Meeled

Lugu ilmus esmakordselt 2012. aasta maikuu Tervis Plussis.

Ärevus ja iha - mida teha, kui kartus on liiga suur? (4)

LISA KOMMENTAAR

piutreasnmkl, helen hang29. märts 2016, 13:33
mees 18. juuni 2015, 23:51
Eiasime palju aastaid seda viisi narv utles ulesse, ja laksin oma naiselt ara kahju et nii elu laks mina oskasi armastada tema ei.
Kahjuks3. juuni 2015, 08:59
Kahjuks nii see on. Eesti naine on keskmiselt külmem, kuid ka see pole nii suur probleem, kui hoolimatus on mehe tunnete vastu. Ka mehel on tunded. Läbi seksi ei otsi mees vaid rahuldust, vaid lähedust ja mees oma loomuses saab selle läbi füüsilise kontakti, see on üks väga oluline reegel, mille naine kipub unustama. Ole õnnelik naine, kui su oma mees sind tahab, kes hoolitseb pere heaolu eest, toob palga koju, hoolitseb laste eest, ei joo ülearu, noh kui natuke suitsetabki, las olla, ise rumal. Mees tegeleb spordiga, on hobid, rääkimata kodustest meest töödest, mis ta ära teeb alates seal progikastist, aga ka koristab nt, tegeleb autoga, remondiga (kui ise ei saa, maksab kõik kinni, tasub ka elamu osa kuludest või enamuse sellest). Kui naine seejuures kurdab, kui raske tal on, mees kuulab ja lohutab. Ja siis saabub õhtu, on aeg olla kahekesi, algab ettekäänete laviin, tihti pea valutab, siis on sada muud muret jne jne. Oleks siis iga õhtu, kui mees läheneb, unista edasi, ka siin mees on õrn, arvestav. Mida te naised kurat tahate ? Kes te sellised olete, et arvate, et ainult ümber teie maailm pöörlebki. Tänapäeva eesti mehed on paljuski perekesksemad, kas te tunnustate neid selle eest, kasvõi õhtuse väikese koosoldud õrnusega. ? Kirg jahtub alati, aga tööd on vaja teha selleks mõlemapoolselt, et see uuesti käima lükata. KUi te tahate teada, mis mees ühel hetkel ära läheb, siis sellepärast, et te ise ei panusta piisavalt koosellu. Lapsed on olulised, töö ka, aga kooselus on olulisem sui partner, kes on sul kogu aeg olemas. See on hoolimise ja armastuse alustala. Kui sa seda ei arvesta, võid sa talle vastukingitusi riiete jms näol teha, meest see ei huvita. Ka mehel on tunded ja ei lähe alati voodise mõttega, et nüüd ma sind naine alles, kuigi võik mõnikord olla ka nii, see on meie loomnuses. Kui sa ei õpi sellest, hea eesti naine, pole sa ka meid, tavalist eesti meest väärt ! Ela selle teadmisega ja tee omad järeldused ning hakka ise ka arenema, mitte ainult ära nõua seda mehelt, kes on niigi juba ka andud. Küsi endalt, kas ma olen omalt poolt kõik teinud selleks, et suhe oleks tugev ? Tea, hea eesti naine, kui kritiseerid, siis mina, tavaline eetsi mees, küsin seda endalt iga nädal, et olle oma naisele veel parem mees. Ja tõesti, kui sa tõesti näitad oma hoolimatust ka peale seda veel, siis arvesta, sa jääd üksi, üsna varsti.
2. juuni 2015, 22:25
Iha kaob, sest vastaspoolel puudub iha sinu vastu. Mida ma ikka pressin, kui kaaslane huvitatud pole või ei näita entusiasmi, kui tegemiseks läheb. Viskab ennast jalad laiali voodisse ja kõik...