Terviseuudised

Eesti lapsed on keskmisest allergilisemad kartuli ja porgandi vastu (7)

LISA KOMMENTAAR

maali30. mai 2015, 08:44
miks lubatakse nii palju keemiat
29. mai 2015, 17:17
pole midagi imestada - poed on täis lõunast sisseveetud mürgitatud rämpsu.
Kellamees29. mai 2015, 12:49
Kas olete kuulnud makaroni allergiast ? Täna makaron, homme makaron, ülehomme........ Mida te tahate ja nuud imestate...... Küll kolab ilusti kartulivabariigi laste diagnoosis..........KARTULIALLERGIA !!!
Kõik on mahe.29. mai 2015, 12:35
Inimesed on läinud nii ahneks ja et saada raha siis ei teagi mis ära tehakse, omale kasvatatakse mahedalt aga müügiks pannakse kunstväetist nii et valendab. Kasvuhoonetes kasvab kõik keemial seal pole mulda ollagi nii tulebki häda et on allergiline. Ka rammus lehmapiim kui pole harjunud võtab kõhust lahti poest ostetud lõss see on lubjavesi mitte piim.
Põhjuseid peab otsima euroametnike laualt29. mai 2015, 11:21
kes lubavad lahkelt GMO (geneetiliselt modifitseeritud organismid) eestis toidulauale. Miks seda GMO d nii väga arendatakse? GMO taim on kordades vastupidavamaks kui mitte öelda immuunseks tehtud tuntud herbitsiididele nagu Glyphosate (Roundup). See võimaldab pritsida taime mitmeid kordi kogu kasvuaja vältel. On rumal arvata, et need herbitsiidid ja pestitsiidid on maha pestavad. Need on taime sisse tõmmatud ja koos toiduga laste ja suurte inimeste laual. Kui uskuda pimesi Monsanto (roundupi tootja) uuringuid siis 90 päeva jooksul teil probleeme ei teki. Tehke silmad lahti ja uurige Zerolliini (Itaalase uurimust) kus katseloomadel peale 90 päeva hakkasid tekkima kasvajad ja muud sellised sõbrad. Nüüd istuge mõne porgandi või kartuli suurtootja põllu äärde maha ja lugege kevadest sügiseni üles kõik korrad kui mürgimasin sellest üle käib. M..santo väidab, et see on nii ohutu ja seda roundupi võib isegi juua.....?? Siis tasuks mõelda, mida see aine teeb teie soolestikus mikroflooraga ja kuidas see aine (glyphosate) blokeerib ainevahetuse ja millised haigused kaasnevad selle ainega kokku puutel doosides 1-3 osa per miljon ( kellel pole veel arusaama , siis see on 1-3 tilka ujumisbasseini kohta) Nii, et lugupeetud teadlasded ärge hämage probleemi ümber ja otsige põhjuseid ikka sealt kust need tekkivad mitte kaugelt nurgast, kust neid kunagi ei leita. Teiseks kogu müüdav seeme Eestis on märgistamata. See tuleb praegu ja kohe märgistada. GMO taimed on loodud nii, et putukad, kes seda taime hammustavad surevad.... lõpuks hammustavad ka lapsed seda ja siis imestame, miks vähk, lekkiv soolesündroom, autism, suhkrutõbi ja teised haigused juba lastel esinevad rääkimata keskealistest või vanuritest. GMO tuleb Eestist välja saada ja mitte lubada toidu sissevedu GMO piirkondadest.
põhjus29. mai 2015, 19:44
Vanurid ja vanem keskiga on ainukesed, kellelt nimetatud probleemi ei leia. Nende organism on kasvanud veel suht puhta toidu peal, tänaste laste vanemad ja lapsed on kasvanud suuresti toidulaatse toote peal. Lisaks nö esmavajaduse toidule topitakse endal sisse igasugu maitsvat kräppi, milles toiduaine kui sellise osakaal on suht väike.
mina keskealine30. mai 2015, 09:27
üle 50ne kahjuks sinu juttu alla ei kuulu. viimased 7aastat olen pidanud väga jälgima mida söön ja joon. kaasaarvatud ravimid. ja sihuke allergik pole kunagi olnud kui nüüd.