Lindexi aluspesu. Foto: Piia Õunpuu
Väike moeajakiri
23. mai 2015, 13:15

Räägime täna... võltstagumikkudest! (7)

Just siis, kui mulle hakkas tunduma, et suurte tisside maania hakkab läbi saama, komistasin uue otsa - suurte pepude maania. Ma olen üllatunud ja suhteliselt sõnatu.

Teate küll, et naiste rinnahoidjate sees on polster, et rinnad näeksid välja suuremad, ümaramad, ilusamad ja igas mõttes "ahvatlevamad"? Tuleb välja, et nüüd tehakse samamoodi ka teksade ja aluspesuga!

Juhtus nii, et kahel päeval järjest jäi mulle ette kaks näidet sellest uuest "trendist" ja võtsin seda kui märki, et pean sellest blogis kirjutama. Esimene kohtumine oli Lindexis, kus ma lähen tavaliselt otsejoones pesuosakonda. Kõikide ilusate pitsist asjakeste vahelt leidsin ühe paari aluspükse, millel olid täpselt sellised rinnahoidjatest tuttavad padjakesed õmmeldud kannikate kohale ja ma ei saanud neid proovimata jätta.

Proovisin ja tunne oli veider. Mu ema arvas, et mu taguots meenutas paaviani oma, mu poiss-sõber arvas, et tavaline tagumik on igatahes meeldivam. Uudishimu oli nii suur, et oleksin peaaegu endale viie euro eest pringima taguotsa soetanud, aga jätsin selle püksipaari siiski poodi.

Teine kohtumine oli Facebookis, teksafirma Gas Jeans kohalikul leheküljel. Nad on just turule tulnud uut tüüpi teksadega, mille nimi inglise keeles on "pop-up jeans" ning ka neil on väike vimka juures - pükste sees, tagumiku peal, on peidetud taskud, kuhu käib samasugune polster, et pepu näeks, no ütleme, et parem välja.

Kirjutan selle postituse lihtsalt selle pärast, et ma ei suuda seda trendi enda pähe mahutada ning ei saa aru, kas see on hea või halb.

Kas trendi tekkimise põhjuseks on see tohutu kära Kim Kardashiani ja Nicki Minaji suguste (ja nende pepude) ümber? Kas kümne aasta pärast ei pilguta keegi tagumikupadjakeste peale silmagi ja see on sama tavapärane kui polsterdatud rinnahoidja? Kas ma olen lihtsalt kivi all elanud ja see võltstagumike teema on juba ammu olemas olnud?

Ausalt öeldes, ma tahan lihtsalt teada, mida teie sellest arvate.