Uudised

Esimeste haiguspäevade hüvitiise taastamiseks on kogutud ligi 25 000 toetusallkirja

TÖÖMEES: haigena koju jäämist pole ma saanud endale lubada! (32)

LISA KOMMENTAAR

tööandja25. mai 2015, 23:48
mida juttu, tehke oma ettevõte ja makske kasvõi miljon, ei hakka ükski ettevõtja oma tööliste kodus molutamist kinni maksma.
Mida sa räuskad!26. mai 2015, 07:54
Tea, et maailm on täis tööandjaid, kes normaalset palka maksavad. Tõmba koomale ja hakka tööle!
LOLL26. mai 2015, 13:46
Tra ahv nahhui see pole mingi kuradima kodus molutamine, inimene on HAIGE kuradi lollpea raisk!
Aga kulla rahvas!25. mai 2015, 15:40
Miks me siis ei ole võimelised ennast kokku võtma ja kõik see mees ennast mäele vedama? Teame ju väga hästi, kuhu raha kaob. Teame ka seda väga hästi, et ise need suurusehullud mäest alla ei lähe. Milline kurjategija on enne omale karistust küsinud? Rõivas pole mingi minister. Ta on ärikatest maffia ettur. Tema ütleb (vaseke küll, õhku täis arutu) seda, mida talle ettenähtud summa eest dikteeritakse. Tegelikult on vaid tahtmise küsimus need isevalitsejad mäest alla saada. Muidu jäämegi tööl käima, kuni kokku kukume. Kui kaua veel?
25. mai 2015, 13:20
kust küll tulevad need hiigla suured Haigekassas kulud, sest tööinimesed võtavad haiguslehte minimaalselt, sest lihtsalt rahaliselt pole võimalik. Olen 15 aasta jooksul 2 nädalat kokku haiguslehel olnud ja ehk 1 kord aastas arstil käinud. ja kogu aja maksnud maksu., enam keskmise palga pealt ja pensionilt ka! Ja raha ei ole haigekassal , et isegi hambaid ravida. Miks ma siis makse maksan. Pean tervet majatäit arvestajaid, kontrollijaid nõustajaid , inspektoreid, asetäitjaid jne kõik tööle võetud. Lõpptulemus null.
nixx25. mai 2015, 15:03
eks jah see administratsioon need rahad neelab, pluss veel direktorid, ministrid, kellel ekstra suured vajadused äraelamiseks (seega SUUREKS sissetulekuks)
ma ka maksan igakuiselt makse25. mai 2015, 15:54
ja mitte väikeseid. nüüd käisin 5 x hambaarstil ja arve kokku 1548.- €. olen nii vihane, et käisin arstil. nüüd ei saa kaua aega midagi lubada .
mõistus tule koju Rõivas25. mai 2015, 13:07
Vot nii tulebki rabada, et kukud ja riigil kohe kergem pole vaja maksta ! AAMEN !
IKKA HAIGENA EDASI,, ((T. RÕIGAS)))25. mai 2015, 12:35
TÖÖTASIN HAIGENA ---SUNDISIN ENNAST ,,, ALATES 1999.aasatast ---kuni 2012 aastani VÄLJA ;;;; PÄRIS TÕSISEMA JA RASKE HAIGUSENI VÄLJA !;; TÖÖTASIN KESKMISE PUUDEGA 80-protsendiga ?????? KUNI TÖÖ JUURES KOKKU
VAJUSIN,,, ""ENAM EI MÄLETANUD MIDAGI""INSULT""
SEE HAIGENA TÖÖTAMINE JA LASTE KOOLITAMINE OLI AGA TARTUS VAJALIK:::
EGA LAPSED POLE SIIN ---MILLESKI SÜÜDI,,!
Riigil25. mai 2015, 10:26
raha on. Ärgu rääkigu, et raha pole. Nagu näha raha on igale poole lennutada kuluhüvitused, uued autod jne.
AJAVAD IKKA VIHALE KÜLL...(((RAHA OM EESTIS KÜLL))) AGA????25. mai 2015, 12:38
AGA NEED POLIITIKUTEST SAATANAD---REFORMARITEST ÜLBIKUD,,,,, ,,,ENNE ARU KÜLL EI SAA????
KUI EESTLANE LÄHEB RIIGIMEESTELE---- OMA KÄTEGA KALLALE;; USUN JUBA SEDA
ETTE----ET VIHA IGA PÄEVAGA AGA TÕUSEB,,,
tuhanded saamatud ettevõtjad25. mai 2015, 10:23
Tahaks ka teada mille arvelt neid haiguspäevi maksma hakatakse? Hetkel maksab tööandja viis päeva kinni, kas siis tuleb need esimesed kolm ka kinni maksta? Kui nii, siis peab pillid kotti panema ja tööotsingutega riigiametisse minema, sest vanal viisil enam jätkata pole võimalik.
ma25. mai 2015, 09:49
tahaks näha seda inimest, kes praegusel ajal haiguse tõttu töölt koju jääb. See peab siis ikka puhta sant olema, et tööle minna enam ei jaksa. Niiehknii on praeguste palkade juures isegi siis võimatu kodus haige olla kui saaks haigusraha juba esimesest päevast. Riik on meil tublisti kreenis. Kus on küll see Kapten, kes selle riigilaeva otseks keeraks ja õiged prioriteedid paika paneks.
25. mai 2015, 09:42
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
mööb25. mai 2015, 10:22
...ja karistan sellega oma kaastöötajaid? Olin sunnitud kopsupõletiku tõttu kaks nädalat kodus olema. Raha, mis ma sain, võttis hingetuks, kuigi selleks ajaks olin terve juba...
tom25. mai 2015, 09:20
miks polnud igast erakonnast peaministri kandidaate? konkursi korras ei valitud?
seaduseid ostetakse,vot nii.
seadus,,töölist saab vallandada ka siis ,kui viimane on töövöimetuslehel! reformierakonnale ,,,,annetati toetuseks,,,, 2 milonit krooni ja paar nädalat hiljem oligi selline seadus olemas! kas valetan? järeldus on selline!
tom25. mai 2015, 09:16
kui raha ei ole,miks siis teile,seal toompeal ikka veel saab osaks kuluhüvitis? ka autode liisingud riigi kassast?miks on eripension? ,illiste teenete eest see on,paar aastat toompeal ja ongi eripension?miks on kommunistidel eripension, rahva reeturitel?
raha igale poole abiks anda on,aga omadele siin mitte?andke omast palgast abiraha kuhu tahate,mitte riigi kassast!miks vangidele nii suur kuukuluraha? las omaksed maksavad!
nixx25. mai 2015, 15:07
mix vangidele taskuraha? neil ju tasuta elamine ja söök-jook. kes taskuraha tahab, leiab seal vanglas ka töövöimaluse sissetulekuks?!
Mikk25. mai 2015, 09:16
Andke link kus saab allkirja anda.
/25. mai 2015, 08:38
Rõivas jäi edasi peaministriks-valiti tagasi. Aga kuidas teisiti, kui peale tema polnud ühtegi teist kandidaati. Ma olen üsna pika elu elanud, olnud juhtival kohal, ka olnud siis haige ja haigusleht hakkas kehtima esimesest päevast.Raha ei ole, mida juttu! Pagulastele on,oma rahvale ei ole. Oleks päris huvitav saada teada otse mõne poliitiku käest,et kuidas need seadused tehakse ja kas inimeste tervis neid tõesti ei huvita. Paistab, et nii see on, omale tasku, välismaale villa, et kui siin peaks rahas unest ärkama, oleks koht kuhu pageda. Oleks ma ometi noorem ja terve, võtaks asja käsile, aga mis see vana ja haige ikka üksi suudab. Kuigi korra Laari valitsemisele sai lõpp pndud.
Andke mulle andekskulla inimesed, aga miks te lasete endast teerulliga ülesõita ja vastu ei hakka.?
nixx25. mai 2015, 15:11
jah, möte läks vägisi jüriöö ülestõusu peale, kuhu küll on jäänud nende julgete meeste järglased?
/26. mai 2015, 07:25
Kulla nixx,ma olen nüüd juba eakas naine. Lastele olen andnud hariduse, neil on töö ja aitavad mind. Neil pole seda SÄDET ja eks nad nägid ka kuidas ma selle Nõukaaja võimudega maid jagasin. Minu kolleegid nimetasid mind tankiks, mis õigluse nimel läheb läbi ka betoonseinast. Ime on, et mind pole kinni tolajal pandud, sest nii nagu mina,pole vist keegi kompartei tegelasi tuulutanud ja õiglust nõudnud. Rüütel, väliselt tasane ja sümpaatne mees, tegelikult arg.Alles EV loomisel hakkas selga sirgu ajama,muidu koogutas Moskva ees. Õnneks siiski eestlastele eriti kahju ei teinud. Mind on uksest välja visatud, ikka olen "aknast" tagasi läinud ja oma tahtmise saanud. Mina aga kirjutasin Breznevile tegeliku elu ja oma lesena lastega elust ja siis siinsed ametnikud olid paanikas,sest mina soovisin Moskvast , et mul lastaks lastega emigreeruda ja nõudsin NSVL kodakonsusest lahtisaamist. Meie ametnikud said sellise peapesu, et vähe polnud ja tagusid rusikaid mööda lauda-mina vastu. Mina võitsin selle lahingu ja minu hinge ei mahu ka praegu ükski ülekohus. Kahjuks nägemine hakkab juba nõrgaks jääma, haigus teeb oma, aga elada veel annab. Ega ma praegugi ei jäta sulile ametnikule ütlemata, et ta kaabakas on. Julge pealehakkamine on juba ise pool võitu, võiduni viib ühtsus ja julgus.
Raha EI OLE-raha EI OLE ! ! !25. mai 2015, 08:04
See " raha ei ole " jutt on justkui lambakarja määgimine, kes virtsaste sõrgadega etteantud sööda kõlbmatuks sõtkub ja valjuhäälselt SÜÜA NÕUAB. Kellelegi pole saladuseks, kuidas Rootsi pangad meilt sadu miljoneid MEIE raha vabalt välja toimetavad. Rabade-, metsade-, tööstuste toodetud kasumid valguvad karistamatult välismaiste rikkurite kontodele. Miks me lubame ennast juhtida LAMMASTEL ? ? ? ? ?.........
/25. mai 2015, 08:25
Sadade? Kõik möödunud aasta Swdbanga kasum 900 milli läks Rootsi, Eesti ei saanud pennigi. Aga ma ei öelnud,et mõned meie tegelased midagi ei saanud.
Haigena tööl
nixx 25. mai 2015, 15:18
Kommentaar"hüppas" valesse kohta. Proovin uuesti:
EESTI ON JÄRGMINE KREEKA!!! Nii see algas ka seal maal, kus uhke ja tubli rahvus maha suruti. Tänapäeval pole püssi vajagi, rahvuse saab tappa teiste vahenditega... SEE ON NII KURB... Kui paljud sellest aru saavad või kas tahavad üldse aru saada?!
nixx, ja veel25. mai 2015, 15:20
Huvitav, et Rootsist on saanud just see liigkasu võtu ja ahnuse pesa...
Raha pole kunagi25. mai 2015, 09:16
kui küsimus on rahvas,rahva tervises,ellujäämises.
Samas jälle kui on vaja omadele jopedele ministrikoht kindlustada,siis seda tehakse.
Kui tarvis kuluhüvitisi ja oma palka tõsta,raha olemas.Kui on vaja oma veebilehte,mille maksumus on 100 000.-euri,-raha olemas.
Ainuüksi väike seik lähiaastatest näitab,et majandamine käib põhimõttel-Peale meid tulgu või veeuputus!
http://masskampaaniad.net/mis_jama_siin_tallinnas_toimub.pdf
Miks ei ole eestis keskklassi?25. mai 2015, 09:58
Kõik need põhjused kokku teevad riigist arengumaa.
nixx25. mai 2015, 15:15
EESTI ON JÄRGMINE KREEKA!!! Nii see algas ka seal maal, kus uhke ja tubli rahvus maha suruti. Tänapäeval pole püssi vajagi, rahvuse saab tappa teiste vahenditega... SEE ON NII KURB... Kui paljud sellest aru saavad või kas tahavad üldse aru saada?!
Enne majanduslangust suudeti maksta25. mai 2015, 07:47
ja nüüd kus pasundatakse, et meil läheb hästi ja riiki on hästi juhitud st. haigekassa rahad on kanditud eelarveaukude täitmiseks, tehakse nägu, et nii peabki olema. Samostihärra tunneb riigikoguliikme palga niru olevat ja selle tõstmiseks tuleb ju ometigi raha leida. Nii, et kui tööandjad ei suuda seda kohustust viie päeva ulatuses täita jääb see hüvitis taastamata.
/26. mai 2015, 07:31
Kas Samost sai riigikokku? Ma sainsiis valesti aru, et jäi välja. Muuli,see vana kommunist, see sai jah.
Eks lähme ikka sinna,25. mai 2015, 07:43
kus haigushüvitist makstakse alates esimesest päevast ja 100%. Saavad teised, saaks ka Eesti. Raha on, aga läheb vales suunas, nagu ütles Andrus.
Andrus ([email protected])25. mai 2015, 07:19
reform on eestit ikka väga hästi juhtinud - irw kuubis. valige aga reformarieid edasi ja teie euroopa kõigi, kõige suuremad maksud voolavad endiselt ei te kuhu ja ei tea milleks. igas teine normaalne rahvas oleks sellise valitsuse juba ammu ära hävitanud.