenduvat raua preparaati võtta. Kui organismis rauda vähe, tekib nõrkuse ja jõuetuse tunne.
Tasuks vätida ka rafineeritud suhkrut ja punast liha.
Taivo18. mai 2015, 15:20
Võiks proovida oleandri ekstrakti vähi tõrjumiseks. Selleks on vaja selle taime (nerium oleander) lehti-oksi-õisi, kõik sobib. Tükeldade lehed-oksad väikesteks tükkideks. Seejärel keeta 4h tasasel tulel, võtta lehe-okste tükid potist välja ja keeta veel 3h tasasel tulel. Jahutada järgi jäänud vedelik 2-3h toa temperatuuril. Järelejäänud vedelik filtreerida 3-4 korda. Filtrina kasutada tavalisi paberist kohvi filtreid (4 kohvi filtrit tuleb korraga panna). Filtreeritud ekstrakt segada pooleks õuna äädikaga (see on nö. säilitusaine eest). Kasutada võiks mitte kõige odavamat plastpudelis müüdavat õunaäädikat. Valmis ekstrati hoida külmikus. Tarvitada teelusika täis korraga segatuna törtsu külma veega, et oleks parem manustada. Ekstakt ise kõige parema maitsega ei ole. "Kõrvalnähuna" on olenadri ekstaktil omadus tõsta organismi üldist immuunsuse taset.
elu on habras18. mai 2015, 15:20
Olen ka ise naisena sellise asja läbi elanud. Mees põdes vähki, siirded olid ajus. Ise ei kurtnud ta midagi, mina nägin, et millegipärast on hakanud mees kõõrdi vaatama. Hiljem ütles, et millegipärast on päevi, kus pea raske ja vatti täis. Saime lõpuks arsti juurde. Seal öeldigi karm tõde, et kasvaja juba silmakoopas, võib silma välja hakata pressima. Sai kiiritust ja keemiat. Peale seda hakkas kõik allamäge minema. Jõud kadus, tekkisid ninaverejooksud, söögiisu kadus, aga mingeid valusid polnud. Onkoloog ütles, et enam pole vaja vastuvõtule tulla, mida me ikka siin üksteisele otsa vaatame, midagi enam teha ei saa. Mees küsis, kaua siis veel... ? Vastus oli, et ei tea, igalühel erinevalt.. Nii siis, läks vaid kuu. 2 nädalat olin töölt kodus, aitasin külge keerata, söötsin, vahetasin mähkmeid. Kõige selle juures oli mees adekvaatne, viskas nalja, lootis varsti jalule saada. Suure ninaverejookuga viidi haiglasse, sealt enam koju ei saanud. 2 päeva jooksul ütlesid organid üksteise järel üles, hääbumine toimus oma silma all. Päris lõppu ei suutnud vaadata ega oodata, läksin koju. Ei tahtnud, et see hetk kummitama jääks.Las olla parem pilt, mida meenutada. Vaid tunni pärast helistati juba haiglast... Olin juba päris tuim, olin olnud ööd kui päevad ta kõrval ja teadsin, et see hetk tuleb. Nüüd kui on juba poolteist aastat möödas, alles nüüd jõuab kõik kohale ja ei suuda ennast tühjaks nutta. Nii paljusid asju tahaks veel rääkida, jagada...
18. mai 2015, 19:07
Sügav kaastunne ..... aga selle artikli juures mitte eriti hea kommentaar (vabandust).
Mnjah18. mai 2015, 13:58
Tõesti sellises olukorras on raske nii haigel kui lähedadtel.
Jah sellises olukorras on raske nii haigel kui ka lähedasel.Siin ei aiata muu,kui usk ja kokkuhoid ning lähedaste toetus.See haigus on jube.Jõudu,jaksu.lootust ja usku kõigile,muud ei oska öelda.
Ka mina...18. mai 2015, 13:45
... olen elanud koos vähki põdeva inimesega- emaga. Ka temal oli lõpuks peas mitu kasvajat, mida nende suuruse ja asukoha tõttu enam eelmaldada ei saanud. Kõige enam aga tegi mind kurvaks onkoloogia arsti suhtumine- valudes ja kurnatud inimene saadetakse vastuvõtult koju abi andmata (soovisin, et emale manustataks tilka jõuvarude taastamiseks, kuna tal mitte miski enam sees ei püsinud), keelduti ja öeldi, tulge kuu aja pärast tagasi, siis vaatame... Kaks nädalat hiljem mul enam ema polnud. Kõige jubedam oli vaadata inimese hääbumist, kuni viimase hetkeni oli tal mõistus selge aga keha andis järgi- ta lihtsalt lamas voodis ja ootas... ootas surma, mis piinadest vabastaks.
Tahan aga kõikidele, kes sama asjaga kokku puutuvad öelda- lootke, olge tugevad ja kuniks haigel jätkub elutahet, nii kaua ta ka suudab. Kui aga hakkab vaim alla andma, muutub ka keha nõrgaks... Seega- lootkem viimase hetkeni
M.18. mai 2015, 13:41
Kaire on super armas ja heasüdamlik naine!
Nii kurb on et nii läinud, aga südamest loodan, et nad väljuvad sellest võitlusest võitjatena!
Ma usun et kõik sõbrad, tutavad kõik soovivad vaid teile parimat!!
Kaire sa oled alati nii särav ja rõõmsameelne, ole see kes sa oled edasi ;)
Kõike paremat Teile!!!!
.. 18. mai 2015, 12:56
Jõudu ja jaksu ja parimad soovid!
Üksikisa18. mai 2015, 12:46
Kus küll elavad nii head ja hoolivad naised ? Või kust selliseid leida ? Siiani on kõik naised pea kohe jooksu pannud, kui kuulevad, et mees ainuüksi lapsigi kasvatab. Naabrimehe jättis naine maha kui mees invaliidistus. Pea iga kuu kuuleb töö juures et mõni naine tühja tähja pärast mehe juurest koos lastega ära jooksnud " uue mehe " juurde.
Üksikisale18. mai 2015, 13:02
Me oleme olemas, naised, kes elu alustades on soovinud olla oma kaaslase ingliks. Paraku juhtub elus pahatihti nii, et unistus suurest armastusest, vastastikusest hoolimisest, ühistest unistustest jne tapetakse teise poole hoolimatusega. Tapetakse unistused, tunded, suur unistus ja soov hoolitseda, toetada, anda endast kõik, et mees õnnelik oleks. Kui selline suhe kestab, jääb alles valu, pettumus, ükskõiksus, vahest ka viha. Suhte purunedes pole ilusatest unistustest ja soovidest midagi alles, või kui on siis saab need sügavale enese sisse maetud. Seda enese kaitseks, et mitte kunagi enam olla see siiras, armastust ja hoolimist tingimusteta pakkuv rumaluke, kellele saaks taaskord haiget teha ning kelle unistused veel rohkem hävitada. Kardan, et paljude ükskõiksuse maski kandvate naiste sees on kuskil sügaval alles see õrn, armastust otsiv ja pakkuv ingel kuid kuna eelnevalt on elu kellegi poolt lõutud siis ingel jääbki sügavale südamesoppi peitu. Kindlasti on see nii ka meeste puhul. Ühest sügavast pettumusest piisab, et mitte kunagi enam siiralt armastada.
Üksikisa18. mai 2015, 13:39
Väga ilus ja kena kommentaar ja üldjoontes võin sinuga nõustuda. Hoolimatus tekib siiski sellest, kui üksteist ei kuulata ja üks pooltest hakkab elama võõrast elu. Elatakse teiste inimeste, töökaaslaste, tuttavate jne tõekspidamiste ja arvamuste järgi kuulamata oma lapsi ja kaasat. Ja eks seda vastandamist sugupoolte vahel propageeritakse meedias pea igapäevaselt. Tänane artikkel on vastand ja südant soendav mis paneb ehk nii mõnegi mehe- naise mõtlema enne kui perekonda lõhkuma hakkab. Hoolivus ja kuulamine on peres esmatähtis, mitte vööraste arvamus.
...18. mai 2015, 16:35
Kôige ilusam kommentaar mida olen lugenud...
/18. mai 2015, 11:55
Minul oli 4 astme vähk. Arstid nägid ränka vaeva( tööpäev läks pikaks) , nüüd on peaaegu 20.aastat möödas. 5.aastat tagasi avastati mingi asi peas-jäin korraga pimedaks,see möödus ja haiglas avastati midagi peas.Aastaga oli natuke kasvanud. Nüüd on kolm aastat vahe olnud ja sügisel lähen kontrolli.Üldiselt aga otsustasime teda mitte torkida ja seni pole ta mind ka väga seganud enam. Arst ütles,et olla juba vana-ehk on surnud või vähemalt jalga lasknud. Ma olen talle öelnud, et pole sind pähe kutsunud ja mine minema. Olen hullult optimist,kuigi aastaid juba on.
Kulla noored, olge positiivse mõtlemisega püüdke haigusele mitte mõelda. Paar soovitust, mitte võtta päikest ja lend Pariisi , seda tuleks küll arsiga nõu pidada, sest lendamisel kõigub haigel vererõhk ja see võib saatuslikuks saada. Parimat Teile!
hea mees18. mai 2015, 11:45
Tahaks omale ka nii head naist.Enda ex pani minema kui olin paar kuud rahata e.väiksema rahaga.
Tiina18. mai 2015, 11:31
Põen ise ka ühte tüüpi verevähki. tean mis on keemiaravi ja selle kõrvalnähud, aga laste ja sõprade abiga on mul kergem kuid kõrvalseisjal( eriti lastel) väga raske. Soovin teile ikka vastupidavust ja sõbrad-toetage neid igati. Olge tublid ja lootusrikkad!!
võidelge kullakesed18. mai 2015, 11:08
haige inimene vajab kõige rohkem just omaste tuge, see teeb imet!
Olge tugevad!18. mai 2015, 10:56
Olge tugevad ja hoolige teineteisest ja lapsest! Soovin teile mõlemale palju, palju jõudu!
Erica18. mai 2015, 10:45
Oled vapper, hoidke teineteist ja tegelikult lootus sureb viimasdena. Pidage vastu.
riina18. mai 2015, 10:32
väga hea artikkel,võidelge,sest elu on seda väärt ja võidate aga tegelikult võit on juba -kui lisate sellele usu Jumalasse- kõik on sellele võimalk kes usub.Olen ise ja minu peres võitnud usus Jeesusse Kristusesse, sest Sõna ütleb-Tema vermete varal on teile tervis tulnud! Haarake kinni usus!
Juku18. mai 2015, 10:26
Mul on neljanda astme kopsuvähk, elan juba teist aastat. Uskuma peab, tegema asju, mis meeldib, õnne on ka vaja. Ka arstiga peab vedama. See on õnn, kui arst ja patsient on ühel lainel.
olge tugevad18. mai 2015, 10:18
proovige b-17 vitamiinidega e. aprikoosiseemnete ekstrakt reishi ja vitamiin c-ga 100.pr.naturaalne.aitab. loe lisaks www.vitamiin-b17.eu
Vello18. mai 2015, 22:14
Mul on ka neli erirakset vähki erinevates kohtades.B-17 ravib tõesti
Kuniks18. mai 2015, 09:25
elu on antud, elage!Minu emal oli ule 4 aasta Vähk!Elas vaga aktiivset ka toredat elu.Arst lubas haiguse avastamisel vaid mõned kuud.Parast surma oli vaga imestunud, kuidas oli voimalik, et elas veel nii palju aastaid!Oleks kauemgi elanud, kui elukaaslane poleks lahkunud.See tappis ema lõplikult.
Küll,18. mai 2015, 10:10
saatus tasub sellele elukaslasele, südametu mees jätab haige naise maha, ta ju teadis ,kuidas see naisele mõjub?
võib-olla 18. mai 2015, 10:20
mees lahkus teispoolsusesse?
to Küll18. mai 2015, 19:02
nii nende lambistkirjutatud kommentaaridega on - asjast halli aimugi omamata hakatakse lahmima.
ireene18. mai 2015, 09:10
Jõudu ja jaksu Teile noored,ma väga loodan,et naudite vanaduspõlve koos.
yks18. mai 2015, 08:51
Tunnen kaasa ja kahjuks tean, mida nad tunnevad.
Mind ennast paneb aga imestama, et tegelikult ju kui sul on 1 kord vähki ravitud ja remissioon saavutatud, käid pärast seda üsna tihti kontrollis koguaeg. Kuidas see vähk siis uuesti avastamisel kohe viimases staadiumis olla saab? Väga paljudel niiviisi... Samas see pidev kontroll peaks ju selle ära hoidma. Kuigi tundub, et see 4 staadium hüppab ette mõne nädalagaga....
Noortele jõudu!
18. mai 2015, 19:04
kusjuures võibki mõni vähivorm väga agressiivse loomuga olla
/18. mai 2015, 22:36
To yks. Pidevat kontrolli teha ei saa, sest üks kontroll on 500 korda tugevam, kui rünghen. See aga tekitab luude hõrenemist.
Martin18. mai 2015, 08:36
Haigekassad ei tule rahapuudusel oma tööga toime, viigu siis sisse tervisemaks 1-2% palgast või pensionist, see on 7-10 €, no elame üle, aga jube on mõelda, et juba septembrikuust praktiliselt järjekorraoppidega ei tegeleta vaid lükatakse järgmisse aastasse. Haiglad teenivad ja arstid on toredad, viisakad välispatsientidele, sina aga mölutad kolm kuud järjekorras ja siis ka veel lükatakse edasi.
Kas meie inimese ahistamine ka ükskord otsa saab? Eestlaste viga pole muud, kui puudub ühtekuuluvus, rahvuseväärtus seisab ainult lauludes igaüks on ainult iseendaks killustunud. Erahaiglad tuleb lahutada riigihaiglatest, siis väheneb tunduvalt mahhinatsioonid meditsiiniga. Meditsiinitegevus ei tohi olla kontrolimatu! Tuleb luua meditsiini kontrolliamet, et arst ei mõtleks, et ta on jumala asetäitja ilmas, aga mitte töötegija. Kõik, kes on med.koolid lõpetanud, peavad 3-5 aastat Eesti heaks töötama või maksavad õpingud kinni, kui lahkuvad riigist. isegi nõukaajal oli see nõue olemas, et pead õpitud alal 3 aastat töötama, siis võid töökohta vahetada.
18. mai 2015, 09:03
tervise maks? siis on seal vahel veel pank ja fondihaldur, kes suurema osa rahast ära koorib. Aga jutt muidu jumala õige. Meditsiini gartell tuleb ükskord kontrolli alla saada. Arstidel on enamusel haiglates praksised, kus võetakse järjekorras vaheldumisi tasulisi ja haigekassa patsiente. Selle vahega ainult, et Haigekassa kindlustatule kehtib järjekord kuni 4 kuud.... suure rahapataka eest saad kohe samal päeval!!! Nüüd edasi... ilmselt maksab kogu protseduuri kulu kinni haigekassa!! Papp aga jääb puhtalt tohtri firmasse. Kui haigla esist parklat põgusalt vaadata, jääb silma uhkeid jeepe hinnaklassis 60 000 ja üle. Sitta tööd aga nimetavad nad nii.."töö on tellija materjalist!" Kui võrrelda seda autoteenindusega, saaks igaüks kiirelt aru sossepa tööst.
naine18. mai 2015, 11:51
Sajad teevad aastakümneid tööd ja maksavad makse, samas haigekassalt midagi tahtmata, saamata. Kuidas siis võimalik, et need, kel abi vaja, ei saa seda? Midagi on makstud maksudes imelikku, need kaovad musta auku...
Madli18. mai 2015, 08:30
Vōitlen ise selle haigusega neljas aasta. Ühel päeval on lootus, teisel must masendus. Saan teist suurepäraselt aru ja soovin südamest jōudu! Teie armastus annan teile palju jōudu. Kullakesed, vōidelge ja vōitke!!!
Kirde-Eestlane18. mai 2015, 08:30
Vähk on jube haigus - olen selle omas peres kolm korda üle elanud. Kahel esimesel korral lõppes võitlus kurvalt. Viimasel korral õnneks siiani positiivselt. Jõudu Teile! Vahest juhtub imesid!
18. mai 2015, 07:31
ja ka arstid võivad eksida. see aasta ei pruugi sugugi tõene olla. usk, lootus ja armastus on need, mis aitavad.
Nii on,18. mai 2015, 08:19
arstid eksivad väga palju. Paljud vähihaiged on paranenud , organism võitleb ise haigustega .
e18. mai 2015, 07:26
Tean seda tunnet ,sest olen selle kõik ise läbi elanud. Minu mehel diagnoositi neljanda astme vähk. Elas ainult pool aastat. Olge tugevad!
hakkas kergem???18. mai 2015, 08:47
Elus juhtub nii ja naa, aga selle artikli juurde selline kommentaar ei sobi.
lesk18. mai 2015, 09:58
Jah, haigeks jääda ei sobi ja ära surra ka ei sobi ja leinata ka ei sobi kauem kui üks aasta.
lesk18. mai 2015, 09:58
Jah, haigeks jääda ei sobi ja ära surra ka ei sobi ja leinata ka ei sobi kauem kui üks aasta.
annika18. mai 2015, 07:13
Väga südamlik artikkel. Õnne ja jaksu nendele!
annika18. mai 2015, 07:13
Väga südamlik artikkel. Õnne ja jaksu nendele!